11 Haziran 2010, Cuma 08:46:01

Stockholm uçuşları başladı

Türkiye'nin özel havayolu şirketlerinden Pegasus Havayolları, ilk Stockholm-İstanbul uçuşunu gerçekleştirdi.
  • arkadaşım teknoloji kıtları için 444 0 737 nolu numaradan bilet kesme imkanı veriyoruz. kaldı ki www.flypgs.com Türkiye`nin en kolay işlem yapılan Hava yolu sayfasıdır. ayrıca tüm milletimiz için yeni destinasyonumuz hayırlı olsun. 50 lira`dan içhatlarda ve 60 eurò`dan da dışhatlarda tüm noktalarda aynı anda en ekonomik hava yolu PEGASUS uçmanın bir lüx olmadığını tüm ülkeye gösteriyor...
  • hayırlı olsun daha çok turist daha çok para ve iş demek emeği geçen herkese saygılar sevgiler..
  • ben aliyorum hiçte zorluk çekmedim valla. thy nin kinden 10 kat daha kolay :)
  • Pegasus'un internetteki sayfasından insanın online bilet alabilmesi için dahi mi olmalı? Bugüne dek böyle anlaşılması ve de kullanılması zor bir havayolu sayfasına tanık olmadım.
  • Pegasusun yeniliklerinin ve başarılarının devamını diliyorum..
  • Mescidin içi dururken dışı haramdır. sen sebeb yokken ERZURUM uçuşlarını kes DADAŞ ları magdur et sonra başka bir yere sefer aç ne bu . iyilikmi yapıyorsun .
  • Pegasus her zamanki gibi yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Başarılarınız daim olsun. CAS
  • Pegasusa basarilar dilerim...Bildigimiz kadariyla Pegasus Hava Yollari Genel Mudur Yrd Güliz Öztürk....Gürol Yüksel IZ AIR Genel Müdürü...
  • Bu habere inanmak zor. Ben Stockholm'dan Trabzon'a uçuş baktım. Gidiş vardı Stockholm'dan ama dönüş yoktu Trabzon'dan.

Kampanya ve yeniliklerle kendinden söz ettiren Pegasus Havayolları, İsveç'in başkenti Stockholm'den İstanbul'a karşılıklı seferlere başladı. Stockholm'den İstanbul'a karşılıklı haftada dört gün  gerçekleşecek  uçuşların fiyatı, Stockholm'deki Arlanda Havalimanı'ndan 140 TL'den başlıyor. Pegasus'un ilk uçuşu nedeniyle Stockholm Havaalanı'nda bir kokteyl verildi.

Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Gürol Yüksel ve Pazarlama Müdürü Özlem Mutluer, kokteyle katılan misafirleri kapıda karşıladı. Kokteylde Büyükelçilik Müsteşarı Cengiz K. Fırat, İsveç'in en büyük Türk örgütü İsveç Türk İşçi Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri, İl örgütü Başkanı Bülent Gürkan, seyahat  acentesi  sahipleri ve çalışanları ile işadamları da yer aldı.

Kokteyl'de Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Gürol  Yüksel , "Yoğun ilgi gören dış hat seferlerimiz için hat ve frekans sayımızı gün geçtikçe arttırarak daha çok misafire hizmet vermeyi hedefliyoruz. Stockholm seferlerini uzun zamandır  heyecanla  bekliyorduk. Stockholm-İstanbul seferlerimizin performansı ile paralel olarak İskandinavya'dan Antalya gibi yeni uçuş noktaları açmayı ve uçuş frekansımızı artırmayı planlıyoruz" dedi. 
 
Pegasus Havayolları seferleri, Stockholm Arlanda Havalimanı'ndan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 02.45'te kalkarak,  İstanbul  Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 07.10'da varacak.

Pegasus misafirleri Stockholm'den bağlantılı olarak Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Trabzon, Van'a kolayca seyahat edebilecek.

Stockholm uçuşları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım teknoloji kıtları için 444 0 737 nolu numaradan bilet kesme imkanı veriyoruz. kaldı ki www.flypgs.com Türkiye`nin en kolay işlem yapılan Hava yolu sayfasıdır. ayrıca tüm milletimiz için yeni destinasyonumuz hayırlı olsun. 50 lira`dan içhatlarda ve 60 eurò`dan da dışhatlarda tüm noktalarda aynı anda en ekonomik hava yolu PEGASUS uçmanın bir lüx olmadığını tüm ülkeye gösteriyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun daha çok turist daha çok para ve iş demek emeği geçen herkese saygılar sevgiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben aliyorum hiçte zorluk çekmedim valla. thy nin kinden 10 kat daha kolay :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus'un internetteki sayfasından insanın online bilet alabilmesi için dahi mi olmalı? Bugüne dek böyle anlaşılması ve de kullanılması zor bir havayolu sayfasına tanık olmadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasusun yeniliklerinin ve başarılarının devamını diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mescidin içi dururken dışı haramdır. sen sebeb yokken ERZURUM uçuşlarını kes DADAŞ ları magdur et sonra başka bir yere sefer aç ne bu . iyilikmi yapıyorsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus her zamanki gibi yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Başarılarınız daim olsun. CAS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasusa basarilar dilerim...Bildigimiz kadariyla Pegasus Hava Yollari Genel Mudur Yrd Güliz Öztürk....Gürol Yüksel IZ AIR Genel Müdürü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu habere inanmak zor. Ben Stockholm'dan Trabzon'a uçuş baktım. Gidiş vardı Stockholm'dan ama dönüş yoktu Trabzon'dan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000