24 Şubat 2020, Pazartesi 19:25:33

SON DAKİKA | Pegasus pilotu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen 3 kişinin öldüğü uçak kazasına ilişkin adliyeye sevk edilen kaptan pilot Mahmut Arslan tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi
  • kaptani tutukladilar bir ses ver
  • 2. Pilot, pistin yorgunluguna ön ayak olanlar , kule görevlileri , pegasus yöneticileri bunlarında yargilanmasi gerek
  • Olay sonunda sorgulanacak şahıs. Ya da?
  • Bu konu tum pilotlar uzerinde ciddi bir baski yapar ve en kucuk bir olumsuzlukta bile Esb Divert ederlerse kim koruyacak bu kisileri , insiyatifimi boyle kullandim demek onlari koruyacak mi ? Bir sozumuz var ya ; Uzum yemekmi bagciyi dovmekmi ?
  • nerdesin neden bu kaptana sahip cikmiyorsunnnn!.....
  • Emirates gececekmis.hayırlı uğurlu olsun..
  • Çünkü (şahsi fikrim) dikkatsizliğinin ve yanlış tercihinin kurbanı oldu. Bu bir cinayet veya insan hayatına kasıt değil. Bu şekilde yargılanmamalı. Varsa mesleki hatası başka şekilde değerlendirilmeliydi bu olay. Ama kesinlikle cana kasıt değil. Bilerek isteyerek uçağı çaktığını düşünmüyorum. Yazık oldu.
  • Her hayatını kaybeden vatandaş için bu kadar duyarlı olunsaydı ülkeyi yönetenlerin komple içerde olması gerekirdi.Burada günah keçisi arandı ve bulundu. Pegasus 3 ün 5 in hesabını yaparak daha çok uçak düşürür lakin hesabını katmadıkları şey bir kaza yaparsın komple batırır seni.
  • Ömür boyu çıkamaz hapisten

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçağın kaptan pilotu Mahmut Arslan, hastanedeki sorgusunun ardından çıkarıldığı savcılık sorgusunun ardından, "Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede polis tarafından şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan uçağın kaptan pilotu Mahmut Arslan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Savcılık sorgusu 17.00'da başlayan Mahmut Arslan, yaklaşık 1.5 saat süren sorgusunun ardından, "Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanması" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

SON DAKİKA | Pegasus pilotu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

talpa nerdesin ~ 4 yıl önce
kaptani tutukladilar bir ses ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek suçlu kaptanmı ? ~ 4 yıl önce
2. Pilot, pistin yorgunluguna ön ayak olanlar , kule görevlileri , pegasus yöneticileri bunlarında yargilanmasi gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OSS ~ 4 yıl önce
Olay sonunda sorgulanacak şahıs. Ya da?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vahim bir durum ~ 4 yıl önce
Bu konu tum pilotlar uzerinde ciddi bir baski yapar ve en kucuk bir olumsuzlukta bile Esb Divert ederlerse kim koruyacak bu kisileri , insiyatifimi boyle kullandim demek onlari koruyacak mi ? Bir sozumuz var ya ; Uzum yemekmi bagciyi dovmekmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talpa ~ 4 yıl önce
nerdesin neden bu kaptana sahip cikmiyorsunnnn!.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EmirTes ~ 4 yıl önce
Emirates gececekmis.hayırlı uğurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık oldu ~ 4 yıl önce
Çünkü (şahsi fikrim) dikkatsizliğinin ve yanlış tercihinin kurbanı oldu. Bu bir cinayet veya insan hayatına kasıt değil. Bu şekilde yargılanmamalı. Varsa mesleki hatası başka şekilde değerlendirilmeliydi bu olay. Ama kesinlikle cana kasıt değil. Bilerek isteyerek uçağı çaktığını düşünmüyorum. Yazık oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 4 yıl önce
Her hayatını kaybeden vatandaş için bu kadar duyarlı olunsaydı ülkeyi yönetenlerin komple içerde olması gerekirdi.Burada günah keçisi arandı ve bulundu. Pegasus 3 ün 5 in hesabını yaparak daha çok uçak düşürür lakin hesabını katmadıkları şey bir kaza yaparsın komple batırır seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Ömür boyu çıkamaz hapisten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000