23 Nisan 2014, Çarşamba 09:24:50

TATCA VE PEGASUS ÇOCUKLARI AĞIRLAYACAK

TATCA ve Pegasus 20 çocuğa Ankara-İstanbul gezisi yaptıracak.
  • Helal olsun tatca ve pegasusa bu is gonul isidir herkez yapamaz bende atco olarak dernegimizle ve emek verenlerle gurur duydum tesekkurler

TATCA ve Pegasus 20 çocuğa Ankara-İstanbul gezisi yaptıracak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 20 öğrenciye unutulmaz bir gün yaşatmak için kolları sıvayan TATCA Ankara Şubesi ve Pegasus'un orgazine ettiği gezi yarın gerçekleştirilecek.

TATCA'dan yapılan açıklamada:

Ulu önderimiz M. Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemelik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Pegasus Havayolları ve TATCA Ankara Şubesi işbirliği ile geleneksel hala getirilen Ankara-İstanbul  gezisi planlanmıştır.

Bu sene üçüncüsünü 24 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştireceğimiz gezimize Ankara Saray Sevgi Evleri 20 çocuğumuz için unutulmaz bir anı olacağı inancındayız.Gezimizde  S.H.C.E.K öğretmenlerimizi ve Esenboğa Hava Trafik Kontrol Merkezinde görev yapan hava trafik kontrolörlerimizi  Pegasus Ailesi misafir edecektir.Bu organizasyonun düzenlenmesine olanak veren TATCA Ankara Şubesi olarak geleceğin gençlerine olanak sağlayan bütün kurum ve kuruluşlara örnek olacağını ümit ederiz.

TATCA VE PEGASUS ÇOCUKLARI AĞIRLAYACAK

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun tatca ve pegasusa bu is gonul isidir herkez yapamaz bende atco olarak dernegimizle ve emek verenlerle gurur duydum tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000