23 Mart 2020, Pazartesi 17:02:01

Tutuklu Pegasus pilotu tahliye edildi ev hapsine alındı

5 Şubat'ta Sabiha Gökçen'de yaşanan kazanın ardından tutuklanan Pegasus kaptan pilotunun tutukluluğu ev hapsine çevrildi.
  • Bu kazadaki en ilginc olay: kazadan sonra sayisi belirsiz sahislar yorum yapdi her tv kanaldinda bir kac kisi her masa basinda bir kac kisi kazanin yorumunu yapiyor,Hollandada daha buyuk El Al in B747 si kaza yapmisdi sadece Benno Baksteen ve hollanda kaza/kirim arastiran 2 kisi yorum yapdi,Turkiyede ise 80 ilyonun 79 milyonu yorum yapdi,yaaa bukadar cahil olunmaz,pessssss.
  • Kaptan salla gitsin,zaten disari cikmak akil isi degil,birde meslektaslarinin ve calisdigin sirketin,nasil arkanda durdugunu,nasil destekledigini seni nasil
  • Bir cogunuz konuyu bilmeden ahkam kesiyorsunuz.Ilgili kaptan inisten sonra ucagin kontrolünü kaybedip kanadini saga yada sola yatirip kanatlardan biri zarar görüp alev alsaydi,suan insafsizca yargilayabileceginiz ne bir pilot ne de hayatta kalma ihtimali olan bir yolcu olurdu.Geride yanmis bir ucaktan baska birsey kalmayabilirdi.Bir daha boyle kazalarin yasanmamasi dilegiyle..
  • kaptanim burda ne cockpit ne de cabinde olup,disardan yorum yapan bi sürü zibidi de var.fazla da dikkate almayin.
  • Gecmis olsun
  • Degerli Sivil Havacilik Camiasi kardeslerim,yorumlari okudukca uzuldum ve bu seviyesiz yorumlari sizlere hic yakistiramadim.Oncelik ile Mahmut Kaptanin basina gelen sizlerin de her an basina gelebilir.Ve su yasanan zor gunlerde Kendinizi kaf daginda gorup,basina talihsiz olay gelen bir meslektasinizi suclamaniz hem seviyesizlik hem suursuzluk hem de ahlaksizliktir.Bizler goya elit ve kulturlu insanlariz degil mi ? Peki bu yapmis oldugunuz seviyesiz yorumlar bu camiaya yakistimi ? 2 ay sonra ayni olayin baska versiyonunun senin basina gelmeyecegini kim garanti edebilir ? Ozellikle daha yeni bu camiaya girip ciktigi yumurta kabugunu begenmeyip kendini astronot zanneden mesleki etik kurallarindan bir haber genclere sesleniyorum,lutfen su sisik egolariniza sahip cikin.Bu edep limitlerini asmis yorumlariniz ne size ne de bu camiadaki meslektaslariniza yakismiyor.Unutma ki su hayatta hic kimse kinadigini yasamadan ölmezmis.Sonucta Mahmut Kaptan sizlerin bir meslektasiniz ve olayin ne oldugunu hic bir liyakata sahip olmadan yorum yapmayin.Akil fukara olunca dil ukala olur dedirtmeyin.Bu yaslarda bir ucagi indirip kaldirmanin bir halt oldugunu zannedebilirsiniz ama inan degil,ucmak bir yasam seklidir ama simdilerde birlesme zamani ve emin ol 10 hune issiz kalacaksin bakalim o zaman birlik olmaz meslektasini orselersen inan bana yillarca issiz kalirsin,azicik akil azzicik vicdan azicik edep.Lutfen artik sismis egolariniza bir dur deyin.
  • sayın talpa şu günlerde daha önemli işleriniz olmalı derim .. uçuş ekipleri corona testi yapılmadan göreve gönderiliypr .. lütfen bu konuda mücadele verin ..
  • Uçağın düşüp birinin hayatını yitirmesini isteyecek son kişi kaptan pilottur.
  • Yargısız infaz yapan, tv kanallarında, internette daha hiçbir kesin bilgi olmadan, asan kesen tüm kara propaganda yapanların da hesap vereceği sıra gelir umarım.
  • Her şerde bi hayır vardır.#Evindekal hahaha :)

5 Şubat'ta Sabiha Gökçen'de yaşanan kazanın ardından tutuklanan Pegasus kaptan pilotunun tutukluluğu ev hapsine çevrildi.

Verilen kararı TALPA böyle duyurdu:

5 Şubat 2020’de yaşanan üzücü uçak kazasından sonraki süreçte, Kaptan Pilot Mahmut ASLAN’ın tutuklanması camiamızı derinden üzmüştü. Kaza incelemenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve havacılığımızın emniyet seviyesinin gelmiş olduğu noktadan geriye gitmemesi için yargının bu kararını yeniden değerlendirilmesi yönünde başta TALPA olmak üzere yurt içi ve yurt dışı birçok kesimden çağrılar gelmişti.

Bugün aldığımız tutukluluğunun ev hapsi şartıyla kaldırılması haberi hukuk sistemimizin bu konuya verdiği önemin ve uçuş emniyetinin tesisi konusundaki desteğinin işaretidir. 

Bu vesileyle, devam etmekte olan kaza inceleme çalışmaları, olayın doğrudan ve katkıda bulunan sebeplerini raporla açıklayana kadar, profesyonellikten uzak açıklama ve yorumlardan kaçınılmasının bu sürecin sağlıklı yürütülmesi konusunda büyük önem taşıdığını vurgulamayı görev saymaktayız.

Yargı sistemimize camiamız adına teşekkür ederiz.

TALPA Yönetim Kurulu

Tutuklu Pegasus pilotu tahliye edildi ev hapsine alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Gurbetci ~ 4 yıl önce
Bu kazadaki en ilginc olay: kazadan sonra sayisi belirsiz sahislar yorum yapdi her tv kanaldinda bir kac kisi her masa basinda bir kac kisi kazanin yorumunu yapiyor,Hollandada daha buyuk El Al in B747 si kaza yapmisdi sadece Benno Baksteen ve hollanda kaza/kirim arastiran 2 kisi yorum yapdi,Turkiyede ise 80 ilyonun 79 milyonu yorum yapdi,yaaa bukadar cahil olunmaz,pessssss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Kaptan salla gitsin,zaten disari cikmak akil isi degil,birde meslektaslarinin ve calisdigin sirketin,nasil arkanda durdugunu,nasil destekledigini seni nasil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 4 yıl önce
Bir cogunuz konuyu bilmeden ahkam kesiyorsunuz.Ilgili kaptan inisten sonra ucagin kontrolünü kaybedip kanadini saga yada sola yatirip kanatlardan biri zarar görüp alev alsaydi,suan insafsizca yargilayabileceginiz ne bir pilot ne de hayatta kalma ihtimali olan bir yolcu olurdu.Geride yanmis bir ucaktan baska birsey kalmayabilirdi.Bir daha boyle kazalarin yasanmamasi dilegiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 4 yıl önce
kaptanim burda ne cockpit ne de cabinde olup,disardan yorum yapan bi sürü zibidi de var.fazla da dikkate almayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UFO kafa ~ 4 yıl önce
Sen önce türkçe yazı yazmayı öğren sonra yorum yap.Böyle çorba yapar gibi karıştırma!
Fo ~ 4 yıl önce
Gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlarda seviye lutfen ~ 4 yıl önce
Degerli Sivil Havacilik Camiasi kardeslerim,yorumlari okudukca uzuldum ve bu seviyesiz yorumlari sizlere hic yakistiramadim.Oncelik ile Mahmut Kaptanin basina gelen sizlerin de her an basina gelebilir.Ve su yasanan zor gunlerde Kendinizi kaf daginda gorup,basina talihsiz olay gelen bir meslektasinizi suclamaniz hem seviyesizlik hem suursuzluk hem de ahlaksizliktir.Bizler goya elit ve kulturlu insanlariz degil mi ? Peki bu yapmis oldugunuz seviyesiz yorumlar bu camiaya yakistimi ? 2 ay sonra ayni olayin baska versiyonunun senin basina gelmeyecegini kim garanti edebilir ? Ozellikle daha yeni bu camiaya girip ciktigi yumurta kabugunu begenmeyip kendini astronot zanneden mesleki etik kurallarindan bir haber genclere sesleniyorum,lutfen su sisik egolariniza sahip cikin.Bu edep limitlerini asmis yorumlariniz ne size ne de bu camiadaki meslektaslariniza yakismiyor.Unutma ki su hayatta hic kimse kinadigini yasamadan ölmezmis.Sonucta Mahmut Kaptan sizlerin bir meslektasiniz ve olayin ne oldugunu hic bir liyakata sahip olmadan yorum yapmayin.Akil fukara olunca dil ukala olur dedirtmeyin.Bu yaslarda bir ucagi indirip kaldirmanin bir halt oldugunu zannedebilirsiniz ama inan degil,ucmak bir yasam seklidir ama simdilerde birlesme zamani ve emin ol 10 hune issiz kalacaksin bakalim o zaman birlik olmaz meslektasini orselersen inan bana yillarca issiz kalirsin,azicik akil azzicik vicdan azicik edep.Lutfen artik sismis egolariniza bir dur deyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Ego bahane tribun sahane
talpa ~ 4 yıl önce
sayın talpa şu günlerde daha önemli işleriniz olmalı derim .. uçuş ekipleri corona testi yapılmadan göreve gönderiliypr .. lütfen bu konuda mücadele verin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 4 yıl önce
Uçağın düşüp birinin hayatını yitirmesini isteyecek son kişi kaptan pilottur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 4 yıl önce
ve hava trafik kontrolörü
yrgsz ~ 4 yıl önce
Yargısız infaz yapan, tv kanallarında, internette daha hiçbir kesin bilgi olmadan, asan kesen tüm kara propaganda yapanların da hesap vereceği sıra gelir umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly with Balkız ~ 4 yıl önce
Her şerde bi hayır vardır.#Evindekal hahaha :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000