29 Eylül 2018, Cumartesi 10:27:47

Pistten çıkan Pegasus uçağı yeni yerine götürüldü

Trabzon’da pistten çıkan ‘Zeynep’ isimli uçağın Yomra ilçesinde ‘Millet Kıraathanesi’ olması için yapılan başvurunun kabul edilmesinin ardından uçağın havalimanına 15 km uzaklıktaki ilçeye karayolu ile taşınma işlemi dün gece gerçekleşti.
  • Canım ciğerim o sanat, bu diğeri ise çirkinlik abidesi. Sana da bunu açıklamak gerektiği için şaşırıyorum doğrusu, eğitim seviyen nedir acaba, ortaokul mu?
  • Güzel bir hizmet olacak. Şehrimize farklı bir güzellik ve faklılık katacak. Emeği geçenlere teşekkürler. Pilot hariç!
  • uçan uçak saray, düşen uçak kıraathane olur bizde! buradan ülke olarak yaptığımız seçimin bize getirdiklerini tam olarak görebiliriz! uçağın içine ara ara biraz motor sesi birazda gasoline kokusu verdin mi, milletin keyfine diyecek olmaz.
  • Ne kiro gelismemis cahil bir topluluk oldu ulkemizde, millet kiraathanesi nedir yaa? Igreniyorum, uzuluyorum, kiziyorum bu cahil halka bu hukumeti basimizda hala tattuklari icin, din ile iman ile kandirilan dunyadan haberi olmayan bir kalabalik.
  • Dünyanın başka yerinde varmı bilmiyorum ama tam bir görmemişlik örneği,sanki hiç uçak görmedi millet Kentin göbeginde koca uçak gereksiz
  • Artık heryerde bu uçaklar restoran vs yapılıyor ve esprisi kalmadı

Trabzon’da pistten çıkan ‘Zeynep’ isimli uçağın Yomra ilçesinde ‘Millet Kıraathanesi’ olması için yapılan başvurunun kabul edilmesinin ardından uçağın havalimanına 15 km uzaklıktaki ilçeye karayolu ile taşınma işlemi dün gece gerçekleşti.

Denize 25 metre kala balçığa saplandıktan sonra hizmet dışı kalan uçağın yer dorsesi ile taşınması için kanatlarının sökümü dün tamamlanmıştı.

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan ve başvurusu onaylanan belediye uçağın teslim işlemini gerçekleştirdi. Uçağın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 81 ilde oluşturulan Bereket Ormanı'na yerleştirilmesi için gerçekleştirilen nakil işlemi tamamlandı

Pistten çıkan Pegasus uçağı yeni yerine götürüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Korsanpilotum ~ 6 yıl önce
Canım ciğerim o sanat, bu diğeri ise çirkinlik abidesi. Sana da bunu açıklamak gerektiği için şaşırıyorum doğrusu, eğitim seviyen nedir acaba, ortaokul mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammet ~ 6 yıl önce
Güzel bir hizmet olacak. Şehrimize farklı bir güzellik ve faklılık katacak. Emeği geçenlere teşekkürler. Pilot hariç!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak önemli! ~ 6 yıl önce
uçan uçak saray, düşen uçak kıraathane olur bizde! buradan ülke olarak yaptığımız seçimin bize getirdiklerini tam olarak görebiliriz! uçağın içine ara ara biraz motor sesi birazda gasoline kokusu verdin mi, milletin keyfine diyecek olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 6 yıl önce
Zavallı sın sen ZAVALLI
Zavallıcık ~ 6 yıl önce
Asıl zavallı sensin , uyanın artık şu kış uykusundan , aktrol seni
Hayret ~ 6 yıl önce
Ne kiro gelismemis cahil bir topluluk oldu ulkemizde, millet kiraathanesi nedir yaa? Igreniyorum, uzuluyorum, kiziyorum bu cahil halka bu hukumeti basimizda hala tattuklari icin, din ile iman ile kandirilan dunyadan haberi olmayan bir kalabalik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AANADOLU ~ 6 yıl önce
Dini de yaşamasını da sizlerden iyi biliyoruz.cahil demişsin sen zavallı birisin zavallı.biz hükümetin yaptıgı yanlış ve doğrulardan dolayı sizlere hakaret ediyormuyuz?sen nerden alıyorsun bu cesareti de bu oy veren insanlara cahil diyorsun. zorunda gitse bunu o fındık beynine sok bizler sizlerden daha iyiz kültürlü yüz ve insanız sayın zavalli
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Kendini telefonu gibi aklilli sanan akilfukarasi bende sana üzülüyorum
Gerzek ~ 6 yıl önce
Kıraathanenin sana ne gibi yararı var anlamadım , fiyatlar fizana çıkmış , halk aglıo herif gelmiş kıraathane savunuo ,
Anadolu'ya ~ 6 yıl önce
Çocuklarınızı bademlerler susarsınız, ailenizin rızkını çalarlar susarsınız, çocuklarınızın geleceği zaten ellerinden alınmış, yeni nesiller yeterli bir eğitim alamıyorlar, seçim sonucu açıklanır, hem de onca sahtekarlığı gözardı ederek kutlamaya çıkar etrafa silah sıkarsınız, siz müstahaksınız herşeye, beter olun. Yakında çocuklarınızı pişirip yersiniz artık. Biz zaten tuzu kuru bir zümreyiz, ister bu ülkede isterse yurtdışında yaptığımız mesleğe devam edip yüksek hayat standartlarında yaşamaya devam ederiz. Beter olun beter!!!
Ezik ~ 6 yıl önce
Hem cahil hem zavallısınız, utanıyoruz sizden
Görmemişlik ~ 6 yıl önce
Dünyanın başka yerinde varmı bilmiyorum ama tam bir görmemişlik örneği,sanki hiç uçak görmedi millet Kentin göbeginde koca uçak gereksiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Ama kentin ortasina heykel yapiliyor hemde tüm türkiyenin her yerinde oldugu halde
Korsana ~ 6 yıl önce
Atatürk düşmanısın belli,zamanında senin gibilerin tünü kurtardı,şimdi begenmiyorsun
Korsana ~ 6 yıl önce
Korsan pilot kardeşim putlar yıkılalı çok oldu bin yılı geçti kuran geldi ilim irfan geldi biraz okuda ögren
Esprisi kalmadı ~ 6 yıl önce
Artık heryerde bu uçaklar restoran vs yapılıyor ve esprisi kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000