16 Temmuz 2014, Çarşamba 11:37:51

PEGASUS'UN YENİ ADRESİ BUDAPEŞTE

Uçuş ağını sürekli genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye ilk uçuşunu 16 Temmuz’da gerçekleştirdi.
  • Pgt ercana ne oldu? Ortalık rezalet
  • Arkadaslar burada bu işi gerçekten bilmediğinizi görüyorum.Yolcu olup bu yorumları yapmak komedi sadece :) Tr çıkışlı en büyük rağbet orta Avrupa turudur .İnanın sezon sorunu olmadan çoktan dolmuştum bile ah akıllı yolcu arkadaslarım :)
  • Elinde ekip olmasa uçmaz diyen arkadaşım... Daha geçen gün ekip yok diye yolcuları insirtip seferi iptal etti pgs iç hat seferinde hatırlatayım. Cidden ek sefer için ekibi yok suan pegasususun.insanlar hastanelere kaldırılıyor yorgunluktan hatırlatayım yada bilmiyorsan bil istedim.
  • Siz siz olun KKTC ye seyahat edecekseniz Pegasus havayollarını kullanmayın. Kontuarlar bir karmaşa. Boardinglerin nereden yapıldığı belli değil. Bagajların teslimi neredeyse 45 dakikayı buluyor. Bu nasıl bir hizmettir.
  • bu uçuşları kim yapıck merak konusu.. sanki elinde yeterli ekip var
  • Daha öncede belirttiğim gibi: Düzenli olarak Izmir'den Budapeşte'ye gidip geliyorum. Wizz Air hat açtığından beri Istanbul'a; Izmir-Istanbul arası Pegasus, Saw-Bud arası Wizz kullanıyordum ama Pegasus'un bu hattı bağlantılı uçuş sayesinde tekrar bagaj taşımama ve bağlantılı uçuş güvencesi sayesinde muhtemelen daha cazip olacaktır (Wizz Air Discount Club a üye olmama rağmen) benim gibi düşünenlere ve benim durumumda olan Istanbul dışı yaşayan yolculara.. Kendi adıma sevindim
  • Wizz air varken maksimum 3 ay kalabilirler
  • Her ne kadar sanırım Ekimde sonlanacak olsa da hayırlı olsun. Warşova uçuşları bekliyoruz.
  • Viyanayı görünce çok sevmiştim.Budapesteyi görünce 2. sıraya düştü.Peşteyi imar edenler Paris ve Viyanalı mimarlar olduğu için oraları aratmıyor.

Pegasus Hava Yolları’nın Budapeşte seferleri, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Budapeşte Havalimanı’na saat 10:15’te; Budapeşte Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise saat 12:00’de gerçekleşiyor.

Pegasus, Budapeşte’yi 38 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Budapeşte’ye yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 21 noktadan, yurt dışında ise Almati, Bahreyn, Beyrut, Bişkek, Doha, Donetsk, Dubai,  Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Lviv, Mineralnye Vody, Omsk, Tahran, Tel Aviv, Tiflis olmak üzere 17 noktadan, toplamda 38 noktadan bağlantılı uçuruyor.

Tuna kıyısında tarih kokan bir şehir: Budapeşte

Orta Avrupa’nın en büyük şehirleri arasında yer alan, Macaristan’ın başkenti Budapeşte, bugüne kadar korunan tarihi dokusuyla Avrupa’nın en çekici şehirlerinden biridir. Tuna Nehri’nin ikiye böldüğü şehrin bir yakasına Buda, diğer yakasına ise Peşte adı verilmektedir. Budapeşte’nin tarihi yapılarından en önemlileri, bu iki yakayı birleştiren Zincirli Köprü ve Elizabeth Köprüsüdür. Köprülerin yanı sıra Margit Adası, Parlemento Binası ve Kahramanlar Meydanı da şehrin diğer görülmesi gereken yerleri arasında sayılabilir. Misafirler, Tuna Nehri’nin eşsiz manzarası eşliğinde Macaristan’ın geleneksel yemeği olan Gulash’ın tadına bakarak, seyahatlerine ayrı bir renk katabilirler.

PEGASUS'UN YENİ ADRESİ BUDAPEŞTE

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pgt ercana ne oldu? Ortalık rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 10 yıl önce
Arkadaslar burada bu işi gerçekten bilmediğinizi görüyorum.Yolcu olup bu yorumları yapmak komedi sadece :) Tr çıkışlı en büyük rağbet orta Avrupa turudur .İnanın sezon sorunu olmadan çoktan dolmuştum bile ah akıllı yolcu arkadaslarım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Elinde ekip olmasa uçmaz diyen arkadaşım... Daha geçen gün ekip yok diye yolcuları insirtip seferi iptal etti pgs iç hat seferinde hatırlatayım. Cidden ek sefer için ekibi yok suan pegasususun.insanlar hastanelere kaldırılıyor yorgunluktan hatırlatayım yada bilmiyorsan bil istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman dikkat ~ 10 yıl önce
Siz siz olun KKTC ye seyahat edecekseniz Pegasus havayollarını kullanmayın. Kontuarlar bir karmaşa. Boardinglerin nereden yapıldığı belli değil. Bagajların teslimi neredeyse 45 dakikayı buluyor. Bu nasıl bir hizmettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
bu uçuşları kim yapıck merak konusu.. sanki elinde yeterli ekip var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 10 yıl önce
Elinde ekip olmasa ucuş yapmaz herhalde koskoca şirket
TuncIzmir ~ 10 yıl önce
Daha öncede belirttiğim gibi: Düzenli olarak Izmir'den Budapeşte'ye gidip geliyorum. Wizz Air hat açtığından beri Istanbul'a; Izmir-Istanbul arası Pegasus, Saw-Bud arası Wizz kullanıyordum ama Pegasus'un bu hattı bağlantılı uçuş sayesinde tekrar bagaj taşımama ve bağlantılı uçuş güvencesi sayesinde muhtemelen daha cazip olacaktır (Wizz Air Discount Club a üye olmama rağmen) benim gibi düşünenlere ve benim durumumda olan Istanbul dışı yaşayan yolculara.. Kendi adıma sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Wizz air varken maksimum 3 ay kalabilirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sezonluk ~ 10 yıl önce
wizz a tiris gider pgs belki sezonluk ucabilir SAW da ucuzcu yolcuyu wizz cekiyor kaliteli yolcuyu da Ataturkte THY beygire kalan da nal toplamak olur
Poland ~ 10 yıl önce
Her ne kadar sanırım Ekimde sonlanacak olsa da hayırlı olsun. Warşova uçuşları bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oz Poland ~ 10 yıl önce
polonya yi daha cok beklersin :) cunku ole bi ucus olmayacak
bud-waw yap ~ 10 yıl önce
sende budapeste´ye pgs ile uc oradanda polonya´ya ryanair ile uc olsun bitsin kaarsim.
LTBQ ~ 10 yıl önce
Viyanayı görünce çok sevmiştim.Budapesteyi görünce 2. sıraya düştü.Peşteyi imar edenler Paris ve Viyanalı mimarlar olduğu için oraları aratmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000