03 Temmuz 2013, Çarşamba 10:54:31

SKY’DAN AYRILDI PEGASUS’A KATILDI

Geçtiğimiz günlerde kapına kilit vuran ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatı iptal edilen SKY Havayolları’nın filosunda bulunan B737-800 tipi yolcu uçağı Pegasus Havayolları’nın filosuna katıldı.
  • sierra uçağı romeo uçağı iile kardeş uçaktı her brifingde kafadan hazır soruları olan ekip için başağrısı bir ucaktı:)) kokpitte airbuslara özgü full face mask mevcut evacuation sistemi ise basit gibi görünsede birçok kişi tarafından tam anlamıyla oturmamıştı. on off armed konumlu evacuation sisteminde on ve armed konumdayken tüm kabinde evacuate sinyali duyulurken off konumda ise evacuate sinyali yalnızca kokpitte duyulmaktadır. pegasus ekibinde sky dan zaten insanlar var elbet uçarlar o uçakla. herkese emniyetli uçuşlar. Kdm 3 numara Ü.C
  • Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz... :)
  • Tahircim herzaman birseyler yazardın buralara . Firmanla ilgili yazılar oldugunda o kıymetli görüşlerini bizden esirgeme.Bekliyoruz.
  • Olan personele oldu. Neredesiniz Gö. Ailesi?
  • tc-skh tescilliboeing 737-800'de tc-sbe tescili ile anadolu jet'te uçmakta...
  • Cin Ali Ucan Beygir'deki en SON 737-400'ü Takavite göndersin.Malum SKY'dan ayrilan Ucan Beygire gelecekmis,Filo'daki en son kalan Emektar Yasli Ucak Ayrilirsa en azindan diyebilirki Tek Tip UCAK ile Ucuyoruz 737-800 ve Filo YAS Ortalamasi su bu falan gibisinden.Reklam yapar fenada olmaz.iyi Ucuslar kazasiz kirimsiz kazanli Ucuslar yapmasi Dilegi ile.
  • Bence Pegasus değil İzair tesciline giriyor.TC_İZD
  • @900 SKY'ın B739ER'ları THY envanterindekiler gibi özel yakıt tankı modifiyeli değiller. Bu sebeble THY'dekiler gibi 6000mil menzine sahip olmadığı için THY kabul etmeyecektir bana göre.
  • Memur olarak uçtuğum ilk uçaktı,tekrar göklere dönmesine sevindim :)
  • SKY'in 737-900 leri duruyorsa onlarida TK alsaydi..

Kayı Group bünyesinde yer alan SKY Havayolları’nın filosunda bulunan “Dalaman” isimli B737-800 tipi yolcu uçağı kira süresi dolmamasına rağmen ödeme güçlüğü çekildiği için geçtiğimiz yılın Aralık ayında GECAS’a iade edilmişti. SKY Havayolları’nda TC-SKS kuyruk tesciliyle uçan uçak, Çek Cumhuriyeti’nin Ostrava kentinde Pegasus Havayolları’nın renklerine boyanıyor.

Uçak, gerekli bakımlarının tamamlandıktan sonra TC-IZD kuyruk tesciliyle Pegasus adına gökyüzündeki yerini alacak. Uçağın kısa süre sonra Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

SKY’DAN AYRILDI PEGASUS’A KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kdm. 3 numara ~ 11 yıl önce
sierra uçağı romeo uçağı iile kardeş uçaktı her brifingde kafadan hazır soruları olan ekip için başağrısı bir ucaktı:)) kokpitte airbuslara özgü full face mask mevcut evacuation sistemi ise basit gibi görünsede birçok kişi tarafından tam anlamıyla oturmamıştı. on off armed konumlu evacuation sisteminde on ve armed konumdayken tüm kabinde evacuate sinyali duyulurken off konumda ise evacuate sinyali yalnızca kokpitte duyulmaktadır. pegasus ekibinde sky dan zaten insanlar var elbet uçarlar o uçakla. herkese emniyetli uçuşlar. Kdm 3 numara Ü.C

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik olmayın ~ 11 yıl önce
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky /131.95 AYTOWZY ~ 11 yıl önce
Tahircim herzaman birseyler yazardın buralara . Firmanla ilgili yazılar oldugunda o kıymetli görüşlerini bizden esirgeme.Bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokta ~ 11 yıl önce
Olan personele oldu. Neredesiniz Gö. Ailesi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-skh ~ 11 yıl önce
tc-skh tescilliboeing 737-800'de tc-sbe tescili ile anadolu jet'te uçmakta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takipci ~ 11 yıl önce
Cin Ali Ucan Beygir'deki en SON 737-400'ü Takavite göndersin.Malum SKY'dan ayrilan Ucan Beygire gelecekmis,Filo'daki en son kalan Emektar Yasli Ucak Ayrilirsa en azindan diyebilirki Tek Tip UCAK ile Ucuyoruz 737-800 ve Filo YAS Ortalamasi su bu falan gibisinden.Reklam yapar fenada olmaz.iyi Ucuslar kazasiz kirimsiz kazanli Ucuslar yapmasi Dilegi ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 11 yıl önce
Bence Pegasus değil İzair tesciline giriyor.TC_İZD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
900'e ~ 11 yıl önce
@900 SKY'ın B739ER'ları THY envanterindekiler gibi özel yakıt tankı modifiyeli değiller. Bu sebeble THY'dekiler gibi 6000mil menzine sahip olmadığı için THY kabul etmeyecektir bana göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
omafsal ~ 11 yıl önce
Memur olarak uçtuğum ilk uçaktı,tekrar göklere dönmesine sevindim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
900 ~ 11 yıl önce
SKY'in 737-900 leri duruyorsa onlarida TK alsaydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000