19 Eylül 2011, Pazartesi 17:50:54

SERTAÇ HAYBAT PEGASUS'U ANLATACAK

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, 19-21 Eylül tarihinde Londra'da düzenlenecek Dünya Low Cost Havayolları Kongresi'nde, Türkiye pazarındaki tecrübelerini ve iş modelini anlatacak.
  • inanın pegasusa bindiğimde o zavallı garibim hosteslerin seyyar satıcı gibi para bozdurma telaşı ve 25 kuruş eksik olduğu için yolcunun dalgasını geçtiği gülerek üstü kalsın deyişi tam bi rezalet ...!! yazık ya ...o hosteslerin ne fiyakası kalıyor nede havadaki imajı ...bide bayan ..ayıptır ayıp
  • Hizmet ve musteri memnuniyeti anlaminda Pegasus'un diger Sirketlerden (THY,AtlasJet,AnadoluJet,OnurAir) daha kotu bir izlenimi var fakat fiyat anlaminda da buyuk bir ustunlugu oldugunu soyleyebiliriz.Burada herkes almak istedigi hizmete gore secer ucacagi havayolunu.Bilete 80 TL verip suyun 3 TL olmasindan sikayet edenler, Gider THY'de bilete 240 TL verip suya sabuna para odemez. NOT: Gecen gun aldigim 2 ay sonrasi gidis-donus bilet icin Pegasus'a 80 TL odedim.THY'de ise ayni bilet 240 TL idi.
  • Sertaç haybat kravat takmış,takmamış veya öyle oturmuş,böyle oturmuş bunlar tenkit edilecek şeyler değil. Sayın Bay Ali Sabancı şu sorunun cevabını mutlaka ama mutlaka araştırtmalıdır. Pegasus neden Türkiyenin en sevilmeyen havayolu sıralamasında açık ara birinci çıkıyor? Esas üzerinde durmaları gereken nokta budur.
  • Alma o zaman,Pegasus'a binme o zaman,seni zorla mı bindiriyorlar tarzı yanıtların tamamının Pegasus çalışanlarından geldiği belli. Çalıştırıldıkları sürece Pegasus'un ve patronlarının body-guard'ları gibi davranış sergilerler.Fakat işten çıkartıldıklarının ertesi günü bakın onların yorumlarına...
  • CFO'nun boş olduğunu söyleyebilmek için öncelikle onun gördüğü eğitim,kültür anlayış ve hayata bakış bilgisine sahip olabilmek gerekirki bir insanı gerçekten tanımadan bu kadar boş bir yorum yaparak zaten eleştirebilecek potansiyel ve zekaya sahip olamadığınız belli. kendisinin yaptığı tek hata IK başındaki hanımı hala tutyor olması olabilir. bunun dışında bahsettiğiniz espriler bayanlarca yanlış algılanacak seviyede olsaydı emin olun gerekli tepkiyi ve cevabı verebilecek düzeyde zeki ve akıllı bayanlardır cevresındekiler.iğne sizi haksız batıracagınız cuvaldızdan daha cok acıtır.ve insan sahip olamadıkları şeyi başkalarında gördüğünde taşlamayı sever…
  • Alma suyu... Zorla mı satıyorlar? Pastırma yiyip de mi biniyorsun uçağa? Hatta binme Pegasus'a suya 3 TL vereceğine bilete 300 TL daha ver THY ile uç. Bu kadar basit.
  • İK Direktörlüğünü değil ama İK direktörlüğünün başındaki CFO'yu yenileyin. Ben bu kadar boş bir adam görmedim. Tınnn tınnn... Hele bir de öğle yemeklerinde baylı bayanlı masalarda yaptığı o bel altı espriler. Yanımızdaki bayanlardan ben utanıyorum.
  • BİR ŞİŞE SUYU TÜRKİYEDE UÇAKTA NASIL 3 TL YE SATILIRMIŞ anlatmak üzere konferans kürsüsüne sayın sertaç haybat ı davet ediyorum..ayrıca kendisi yakında KAHTALI MIÇI cd lerininde havada uygun fiyatlarla satışa sunulacağınıda ve içeriğinide anlatacak..alkışlarınızla davet ediyorum...
  • BEYLER BEN PEGASUS ÇALIŞANIYIM,BÖYLE BİR OLAYI NEDEN KISKANIRSINIZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.SERTAÇ BEY İN OTURUŞUNA BİLE KEPÇE ATMIŞSINIZ.EH BENDE AÇIKLAYAYIM.EVET EVİNDEKİ GİBİ OTURMUŞ ZİRA ŞİRKETİMİZE BİZ EVİMİZ DERİZ,ÇALIŞANLARIMIZADA AİLE FERTLERİMİZ DERİZ.O SEMİNERE SİZDE KATILIN.BELKİ PEGASUS UN 5 YILDA NEREDEN GELİP NEREYE NASIL GELDİĞİNİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ..SAYGILAR..
  • adamın fotoğrafını bi yerde çekmişler ,her nerdeyse...o adam saygılı ,çok rahat, çalışan herkese kendini evinde hissetirecek kadar içten ve doğal...super klas bi model yani ..ama siz anlamazsınız tabiii..size takım altına terlik filan hoş gelir doğal olarak,hele vip te filan,olsa bayılırsınız,,,,neyseki o sizden diil şükürler olsun..
Konuyla ilgili Pegasus'tan yapılan açıklamada, Pegasus Hava Yolları'nın Genel Müdürü Sertaç Haybat'ın, Türkiye'de low cost havayolu modelinin temsilcisi olarak konferansa davet edildiği belirtilerek, 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen kongrenin son günü olan 21 Eylül'de gerçekleşecek "Karlılığı arttıran iş modelleri" isimli oturumda konuk konuşmacı olacağı bildirildi. 
 
Açıklamada, Pegasus'un büyüyen ve gençleşen Boeing 737-800 filosu ve sayısı her geçen gün artan uçuş noktaları ile 5 yılda büyük bir başarıya imza attığı vurgulanarak, Genel Müdür Sertaç Haybat'ın, "Pegasus böylesine kalabalık bir pazarda low cost modelini nasıl başarıyla hayata geçirdi" başlıklı bir konuşma yapacağı bilgisi yer aldı. Haybat'ın konuşmasının, Türkiye'de sektörün ve Pegasus modelinin gelişimi, Pegasus'un misafir odaklı yaklaşımla büyümesi, teknolojiye çok önem vermesi, online ağırlıklı dünyasında geliştirdiği ek hizmetlerle misafir memnuniyeti ve ek kazanç sağlaması gibi konulardan oluştuğu bildirildi. Bu yıl 8.'si düzenlenen Dünya Low Cost Havayolları Kongresi'ne bu yıl sektörü temsilen 400 üst düzey yönetici ve ortağın katılması bekleniyor. 
 
Verilen bilgiye göre, Pegasus internet sitesi www.flypgs.com Dünya Low Cost Kongresi kapsamında verilen Budgies Ödülleri'nde "En İyi İnternet Sitesi" dalında finale kaldı. Low Cost kategorisinde hizmet veren havayollarının başarılarını ve sektöre katkılarını değerlendirmeye yönelik farklı kategorilerde verilen Budgies Ödülleri bu yıl 8. kez sahiplerini bulacak.
SERTAÇ HAYBAT PEGASUS'U ANLATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
inanın pegasusa bindiğimde o zavallı garibim hosteslerin seyyar satıcı gibi para bozdurma telaşı ve 25 kuruş eksik olduğu için yolcunun dalgasını geçtiği gülerek üstü kalsın deyişi tam bi rezalet ...!! yazık ya ...o hosteslerin ne fiyakası kalıyor nede havadaki imajı ...bide bayan ..ayıptır ayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hizmet ve musteri memnuniyeti anlaminda Pegasus'un diger Sirketlerden (THY,AtlasJet,AnadoluJet,OnurAir) daha kotu bir izlenimi var fakat fiyat anlaminda da buyuk bir ustunlugu oldugunu soyleyebiliriz.Burada herkes almak istedigi hizmete gore secer ucacagi havayolunu.Bilete 80 TL verip suyun 3 TL olmasindan sikayet edenler, Gider THY'de bilete 240 TL verip suya sabuna para odemez. NOT: Gecen gun aldigim 2 ay sonrasi gidis-donus bilet icin Pegasus'a 80 TL odedim.THY'de ise ayni bilet 240 TL idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sertaç haybat kravat takmış,takmamış veya öyle oturmuş,böyle oturmuş bunlar tenkit edilecek şeyler değil. Sayın Bay Ali Sabancı şu sorunun cevabını mutlaka ama mutlaka araştırtmalıdır. Pegasus neden Türkiyenin en sevilmeyen havayolu sıralamasında açık ara birinci çıkıyor? Esas üzerinde durmaları gereken nokta budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alma o zaman,Pegasus'a binme o zaman,seni zorla mı bindiriyorlar tarzı yanıtların tamamının Pegasus çalışanlarından geldiği belli. Çalıştırıldıkları sürece Pegasus'un ve patronlarının body-guard'ları gibi davranış sergilerler.Fakat işten çıkartıldıklarının ertesi günü bakın onların yorumlarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CFO'nun boş olduğunu söyleyebilmek için öncelikle onun gördüğü eğitim,kültür anlayış ve hayata bakış bilgisine sahip olabilmek gerekirki bir insanı gerçekten tanımadan bu kadar boş bir yorum yaparak zaten eleştirebilecek potansiyel ve zekaya sahip olamadığınız belli. kendisinin yaptığı tek hata IK başındaki hanımı hala tutyor olması olabilir. bunun dışında bahsettiğiniz espriler bayanlarca yanlış algılanacak seviyede olsaydı emin olun gerekli tepkiyi ve cevabı verebilecek düzeyde zeki ve akıllı bayanlardır cevresındekiler.iğne sizi haksız batıracagınız cuvaldızdan daha cok acıtır.ve insan sahip olamadıkları şeyi başkalarında gördüğünde taşlamayı sever…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alma suyu... Zorla mı satıyorlar? Pastırma yiyip de mi biniyorsun uçağa? Hatta binme Pegasus'a suya 3 TL vereceğine bilete 300 TL daha ver THY ile uç. Bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İK Direktörlüğünü değil ama İK direktörlüğünün başındaki CFO'yu yenileyin. Ben bu kadar boş bir adam görmedim. Tınnn tınnn... Hele bir de öğle yemeklerinde baylı bayanlı masalarda yaptığı o bel altı espriler. Yanımızdaki bayanlardan ben utanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİR ŞİŞE SUYU TÜRKİYEDE UÇAKTA NASIL 3 TL YE SATILIRMIŞ anlatmak üzere konferans kürsüsüne sayın sertaç haybat ı davet ediyorum..ayrıca kendisi yakında KAHTALI MIÇI cd lerininde havada uygun fiyatlarla satışa sunulacağınıda ve içeriğinide anlatacak..alkışlarınızla davet ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BEYLER BEN PEGASUS ÇALIŞANIYIM,BÖYLE BİR OLAYI NEDEN KISKANIRSINIZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.SERTAÇ BEY İN OTURUŞUNA BİLE KEPÇE ATMIŞSINIZ.EH BENDE AÇIKLAYAYIM.EVET EVİNDEKİ GİBİ OTURMUŞ ZİRA ŞİRKETİMİZE BİZ EVİMİZ DERİZ,ÇALIŞANLARIMIZADA AİLE FERTLERİMİZ DERİZ.O SEMİNERE SİZDE KATILIN.BELKİ PEGASUS UN 5 YILDA NEREDEN GELİP NEREYE NASIL GELDİĞİNİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ..SAYGILAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamın fotoğrafını bi yerde çekmişler ,her nerdeyse...o adam saygılı ,çok rahat, çalışan herkese kendini evinde hissetirecek kadar içten ve doğal...super klas bi model yani ..ama siz anlamazsınız tabiii..size takım altına terlik filan hoş gelir doğal olarak,hele vip te filan,olsa bayılırsınız,,,,neyseki o sizden diil şükürler olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000