24 Haziran 2010, Perşembe 08:39:39

Sabancı: "Sefer sayımızı artırmamız gerekiyor"

İZair, düzenlediği “Yaza Merhaba” partisinde genişleyen uçuş ve kabin ekibini tanıttı.
  • b737-400/5oo leri el den çıkarmak lazım artık.son model diye yazmak kolay.operasyon yürütmek istiyosan old generation uçak uçurmaman lazım.2 old gen uçak seni öyle bi sıkıntıya sokarki milyon dolara uçak kiralarsın.bu nu sana anlatan yöneticin olmadı mı.
  • ya isg yi bu sabancı bilmiyo ya da yöneticileri anlatmıyor.bedavaya yer hizmeti alsan ne olur hizmet yoksa.uçak yer hizmeti adına zamanında yapılan ne var ki isg de.ben uçağı 3 saat önce yakıt almak için açayım sonra kapatayım.nerde kaldı amortisman.merdiven yok ground power yok karşıya geçmeye 3 saat bekleyeyim.katedişi bi sabancıya aldırmak lazım.burda yapılan emeği göstermek lazım bu sabancıya ama nerde.anlatan varmı ki.
  • iyi güzel de alt yapıyı kuvvetlendirmek lazım.thy emeklileri ile bu iş olur dersen sen kaybedersin.sana kelle sayısı lazım sa al yanına oturt bize gönderme.kazan gayri mecvcudu ararsan bedavaya gelsin.zaten bizim yöneticiler sizin zati halinize söz söyleyemiyo.ben iş güçten gelince bi çay içemeyine zoruma gidiyo.isg niz zaten takla.
  • daha ne kadar artıracaksın hızlı gitmemek gerek bence biras kalite politikasını hızlı hale getirseniz daha mantıklı olur bence... sevgilerle
  • iz aır filosu 2012 de 5 a321 geliyor.
  • Pegasus'un acentası falandı herhalde. TK, Anadolujet, SunExpress ve Onur Erzurum'a uçuyor, Pegasus uçmasa ne olur?
  • sunexpress ve pegasus ikiside zararina da olsa inat ediyorlar ucmak için atinaya thy desen elindeki slotlari kullanmiyor. birsinin çekilmesi lazim o hattain karli olabilmesi için. su an iki şirketi kaldirmiyor bir de thy eger ucmayacaksa o slotlari vermesi lazim.
  • Erzurumlu, vallahi aylardır, yıllardır, her Pegasus haberinde bıkmadan usanmadan Erzurum u araya sıkıştırıyorsun. Boş uçtuktan sonra, koskoca uçağı oraya taşımanın anlamı ne? Sen 1 kez 2 kez uçucaksın, sonra ne olucak? Eğer Erzurum uçuşları başlar, ve uçak boş uçarsa, bu şirketin maliyetinin artacağını ve dolayısıyla bilet fiyatlarında bir artışa geçeceğinin göstergesi olur. Bir de bunları düşünmek lazım. Lütfen her yorum da Erzurum deme artık.... Selametle Cell-0
  • Ama umarım boş haber olmaz. sen önce ERZURUM seferlerini başlat sonra sefer sayını artırırsın.

Adnan Menderes Havalimanı’ndaki Genel Müdürlük binasındaki etkinliğe İZair-Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, İZair Genel Müdürü Gürol Yüksel, şirketin kabin ve yönetim kadrosu katıldı. Kaptanlığa terfi eden yardımcı pilotlara brövelerini takan Sabancı, yeni kabin ekibi personelini de tanıttı.

İlk kadın pilot

Sabancı, İZair’in 201 kişilik uçuş ailesine dönüştüğünü belirterek, “İZair, Pegasus Havayolları adına yaptığı uçuşlarla İzmir’den yurt içinde ve yurt dışında 13 noktaya yolcu taşımaktadır. Bu, firmamızın başarısını, ortaklığımızın ve müşterilerimizin memnuniyetinin en büyük göstergesi” dedi. Etkinlikte İZair’in ilk kadın kaptan pilotu Tülay Akköprü Gündüz de brövesini aldı.

İZair-Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, İzmir-Atina arasında uçak seferlerinin yeterli talep olmaması nedeniyle kaldırılacağı yönündeki haberlere ilişkin seferlere ısrarla devam ettiklerini belirterek, İZair Genel Müdürlüğü’nde kaptanlığa yükselen yardımcı pilotlara brövelerini verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. İzmir-Atina arasındaki seferlerde zorlanmalarına rağmen ısrarcı olacaklarını belirten Sabancı, “Haftada üç gün yapılan seferlerin sayısının artırılması gerekiyor. İş amacıyla kentler arasında yolculuk yapmak isteyenler, işini tamamladıktan sonra hemen geri dönmek istiyor. Ancak geri dönmek için bir iki gün beklemek zorunda kalacağı için gelmekten vazgeçiyorlar. Pazar yaratmak önemli. Bunun için de her gün uçmak gerekiyor. Haftada üç gün uçuyoruz, dolayısıyla işadamları gelemiyor, çünkü gelip işini bitirip ertesi gün geri dönmek istiyor. Bu seferleri daha çok gezme amaçlı insanlar kullanıyor” dedi.

5 son model uçak

Artan bilet fiyatlarının arz talep dengesinden kaynaklandığına dikkat çeken Sabancı, “Daha da yükselebilir. Arz-talep meselesi, talep arttıkça yükselmesi normal. Maliyetler her geçen gün artıyor. Havacılıkta tüm masraflar dolar üzerinden yapılıyor. Euro-Dolar paritesinin düşmesinin yıllık maliyeti bize 20 milyon Euroluk bir kayıp getiriyor” dedi. İZair’de sermaye artışına gittiklerini kaydeden Sabancı, İZair ekibini büyüttüklerini, 2012’de 5 son model uçak alacaklarını sözlerine ekledi.
 

Sabancı: "Sefer sayımızı artırmamız gerekiyor"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
b737-400/5oo leri el den çıkarmak lazım artık.son model diye yazmak kolay.operasyon yürütmek istiyosan old generation uçak uçurmaman lazım.2 old gen uçak seni öyle bi sıkıntıya sokarki milyon dolara uçak kiralarsın.bu nu sana anlatan yöneticin olmadı mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya isg yi bu sabancı bilmiyo ya da yöneticileri anlatmıyor.bedavaya yer hizmeti alsan ne olur hizmet yoksa.uçak yer hizmeti adına zamanında yapılan ne var ki isg de.ben uçağı 3 saat önce yakıt almak için açayım sonra kapatayım.nerde kaldı amortisman.merdiven yok ground power yok karşıya geçmeye 3 saat bekleyeyim.katedişi bi sabancıya aldırmak lazım.burda yapılan emeği göstermek lazım bu sabancıya ama nerde.anlatan varmı ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi güzel de alt yapıyı kuvvetlendirmek lazım.thy emeklileri ile bu iş olur dersen sen kaybedersin.sana kelle sayısı lazım sa al yanına oturt bize gönderme.kazan gayri mecvcudu ararsan bedavaya gelsin.zaten bizim yöneticiler sizin zati halinize söz söyleyemiyo.ben iş güçten gelince bi çay içemeyine zoruma gidiyo.isg niz zaten takla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha ne kadar artıracaksın hızlı gitmemek gerek bence biras kalite politikasını hızlı hale getirseniz daha mantıklı olur bence... sevgilerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iz aır filosu 2012 de 5 a321 geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus'un acentası falandı herhalde. TK, Anadolujet, SunExpress ve Onur Erzurum'a uçuyor, Pegasus uçmasa ne olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress ve pegasus ikiside zararina da olsa inat ediyorlar ucmak için atinaya thy desen elindeki slotlari kullanmiyor. birsinin çekilmesi lazim o hattain karli olabilmesi için. su an iki şirketi kaldirmiyor bir de thy eger ucmayacaksa o slotlari vermesi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erzurumlu, vallahi aylardır, yıllardır, her Pegasus haberinde bıkmadan usanmadan Erzurum u araya sıkıştırıyorsun. Boş uçtuktan sonra, koskoca uçağı oraya taşımanın anlamı ne? Sen 1 kez 2 kez uçucaksın, sonra ne olucak? Eğer Erzurum uçuşları başlar, ve uçak boş uçarsa, bu şirketin maliyetinin artacağını ve dolayısıyla bilet fiyatlarında bir artışa geçeceğinin göstergesi olur. Bir de bunları düşünmek lazım. Lütfen her yorum da Erzurum deme artık.... Selametle Cell-0

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ama umarım boş haber olmaz. sen önce ERZURUM seferlerini başlat sonra sefer sayını artırırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000