15 Ağustos 2013, Perşembe 19:22:25

SABİHA GÖKÇEN'DE PEGASUS KABUSU YAŞADI

Pegasus Havayolları'nın check in sisteminde yaşanan arıza sebebiyle 15 dakika süreyle işlem yapılamadı, kontuarlarda uzun kuyruklar oluşturan yolcular arızaya isyan etti.
  • Acaba diyorum ani basinc bosalmasinda oksijen maskelerini de parayla dusurecek bir sistem yapsa. Pegasustan boyle bir calismayi 4 gözle bekliyorum :)))
  • Bütün Şirketler bu parayı alıyor Dedikodu yapmayın
  • meyve veren ağaç taşlanır. beğenmeyen en az 2 kat fiyatla globally fossla uçsun. hem onlarda su bedava. hadi dağılın.
  • Bana THY yi kimse ovmesin akp nin eline gectiginden bu yana bittiler musteri hizmetleri sifir cok kabalar insanlari saymakta ustlerine yok.
  • yaşanabilecek bu tür aksaklıkların büyütülmemesi gerek,özellikle pegasus a bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum..
  • sanki check üçretini almasaydı sistemde aksama yaşanmıyacakmışgibi biryazı olmuş haberin konusu başkatarafa cekilmiş pegasus saw,ucuşları başladıgı günden beri cok haksız eleştirilere ragmen büyümeye devam etti demekki insanlar memnun yada mecburiyetten biniyorlar diyelimki begenmediginiz pegasus bu gün olmasaydı artarnatifiniz otobüslerde inanlar 1.gününü geciriyor ortalama bırakında 15.dakika beklesinler
  • Pegasus ucuz deniyor, ben niye bir türlü göremiyorum bu ucuz biletleri? Ne zaman baksam TK ile aşağı yukarı aynı hatta bazen daha pahalı. En uygun fiyatı hep Sun'da buluyorum. Kimse şu kadar zaman önce demesin, onu düşünemeyecek kadar boş değilim; uçuştan birkaç gün önce bakmıyorum. Kaldı ki girin siteye bakın, 1hatta 2 ay sonrası için, özellikle dolu destinasyonların fiyatlarını inceleyin. Anlarsınız ne demek istediğimi. Bir kere uçmak durumunda kaldım, bir daha çok mecbur kalmadıkça tercih etmem.
  • Bu kadar yanli oldunmaz ya.. her an olabilecek bir ariza uzerinden bir firmaya nasil yuklenmedir bu? Check in ucretiymis, peh. Eger rast gele koltuk secersen ucret odemeden de check in yapabilirsin. Secim sana kalmis. Birilerinin okumak yada duymak istediklerini degil gercekleri yazmanizi temenni ederim.. saygilar
  • Kasti haber yapıyorsunuz. Bunlar AHL'de hergüm olan görüntüler. 15 dakika gecikti diye çıldıran yolcu git avrupa'da luftahansa gecikti diye ortalığı birbirine katsana? .. Bakalım bir daha o havayoluyla uçabilecekmisin??
  • E bu görüntüler AHL'de her gün yaşanan sıradan görüntüler. Orda haber olmuyorsa atda yılda bir 15 dk'lık problem oldu diye haber yapıp insanları neden gaza getiriyorsunuz?

Pegasus Havayolları'nın check in sistemlerinde yaşanan arıza yolcuları çıldırttı. Bugün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan arıza nedeniyle işlemler yapılamadı. Yolcular kontuarlarda uzun kuyruklar oluşturdu.

Arıza 15 dakika sürse de yolcular uzun kuyruklara isyan etti.Online check in yapan yolcular sorunsuz şekilde uçağa alınırken diğer yolcular dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Uçak yolcularının tamamı işlemlerini yapamadığı için uçaklar rötara girdi.

Bilindiği gibi Pegasus Havayolları, yolcularda iç hatlarda 5, dış hatlarda ise 11 tl check in bedeli alıyor.









SABİHA GÖKÇEN'DE PEGASUS KABUSU YAŞADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Acaba diyorum ani basinc bosalmasinda oksijen maskelerini de parayla dusurecek bir sistem yapsa. Pegasustan boyle bir calismayi 4 gözle bekliyorum :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bütün Şirketler bu parayı alıyor Dedikodu yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçan beygir iyidir. ~ 11 yıl önce
meyve veren ağaç taşlanır. beğenmeyen en az 2 kat fiyatla globally fossla uçsun. hem onlarda su bedava. hadi dağılın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bana THY yi kimse ovmesin akp nin eline gectiginden bu yana bittiler musteri hizmetleri sifir cok kabalar insanlari saymakta ustlerine yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asch ~ 11 yıl önce
yaşanabilecek bu tür aksaklıkların büyütülmemesi gerek,özellikle pegasus a bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
sanki check üçretini almasaydı sistemde aksama yaşanmıyacakmışgibi biryazı olmuş haberin konusu başkatarafa cekilmiş pegasus saw,ucuşları başladıgı günden beri cok haksız eleştirilere ragmen büyümeye devam etti demekki insanlar memnun yada mecburiyetten biniyorlar diyelimki begenmediginiz pegasus bu gün olmasaydı artarnatifiniz otobüslerde inanlar 1.gününü geciriyor ortalama bırakında 15.dakika beklesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LOW mu COST mu ~ 11 yıl önce
Pegasus ucuz deniyor, ben niye bir türlü göremiyorum bu ucuz biletleri? Ne zaman baksam TK ile aşağı yukarı aynı hatta bazen daha pahalı. En uygun fiyatı hep Sun'da buluyorum. Kimse şu kadar zaman önce demesin, onu düşünemeyecek kadar boş değilim; uçuştan birkaç gün önce bakmıyorum. Kaldı ki girin siteye bakın, 1hatta 2 ay sonrası için, özellikle dolu destinasyonların fiyatlarını inceleyin. Anlarsınız ne demek istediğimi. Bir kere uçmak durumunda kaldım, bir daha çok mecbur kalmadıkça tercih etmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir temenni... ~ 11 yıl önce
Bu kadar yanli oldunmaz ya.. her an olabilecek bir ariza uzerinden bir firmaya nasil yuklenmedir bu? Check in ucretiymis, peh. Eger rast gele koltuk secersen ucret odemeden de check in yapabilirsin. Secim sana kalmis. Birilerinin okumak yada duymak istediklerini degil gercekleri yazmanizi temenni ederim.. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kasti haber yapıyorsunuz. Bunlar AHL'de hergüm olan görüntüler. 15 dakika gecikti diye çıldıran yolcu git avrupa'da luftahansa gecikti diye ortalığı birbirine katsana? .. Bakalım bir daha o havayoluyla uçabilecekmisin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl? ~ 11 yıl önce
E bu görüntüler AHL'de her gün yaşanan sıradan görüntüler. Orda haber olmuyorsa atda yılda bir 15 dk'lık problem oldu diye haber yapıp insanları neden gaza getiriyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000