20 Temmuz 2016, Çarşamba 02:04:08

Pegasus'un ilk A320neo'su Sabiha Gökçen'e indi

Aibus’tan 100 uçaklık tarihi siparişi geçtiğimiz yıllarda veren Pegasus Havayolları, sipariş serisinin ilk uçağını dün akşam saatlerinde teslim aldı.
  • BU HAFTA SALI VE CUMA GÜNLERİ ADANA -İZMİR - ADANA HATTIN DA İLK KEZ PEGASUS U KULLANDIM GERÇEKTEN PİLOTLAR İNANILMAZ KONFORLU BİR UÇUŞ SAĞLADILAR SÜREKLİ BİLGİLENME YAPTILAR DÖNÜŞ DE KÜÇÜK BİR GECİKME İÇİN 3 KERE ÖZÜR ANONS U YAPTILAR KENDİ ADIMA TSK EDİYORUM İSTANBUL İÇİN DE TERCİH ETMEYİ PLANLIYORUM PEGASUS U ..
  • paralelci değil miydi? Hani okyanusu geçip el etek öpüyor, sonra burda gelip efeleniyordu. Neo meo hikaye kalır, bu konjonktürde defteri dürülür.
  • Hayırlı olsun
  • Haber şöyle olmalıydı aslında : Pegasus NEO ları CFM Leap motorlu olup sadece Türkiye değil dünyada bu tip motorları kullanan ilk müşteri oldu.......Bari biraz doğru haber yapsanız....
  • Bu ucak bu dizayn ile başarılı olursa A320 nin en tasarruflu modeli olmaya adaydır.Kabin yapısı motor seçimi hepsi tasarruf için birleştirildi:)
  • hayırlı olsun.
  • Çin ali takla atacak?
  • CFMİ LEAP-1A MOTORA SAHİP TESLİM EDİLEN İLK UCAK HAYİRLİSİ OLSUN
  • A320 NEO'da CFM motoru kullanan dünyadaki ilk operatör.
  • 25'i opsiyonlu toplam 100 adet uçak olacak!!!

2012 yılında Avrupalı uçak üreticisi Airbus’tan 75’i opsiyonlu 100 adet uçak sipariş eden Pegasus Havayolları, ilk uçağını teslim aldı.

Almanya'nın Hamburg kentindeki Airbus tesislerinden havalanan Pegasus'un TC-NBA kuyruk tescilli ilk A320neo tipi uçağı, akşam saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Bu uçakla birlikte Pegasus Havayolları, dünyada Airbus'ın 'neo' serisi uçaklarını kullanan 4'üncü havayolu şirketi oldu.

İşte Pegasus'un yeni A320 uçağı;

A320neo Pegasus TC-NBA deliveryA320neo Pegasus TC-NBA deliveryA320neo Pegasus TC-NBA delivery

Pegasus'un ilk A320neo'su Sabiha Gökçen'e indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

.. ~ 8 yıl önce
BU HAFTA SALI VE CUMA GÜNLERİ ADANA -İZMİR - ADANA HATTIN DA İLK KEZ PEGASUS U KULLANDIM GERÇEKTEN PİLOTLAR İNANILMAZ KONFORLU BİR UÇUŞ SAĞLADILAR SÜREKLİ BİLGİLENME YAPTILAR DÖNÜŞ DE KÜÇÜK BİR GECİKME İÇİN 3 KERE ÖZÜR ANONS U YAPTILAR KENDİ ADIMA TSK EDİYORUM İSTANBUL İÇİN DE TERCİH ETMEYİ PLANLIYORUM PEGASUS U ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu cin ~ 8 yıl önce
paralelci değil miydi? Hani okyanusu geçip el etek öpüyor, sonra burda gelip efeleniyordu. Neo meo hikaye kalır, bu konjonktürde defteri dürülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 8 yıl önce
yanlış ata oynadı.
Airbus ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 Neo ~ 8 yıl önce
Haber şöyle olmalıydı aslında : Pegasus NEO ları CFM Leap motorlu olup sadece Türkiye değil dünyada bu tip motorları kullanan ilk müşteri oldu.......Bari biraz doğru haber yapsanız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasarruf ~ 8 yıl önce
Bu ucak bu dizayn ile başarılı olursa A320 nin en tasarruflu modeli olmaya adaydır.Kabin yapısı motor seçimi hepsi tasarruf için birleştirildi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Çin ali takla atacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LEAP-1A ~ 8 yıl önce
CFMİ LEAP-1A MOTORA SAHİP TESLİM EDİLEN İLK UCAK HAYİRLİSİ OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
A320 NEO'da CFM motoru kullanan dünyadaki ilk operatör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fz ~ 8 yıl önce
25'i opsiyonlu toplam 100 adet uçak olacak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000