19 Eylül 2015, Cumartesi 10:39:03

Pegasus'un 'kabin ekibi çalıştayı' tamamlandı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Pegasus Hava Yolları’nın iş birliği ile düzenlediği ve 17-18 Eylül’de İstanbul’da yapılan Kabin Ekibi Yetkinlik Esaslı Çalıştayı tamamlandı.
  • Ne çok çalışmışlardır aman...'We don't have' diyemeyem memurların eğitmenleri...
  • saçmalık pegasus a ceza yağmalı cezaaa
  • Tam da shgm ne göre bir aktivite. Çalıştay. Ama çalıştay bodrum da olmalı. Akşam yemeği olmalı. Ankaradan gelenler vip muamelesi görmeli. Vs vs
  • Cast ajansından toplamışlar buraya göstermelik olun sidye işte...Nurçin ve Sertaç Haybat yatacağınız yer yok.Günah işliyorsunuz..Olduğunuz yerler cennet değil canlarım...Çok dizi izliyorsunuz Allah sopasını sağlam vuracak size...
  • İkitelli iett garajında yapmışlar çalıştayı. Oradan mecidiyeköy'de ana otobüs durağında Çay içip dağılmışlar. Km adaylarını gözlemlemişler.
  • Aen pilotları ve host-hosteslerini thy' na kaptırttığın sürece bu gibi çalışmaların bi anlamı var mı? Eldeki çalışanını koruyup kollayamıyosun bir de bu işlere bulaşıyosun..çok boş işler..
  • Pegaus bırak bu işleri, tek bildiğin ali sabancının sebini daha çok doldurrmak. Bu mu vizyon ve misyonunuz??
  • Burada gak guk edenlerin ingilizcesini sorsan yerlerde, ama hepsi de km, sorsan pilotun yaptığı işi asağılar, begenmezler, şoförden ne farkı var derler, ama tuvalet ok vermeyi gyruruna yediremezler, 35 gün eğitim versen, uçakta komi muamaelesi görüyorum bu ama ne kadar eğitim aliyorum sen biliyormusun derler, Avrupa'da elin kmsinin 15 günde uçuşa başladığını bilmezler, pegasus bunlara az bile yapıyor :)
  • Pegasus'un binlerce dolar verip müşteri memnuniyeti analizi yapmasına gerek yok, sayın ali sabancı ve sertaç haybat buradaki yorumları okursa hem personelin hemde dışardaki insanların pegasus hakkında neler düşündüğünü öğrenebilir, yazık, - Müşteri şikayetçi ama cebinde parası az olduğu için tercih ediyor. - Personel şikayetçi ama işinden olma korkusuyla susuyor. Değişime ihtiyacın var, Cin Ali
  • Yine shgm. Yine çalıştay. Ne olur başka şeylerde yapın biraz.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Pegasus Hava Yolları’nın iş birliği ile düzenlediği ve 17-18 Eylül’de İstanbul’da yapılan Kabin Ekibi Yetkinlik Esaslı Çalıştayı tamamlandı.

ICAO kabin emniyet uzmanı Martin Maurino tarafından, ICAO’nun yeni yayınladığı Kabin Ekibi Emniyet Eğitim Dökümanı kapsamında düzenlenen çalıştaya dünyanın farklı yerlerinden, kabin alanında uzman 80 profesyonel katıldı.
 
Havayolu işletmeleri ve eğitim kurumlarının kabin ekiplerine eğitim veren birimleriyle, bu eğitimleri onaylayan sivil havacılık otoritesi birimlerini biraraya getiren çalıştayda, kabin emniyeti ve kabin ekibi eğitimiyle ilgili ICAO gereklilikleri aktarıldı.

Çalıştayda katılımcılarla yetkinlik esaslı kabin ekibi eğitim programının hazırlanması ve uygulanması, kabin ekibi eğitmenlerinin yeterlilikleri ve nitelikleri, eğitim cihazlarının onaylanması gibi önemli başlıklar paylaşıldı.

Pegasus'un 'kabin ekibi çalıştayı' tamamlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

PC750 ~ 9 yıl önce
Ne çok çalışmışlardır aman...'We don't have' diyemeyem memurların eğitmenleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
saçmalık pegasus a ceza yağmalı cezaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam da ~ 9 yıl önce
Tam da shgm ne göre bir aktivite. Çalıştay. Ama çalıştay bodrum da olmalı. Akşam yemeği olmalı. Ankaradan gelenler vip muamelesi görmeli. Vs vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan Evladı ~ 9 yıl önce
Cast ajansından toplamışlar buraya göstermelik olun sidye işte...Nurçin ve Sertaç Haybat yatacağınız yer yok.Günah işliyorsunuz..Olduğunuz yerler cennet değil canlarım...Çok dizi izliyorsunuz Allah sopasını sağlam vuracak size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duraktay ~ 9 yıl önce
İkitelli iett garajında yapmışlar çalıştayı. Oradan mecidiyeköy'de ana otobüs durağında Çay içip dağılmışlar. Km adaylarını gözlemlemişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aen pilotları ve host-hosteslerini thy' na kaptırttığın sürece bu gibi çalışmaların bi anlamı var mı? Eldeki çalışanını koruyup kollayamıyosun bir de bu işlere bulaşıyosun..çok boş işler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegaus bırak bu işleri, tek bildiğin ali sabancının sebini daha çok doldurrmak. Bu mu vizyon ve misyonunuz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Burada gak guk edenlerin ingilizcesini sorsan yerlerde, ama hepsi de km, sorsan pilotun yaptığı işi asağılar, begenmezler, şoförden ne farkı var derler, ama tuvalet ok vermeyi gyruruna yediremezler, 35 gün eğitim versen, uçakta komi muamaelesi görüyorum bu ama ne kadar eğitim aliyorum sen biliyormusun derler, Avrupa'da elin kmsinin 15 günde uçuşa başladığını bilmezler, pegasus bunlara az bile yapıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tespit ~ 9 yıl önce
Pegasus'un binlerce dolar verip müşteri memnuniyeti analizi yapmasına gerek yok, sayın ali sabancı ve sertaç haybat buradaki yorumları okursa hem personelin hemde dışardaki insanların pegasus hakkında neler düşündüğünü öğrenebilir, yazık, - Müşteri şikayetçi ama cebinde parası az olduğu için tercih ediyor. - Personel şikayetçi ama işinden olma korkusuyla susuyor. Değişime ihtiyacın var, Cin Ali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine yeniden ~ 9 yıl önce
Yine shgm. Yine çalıştay. Ne olur başka şeylerde yapın biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000