06 Nisan 2010, Salı 08:20:07

TEKNİK ARIZA İSYAN ETTİRDİ

Pegasus Hava Yolları’nın dün gerçekleşen seferlerinin hemen hepsinde yaşanan rötarlar, uçakların kalkışındaki gecikmeden dolayı mağdur olan yolcularla, Pegasus görevlileri arasında gerginliklerin yaşanmasına neden oldu.
  • flypgs servetin adamımısın nesin her halta maydanoz.
  • arkadaşlar bu tür olaylar unutmayalım ki çok normal .a normal olan yolcuların bu tavırı ne yazık ki
  • PJFC
  • Tamamen 3 yolcunun terbiyesizliğinden kaynaklanan bir olaydır. Hiç kimseye mal edilmemesi gerekir. Ben olsam bu adamları ömür boyu Pegasus uçaklarına bindirmem.
  • Hep burdan yazdım dedimki pegasus durduk yerde ERZURUM seferlerini iptal etti bu kafar insanın ahı yerde kalmaz diye ne oldu bak bir bir çıkıyor gayet normal.
Ercan’dan, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na dün saat 19.35’te hareket etmesi gereken uçaktaki 3 saatlik rötarı öğrenen yolculardan bazıları, görevlilerle olan tartışmalarındaki ölçüyü kaçırınca olay polise yansıdı.

Polis, Ercan’daki tartışmalar nedeniyle 2 kişinin ifadesine başvurulduğunu ve bahse konu kişilerin Meriç Karakolu’nda ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını açıkladı.

Pegasus Havayolları’nın Ercan’daki yetkilisi Reşat Soylukal da dün sabah saatlerinde İstanbul’dan KKTC’ye gelecek olan uçaklarında meydana gelen teknik arıza nedeniyle, gün içerisindeki; Ercan, İstanbul, Ankara, Adana ve Hatay yönüne olan geliş ve gidiş seferlerinin tamamında yaklaşık üçer saatlik rötar olduğunu doğrulayarak, bu aksamaların normal olduğunu söyledi.

Soylukal, “Gün içerisinde elimizde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan rötarlar hakkında yolcularımıza gerekli açıklamalarda bulunduk. Bazı yolcularımız, gereğinden fazla agresif davranarak bizim de çok üzüldüğümüz, hoş olmayan olayların yaşanmasına neden olmuştur” diyerek havaalanında yaşanan olayın polise yansıması dolayısıyla üzgün olduğunu belirtti.
TEKNİK ARIZA İSYAN ETTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
flypgs servetin adamımısın nesin her halta maydanoz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar bu tür olaylar unutmayalım ki çok normal .a normal olan yolcuların bu tavırı ne yazık ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PJFC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tamamen 3 yolcunun terbiyesizliğinden kaynaklanan bir olaydır. Hiç kimseye mal edilmemesi gerekir. Ben olsam bu adamları ömür boyu Pegasus uçaklarına bindirmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hep burdan yazdım dedimki pegasus durduk yerde ERZURUM seferlerini iptal etti bu kafar insanın ahı yerde kalmaz diye ne oldu bak bir bir çıkıyor gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000