13 Temmuz 2019, Cumartesi 10:09:31

Pegasus'un Kiev-İzmir yolcuları isyan etti

Pegasus Havayolları'nın Kiev-İzmir uçuşunu gerçekleştirecek uçağı rötar yapınca yolcular isyan etti.
  • 1 bilet alınca uçağı satın aldım sanıyorsunuz ya. Paranız maalesef uçağa kadar yetmiş bu defa da... Havalimanını satın almayı unutmuşsunuz.
  • yeter artık be bıktık sizin yorumlarınızdan ne boş beleş heriflersiniz böyle
  • Julyani Havalimanı kapali olduğu icin uçuşlar borispolden yapılıyor eylul 14 e kadar kapalı
  • Airport haber olarak da siz bir değişiksiniz yani pgs ye nasıl çamur atarım falan diye mi düşünüyorsunuz boş zamanlarınızda. Haber haberdir olay olaydır yorumsuz bilgi paylaşıyorsunuz eyvallah da bizdeki mi algıda seçicilik yoksa sizdeki ayrı bi algı oluşturma şekli mi çözemedim !?
  • Geceleri 4,5 saat kapatır
  • Otobüs değil uçak farkında olun la
  • Cahil bencil ukala vurdum duymaz önemsemez kibir Türk yolcularının profili
  • Bu konu ile alakalı iki tarafta madur buna diyecek birşey yok. LAKİN, pegasus havayollarının geneli için konuşmak gerekirse çok ama çok amatör bir firma. Yeni havalimanı açılmasıyla konumunun uzaklığından kaynaklı saw’da yolcu sayıları arttı fakat pegasus bu konu için hiçbir önlem almamış durumda. Online check-in yapamıyosun (çünkü uçaklar overbook) , kioks’u zaten kullanamıyosun, check-in için 1buçuk saat önce sıraya gir ama yhm’nin önüne vardığında seferin 38dakikası kaldın. Uçakda overbook olduğundan 45 dakika kuralını uyguluyorlar ve biletleriniz yanıyor. Ohh negüzel istanbul be. Ya ek kontuar açıcaksın ya başka çözümler bulacaksın yada bu işi yapmıycaksın. Tonla milletin biletini yakıyosun bi şef müdür çağarın konuşalım diyoruz bize konuşmayı bilmeyen, hem suçlu hem güçlü bizi suçlayan yhm’yi şef diye kakalamaya çalışıyorlar. Karşınızda çocuk yok !Sizin aldığınız maaş kadar bizim uçak kapatmışlığımız var. Ama eden bulur bunu unutmayın illa birileri sizinde biletinizi yakar , o gün uçmak zorunda kalırsınız 10 saat havalimanında beklersiniz....... Bir dahada aslaaa pegasus
  • cahil yolcu hezeyanı hemen sosyal medyaya koşup yaygara koparacak aklınca. instagramda twitterda millet ne yapmış peşine düşeceğine az araştırsa IEV'e inen Belavia uçağının pistten çıkması nedeniyle havalimanının geçici süreyle kapatıldığını, alternatif olarak KBP'ye uçakların yönlendirildiğini bilirdi. ama elinde akıllı telefon olmasına rağmen kendi aklı olmayan insanlar bunları beceremiyor normal
  • Bir Pegasus klasiği, Çarşamba SAV'dan günübirlik yaptığım Antalya uçuşunda sabah 30 dakika akşam dönüşte 45 dakika rötar oluştu.

Pegasus Havayolları'nın Kiev-İzmir uçuşunu gerçekleştirecek uçağı rötar yapınca yolcular isyan etti.

Kiev Havalimanı'nın kapalı olması nedeniyle Pegasus Havayolları Kiev-İzmir uçuşunu farklı bir havalimanından gerçekleştirdi. Kiev Havalimanı'nda İzmir'e gelmek için bekleyen yolcular son dakikada havalimanı değişikliği olduğunu belirterek saatlerce otobüs bekleme gerekçesiyle Pegasus Havayolları'na tepki gösterdi. 

Sosyal medyada "Pegasus Kiev-İzmir saat 02:55 uçuşu yaşadığımız rezilliğin tarifi yok..son dakikada havaalanı değiştirildi ve otobüs bekliyoruz hala saat 04:37 acaba ne zaman bizi ülkemize götürebileceksiniz" diyen İzmir yolcusuna Pegasus Havayolları sosyal medya ekibi cevap verdi. 

Pegasus'tan yapılan açıklamada: "Merhaba, PC1552 Kiev - İzmir uçuşumuz Kiev havalimanı kapalı olması sebebiyle farklı bir havalimanı üzerinden gerçekleşmiştir Bugra Bey. Yaşanan gecikme sebebiyle üzgünüz. Çok iyi biliyoruz ki yaşanan olumsuzlukların ve kaybedilen saatlerin telafisi maalesef mümkün olamıyor. Ancak takdir edeceğiniz gibi her hava yolunda, teknik, olumsuz hava koşulu, hava trafiği yoğunluğu gibi elimizde olmayan sebepler ile zaman zaman aksaklıklar yaşanabiliyor" denildi.

 

Pegasus'un Kiev-İzmir yolcuları isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Uçağı satın almak ~ 5 yıl önce
1 bilet alınca uçağı satın aldım sanıyorsunuz ya. Paranız maalesef uçağa kadar yetmiş bu defa da... Havalimanını satın almayı unutmuşsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF'ye ~ 5 yıl önce
yeter artık be bıktık sizin yorumlarınızdan ne boş beleş heriflersiniz böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Julyani ~ 5 yıl önce
Julyani Havalimanı kapali olduğu icin uçuşlar borispolden yapılıyor eylul 14 e kadar kapalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginçsiniz ~ 5 yıl önce
Airport haber olarak da siz bir değişiksiniz yani pgs ye nasıl çamur atarım falan diye mi düşünüyorsunuz boş zamanlarınızda. Haber haberdir olay olaydır yorumsuz bilgi paylaşıyorsunuz eyvallah da bizdeki mi algıda seçicilik yoksa sizdeki ayrı bi algı oluşturma şekli mi çözemedim !?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NOTAM ~ 5 yıl önce
Geceleri 4,5 saat kapatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 5 yıl önce
Otobüs değil uçak farkında olun la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiew ~ 5 yıl önce
Cahil bencil ukala vurdum duymaz önemsemez kibir Türk yolcularının profili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pega-SUS ~ 5 yıl önce
Bu konu ile alakalı iki tarafta madur buna diyecek birşey yok. LAKİN, pegasus havayollarının geneli için konuşmak gerekirse çok ama çok amatör bir firma. Yeni havalimanı açılmasıyla konumunun uzaklığından kaynaklı saw’da yolcu sayıları arttı fakat pegasus bu konu için hiçbir önlem almamış durumda. Online check-in yapamıyosun (çünkü uçaklar overbook) , kioks’u zaten kullanamıyosun, check-in için 1buçuk saat önce sıraya gir ama yhm’nin önüne vardığında seferin 38dakikası kaldın. Uçakda overbook olduğundan 45 dakika kuralını uyguluyorlar ve biletleriniz yanıyor. Ohh negüzel istanbul be. Ya ek kontuar açıcaksın ya başka çözümler bulacaksın yada bu işi yapmıycaksın. Tonla milletin biletini yakıyosun bi şef müdür çağarın konuşalım diyoruz bize konuşmayı bilmeyen, hem suçlu hem güçlü bizi suçlayan yhm’yi şef diye kakalamaya çalışıyorlar. Karşınızda çocuk yok !Sizin aldığınız maaş kadar bizim uçak kapatmışlığımız var. Ama eden bulur bunu unutmayın illa birileri sizinde biletinizi yakar , o gün uçmak zorunda kalırsınız 10 saat havalimanında beklersiniz....... Bir dahada aslaaa pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kioks ~ 5 yıl önce
kioks degil keops olucakti alinan maas kadar ucak kapatan bey.
Cahal ~ 5 yıl önce
Kardeşim THY bin yarıdan da az fiyata uçuruyor. Verdiğin paraya göre hizmeti iyi. Doğruya doğru. Pgs olmazsa Türkiye nin yarısı uçamaz. Bide Ukrayna olayı. Giden-gelen Türk ün sebebi belli, Ukraynalı kızların amaçlı belli. Yani düşük müşteri portföyü. Boş boş insanlarla uğraşmak daha zor. Yoksa kimsenin en ufak işi yok Ukrayna da Ukrayna lılarında Türkiye de.
berk Köksal ~ 5 yıl önce
cahil yolcu hezeyanı hemen sosyal medyaya koşup yaygara koparacak aklınca. instagramda twitterda millet ne yapmış peşine düşeceğine az araştırsa IEV'e inen Belavia uçağının pistten çıkması nedeniyle havalimanının geçici süreyle kapatıldığını, alternatif olarak KBP'ye uçakların yönlendirildiğini bilirdi. ama elinde akıllı telefon olmasına rağmen kendi aklı olmayan insanlar bunları beceremiyor normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klasik ~ 5 yıl önce
Bir Pegasus klasiği, Çarşamba SAV'dan günübirlik yaptığım Antalya uçuşunda sabah 30 dakika akşam dönüşte 45 dakika rötar oluştu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000