09 Eylül 2021, Perşembe 09:45:43

Pegasus'un cevabı sosyal medyayı salladı!

Pegasus Hava Yolları'nın yabancı ülke vatandaşları için yurt içi uçuşlarda aşı ve test zorunluluğunun bulunmadığı açıklaması sosyal medyada büyük tepki çekti.
  • Yerli ve kendi yetiştirdiği piiotlarını eğer asker ve bilmemnenin oğlu/kızı değilse ikinci pilana atar. Yabancı pilotları el üstünde tutar. Misal Antalya'lı kaptanına Antalya base vermez. Yabancı kaptana Antalya base fırsatı diye ilan açar. Türk kaptan adaylarını yıllarca kaptanlık için bekletir, İran,afgan,pakistan lı F/O larına diğerlerinin önüne geçirip 6 ayda kaptanlık verir. Yerli Çalışanına ve Yolcusuna zerre saygıları ve sevgileri yoktur maalesef.
  • Yabanci ozentiliginzden nefret eder oldum artik
  • Bunda Pegasus'un suçu veya hatası nedir ki? Sorgulanması gereken Pegasus değil Devletin uygulamasıdır. Her gün 200 üzerinde insan Covid den ölüyor. Bakan çıkmış sürekli aşıda aşı deyip duruyor. Sanki sadece TC vatandaşları taşıyor virüsü.
  • 3. dünya ülkesi zihniyeti, yabancı severlik ve devamı...
  • Anlaşildi Pegasus yabançilari seviyor bizi sevmiyor
  • Teşekkür ederiz
  • ikinci sınıf vatandaş bile değiliz. 3. sınıf vatandaşız hepimiz.
  • irkçilik çok açik ve net
  • Bu konuda Pegasus'a tepki göstermek kadar amlamsız bir durum olamaz. Sokoğa çıkma yasağı olduğunda da turistler çıkabiliyor idi ???? Bunun dışında başak bir problem ver her kafadan bir ses çıkıyor ama aşı olmayan ve pcr testi yaptırmayan personel için ne yapılacak hiçbir sektör bilmiyor, esas bunun en kısa süre de netlik kazanması lazım
  • Zor gunleri basari ile atlatan ulkemizde birakalim 1-2 dolar getiricek olan turistler getirsinler, turizm sezonumuz 2022 yilinda rekorlar kiricaktir ve ulkemiz tamami musluman bilim adamlarinin yaptigi asi ile dunyada en iyi bilime sahip ulkeler arasinda ilk sirayi alicaktir.

Pegasus Hava Yolları'nın yabancı ülke vatandaşları için yurt içi uçuşlarda aşı ve test zorunluluğunun bulunmadığını açıklaması sosyal medyada büyük tepki çekti.

6 Eylül itibarıyla toplu yapılan etkinliklerin yanı sıra sehirlerarası toplu ulaşımda aşı ya da PCR testi verilmesi şartı getirilmesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Twitter üzerinden Pegasus'a bir soru yönelten kullanıcının aldığı cevap sosyal medyada büyük ses getirdi.

Pegasus'un verdiği yanıtta; Yabancı ülke vatandaşları için yurt içi uçuşlarda aşı ve test şartı bulunmadığı, bu kuralların Türk vatandaşları için olduğu açıklaması uygulamadaki sorunu gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz Pazartesi itibarıyla başlayan uygulamadaki husus kafa karışıklığına neden olunca şirketler de ne yapacağını şaşırdı. Benzer bir durumun THY kanadında da yaşandığı ancak bugünden itibaren Pegasus ve THY'nin yabancı uyruklu yolcuardan da aşı ya da PCR isteyeceği öğrenildi.



Bu twiti paylaşarak tepkisini dile getiren kullanıcılar, bunun bir sağlık riski oluşturduğunu dile getirdi.

Pegasus'un cevabı sosyal medyayı salladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Pilotlara da aynı ~ 2 yıl önce
Yerli ve kendi yetiştirdiği piiotlarını eğer asker ve bilmemnenin oğlu/kızı değilse ikinci pilana atar. Yabancı pilotları el üstünde tutar. Misal Antalya'lı kaptanına Antalya base vermez. Yabancı kaptana Antalya base fırsatı diye ilan açar. Türk kaptan adaylarını yıllarca kaptanlık için bekletir, İran,afgan,pakistan lı F/O larına diğerlerinin önüne geçirip 6 ayda kaptanlık verir. Yerli Çalışanına ve Yolcusuna zerre saygıları ve sevgileri yoktur maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci ~ 3 yıl önce
Yabanci ozentiliginzden nefret eder oldum artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC vatandaşı ~ 3 yıl önce
Bunda Pegasus'un suçu veya hatası nedir ki? Sorgulanması gereken Pegasus değil Devletin uygulamasıdır. Her gün 200 üzerinde insan Covid den ölüyor. Bakan çıkmış sürekli aşıda aşı deyip duruyor. Sanki sadece TC vatandaşları taşıyor virüsü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 3 yıl önce
3. dünya ülkesi zihniyeti, yabancı severlik ve devamı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Anlaşildi Pegasus yabançilari seviyor bizi sevmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 3 yıl önce
Hee zaten ulaştırma bakanlıgının genelgesını pegasus yayınlıyor. Bakanlık neyı zorunlu kılıyorsa onu uyguluyor pgs. Thy yada sunex farklı mı yapıyor zannedıyorsun. Kara denız hava tüm ulaşım araçlarını kapsayan bır genelge.
Akp ~ 3 yıl önce
Teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı ~ 3 yıl önce
Dostlarımızla iktidara gelcez diyenlerin destekçisi :)
w ~ 3 yıl önce
ikinci sınıf vatandaş bile değiliz. 3. sınıf vatandaşız hepimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport ~ 3 yıl önce
irkçilik çok açik ve net

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yigit ~ 3 yıl önce
Bu konuda Pegasus'a tepki göstermek kadar amlamsız bir durum olamaz. Sokoğa çıkma yasağı olduğunda da turistler çıkabiliyor idi ???? Bunun dışında başak bir problem ver her kafadan bir ses çıkıyor ama aşı olmayan ve pcr testi yaptırmayan personel için ne yapılacak hiçbir sektör bilmiyor, esas bunun en kısa süre de netlik kazanması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeslerim ~ 3 yıl önce
Zor gunleri basari ile atlatan ulkemizde birakalim 1-2 dolar getiricek olan turistler getirsinler, turizm sezonumuz 2022 yilinda rekorlar kiricaktir ve ulkemiz tamami musluman bilim adamlarinin yaptigi asi ile dunyada en iyi bilime sahip ulkeler arasinda ilk sirayi alicaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 3 yıl önce
sen simdiden ziplamaya basla 2023 e aya anca gidersin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000