07 Mayıs 2013, Salı 15:14:48

TEKNİK ARIZA GERİ DÖNDÜRDÜ

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Kharkiv seferini yapan uçağı arıza yapınca geri döndü...
  • Bir memnuniyetsizlik varsa; 1.Pegasusta çalışıyorsan, ne duruyorsun ÇALIŞMA... 2. Çalışmıyorsan SANA NE..? 3. Pegasusta uçuyorsan UÇMA 4. uçmuyorsanız SANA NE..? 5. İlk 4 maddeye uymuyorsun da DERDİN NE..?
  • muahahahahaah pegafos is basinda ;)))
  • Kardeşim kieve uçacağına ERZURUM a uç
  • olur böyle şeyler normaldir.nazarlığı olsun pgs nin
  • ucan beygire bakin, yine geri dönmüs, eee tabi yolcudan su parasi alirsan böyle olur ;) bu olay thynin basina gelseydi neler yazilirdi neler!!!!!!
  • önceki yorumcuya katiliyorum beygire bakalim da gülelim biraz bari. beygirin kendini tepecek hali kalmamis.teknik arizadan donmus thy olsaydi cakma havacılar yazardi ya nedense tik yok onlarin yerine ben yazayim bari ZAVALLI BEYGIR
  • THY olsa burasi yorum dolardi beygir olunca ses yok nedense

Pegasus Havayolları'nın bugün saat 13:20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkarak Ukrayna'nın Kharkiv kentine gidecek olan TC-AIP kuyruk tescilli PC 750 sefer sayılı yolcu uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza nedeniyle geri döndü.

İstanbul'dan havalandıktan sonra henüz kalkışını tamamlamayan uçakta teknik bir arıza tespit eden kokpit ekibi, geri dönme kararı aldı. Sabiha Gökçen'e sorunsuz bir iniş gerçekleştiren uçak, yolcularını indirdikten sonra bakıma alındı. Yapılan incelemelerde uçağın seferden çekilmesine karar verildi.

Seferden çekilen uçağın yolcuları için başka bir uçak tahsis edildi. 

©AirportHaber

TEKNİK ARIZA GERİ DÖNDÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

FLYPGS ~ 11 yıl önce
Bir memnuniyetsizlik varsa; 1.Pegasusta çalışıyorsan, ne duruyorsun ÇALIŞMA... 2. Çalışmıyorsan SANA NE..? 3. Pegasusta uçuyorsan UÇMA 4. uçmuyorsanız SANA NE..? 5. İlk 4 maddeye uymuyorsun da DERDİN NE..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxde ~ 11 yıl önce
sen kimsin avukat mı,?avukat değilsen sana ne. uçak bu arıza yapar döner, bazen arıza yoksa da döner kime ne. sen insanları eleştirme hakkına sahip degilsin buraya yazsan da yazmasanda kimsenin umrunda değil.herkes istediğini yazar istersen okursun istersen okumazsın.herkesin yazdığından ,sana ne.
ucan beygir ~ 11 yıl önce
muahahahahaah pegafos is basinda ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Kardeşim kieve uçacağına ERZURUM a uç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 11 yıl önce
olur böyle şeyler normaldir.nazarlığı olsun pgs nin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 11 yıl önce
ucan beygire bakin, yine geri dönmüs, eee tabi yolcudan su parasi alirsan böyle olur ;) bu olay thynin basina gelseydi neler yazilirdi neler!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 11 yıl önce
ne alaka ise burada hep pgs ciler çoğunlukta yada thy cilerin yazdıkları yayınlanmıyor. pgs nin tüm günahları normal karşılanıp thy ninkiler göklere çıkarılıyor, o yüzden boşverelim eleştirileri.
heh heh beygire bak ~ 11 yıl önce
önceki yorumcuya katiliyorum beygire bakalim da gülelim biraz bari. beygirin kendini tepecek hali kalmamis.teknik arizadan donmus thy olsaydi cakma havacılar yazardi ya nedense tik yok onlarin yerine ben yazayim bari ZAVALLI BEYGIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
full torpilli ~ 11 yıl önce
sanırım thy nin full torpilli çalışanı olduğun için konuşma hakkı buldun kendinde :D
beygir olunca ~ 11 yıl önce
THY olsa burasi yorum dolardi beygir olunca ses yok nedense

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkıntı? ~ 11 yıl önce
beygir mi tepti seni bakıyım?Alıp veremediğin ne =)
herkül ~ 11 yıl önce
sen kargaşa , kaos ortamı istiyorsun herhalde, bu kafayla bir adım öte gidemezsin sen...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000