26 Ekim 2015, Pazartesi 11:16:34

Pegasus'un yeni rotası belli oldu

Pegasus, Ukrayna’da Zaporijya’yı da uçuş ağına ekleyerek, toplam uçuş noktası sayısını 102’ye çıkardı.
  • Pilot yok, hostes yok ama yeni hat var. İnanılır gini değil. Suyunu çıkara çıkars bitiremedi maksimumda çalıştırarak. Ne berektli uçucu ekibi var. Thy değerlendirmeli bence ekiplerini bir transferle...
  • Bakalım füzeleri dodge' layabilecek mi?
  • Bir sonraki Ve son rotasida iflasburg
  • Ne kadar köy garajı varsa Pgs orda zaten..
  • Ayni hatta Atlas da basladi, tabii ki Atlas

Pegasus, Ukrayna’da Zaporijya’yı da uçuş ağına ekleyerek, toplam uçuş noktası sayısını 102’ye çıkardı. Pegasus’un Ukrayna’da Kharkiv’dan ve Lviv’den sonraki 3. uçuş noktası olan  Zaporijya’ya uçuşları 11 Aralık’ta başlıyor. Haftanın üç günü karşılıklı gerçekleştirilecek İstanbul Sabiha Gökçen-Zaporijya seferleri, 49,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışa açıldı.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Zaporijya’ya uçuşları Salı, Cuma ve Pazar günleri 23:25’te gerçekleştirilecek. Zaporijya Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlar ise Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri 03:30’da düzenlenecek.

Ukrayna’nın en turistik kentlerinden biri olan Zaporijya, Dinopro nehri kıyısında tarihi eserleri ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Misafirler, Pegasus’un Zaporijya uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve  acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus, 64 noktadan Zaporijya’ya bağlantılı uçuruyor

Pegasus, Zaporijya’ya İstanbul üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Mardin, Ordu-Giresun, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van olmak üzere 23; dış hatlarda ise Amsterdam, Atina, Bağdat, Barselona, Basel, Belgrad, Berlin, Bologna, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhag, Köln, Kuzey Kıbrıs, Londra Gatwick, Londra Stansted, Lyon, Madrid, Marsilya, Milan, Milan-Malpensa, Moskova, Münih, Nice, Oslo, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stokholm, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zürih olmak üzere 41, toplam 64 noktadan bağlantılı uçuruyor.

Misafirler, yeni uçuş noktası Zaporijya ile uçuş ağı yurt dışında 69 olmak üzere 40 ülkede 102 noktaya seferler düzenleyen Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.
 

Pegasus'un yeni rotası belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilot yok, hostes yok ama yeni hat var. İnanılır gini değil. Suyunu çıkara çıkars bitiremedi maksimumda çalıştırarak. Ne berektli uçucu ekibi var. Thy değerlendirmeli bence ekiplerini bir transferle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bakalım füzeleri dodge' layabilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iflasburg ~ 9 yıl önce
Bir sonraki Ve son rotasida iflasburg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pls pgs ~ 9 yıl önce
Ne kadar köy garajı varsa Pgs orda zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendisini ne ki? ~ 9 yıl önce
kendisi ne ki, koy otobusu, ozpegatur oraya da yakisir
atlaglobal ~ 9 yıl önce
Ayni hatta Atlas da basladi, tabii ki Atlas

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000