27 Mart 2014, Perşembe 12:01:22

PEGASUS'UN BU UYARISI KAFALARI KARIŞTIRDI!

Pegasus Havayolları’nın kurum içine astığı AK Parti’nin sembolu olarak kullanılan ampul görseli ile ‘Işıkları söndürelim’ yazılı bilgilendirme panosu tartışma yarattı.
  • 1 yıl öncesine kadar Pegasustaydım. Diğer havayolu şirketlerinde de çalıştım ekolojiyi bu kadar önemseyen bir başka örnek yok. Şirket binasında da havalimanındaki binada da bu bilinci aşılamaya yönelik çalışmalar hep var. Ben de ekoloji ve geridönüşüm konusunda bireysel olarak titiz olduğum için bu konuda eski şirketimin hakkını da savunurum. Ampul de akpnin patentini aldığı bir şey değil sonuçta, Edison yaşasa üzülürdü buna : ) Diyeceğim şu ki helal olsun eski şirketime, senle uçmaya devam!
  • Pazar günü de Ali Agamız Nazlı Ilıcak'ın konuğu Kanal D dePazar Gezmesi programında ama Nazlı Ilıcak'ın : (
  • Yandı borsada pegasusu olanlar, önümüzdeki hafta arz fiyatına gelir mi acep?
  • Arkadaslar su kafalari basmayanlara aciklama yapmaya gerek yok ! Afis eski . Ama bunun uzerinden konussunlar ;) yazik size inanin aciyorum..
  • Nankörler, havacılığı rekabete açıp size ufuk gösteren bu hükümete teşekkür böyle mi ediyorsunuz? Turist taşıyan charter firmasıydın ey ali sabancı, şimdi belki de en hızlı büyüyen low cost oldun. Yazıklar olsun. 21-24 kasım 2014 charleroi biletimi iptal ediyorum. Utanmazlar...
  • Ucaklarını ucuracak hava meydanlarını hangı hukumet tarafından yapıldıgını sormak lazım alı beye....
  • Hmm
  • Pegasus sende bi parti kur bari oldu olacak... Sanane siyasetten... Sen işine baksana arkadaşım... PEGASUSA HAYIR!!!!
  • Tayming berbat,manidar.Maşaya ihtiyaç yok.Müttefik kuvvetler taarruzda.31 mart vakası,vaka-i vakvakiye.
  • Keşke bu afiş yeni hazırlanmış olsaydı ama açıklamalardan anlaşıldığı gibi bu 2011 yılın da hazırlanmış;Bence de FAZLA IŞIKLARI SÖNDÜRMENİN ZAMANI GELDİ DE GEÇTİ BİLE...

Pegasus Havayolları’nın kurum içine astığı AK Parti’nin sembolu olarak kullanılan ampul görseli ile ‘Işıkları söndürelim’ yazılı bilgilendirme panosu tartışma yarattı.

Pegasus Havayolları’nın gereksiz elektrik sarfiyatının önüne geçmek için merkez binasındaki duvarlara astığı bilgilendirme panoları tartışmaya neden oldu.

Çevre vurgusu yapılarak hazırlanan birkaç panodan biri olan ve elektrik sarfiyatının engellenmesi gerektiğinin vurgulandığı panoda, “ Geleceğimiz için fazla ışıkları söndürelim” ifadesi yer aldı.

Bilgilendirme panosunda görsel olarak ampul kullanılması bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Bilgilendirme panosunu görenler AK Parti’nin sembolü olan ampul kullanılarak yaklaşan seçimler öncesinde mesaj verildiğini düşünürken aslında panoda sadece elektrik sarfiyatına dikkat çekilmek istendiği kaydedildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda hükümetle cemaat arasında yaşanan çatışma sırasında Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı’nın Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen’i sık sık sorduğu ve süreci yakından takip ettiği şeklinde ses kayıtları ortaya çıkmıştı.

PEGASUS: O POSTER ESKİ

Pegasus Havayolları, sözkonusu bilgilendirme posterine ilişkin Airporthaber'e gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çalışanlarımıza çevre bilincini aşılamak, sürdürülebilirlik anlayışı ile kaynakları korumak adına kurum içinde bilgilendirme bilinçlendirme çalışmaları yapmaktayız. Atık yönetiminden, su tüketimine, kullanılmış pilden, enerji ve kağıt kullanıma kadar çok geniş bir yelpazede sürdürülebilirlik ilkelerimiz doğrultusunda kurum içi duyuru poster ve panolarıyla Pegasus Genel Müdürlük ofislerinde çalışanlarımızı bilgilendirmekteyiz.

Söz konusu poster, tüm bu bilgilendirme çalışmaları kapsamında 2011 yılında hazırlanan birçok farklı posterden enerji koruma temalı olan posterdir. Konuyu bilgilerinize sunar, ilgi ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz" denildi.


PEGASUS'UN BU UYARISI KAFALARI KARIŞTIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Derya Demir ~ 10 yıl önce
1 yıl öncesine kadar Pegasustaydım. Diğer havayolu şirketlerinde de çalıştım ekolojiyi bu kadar önemseyen bir başka örnek yok. Şirket binasında da havalimanındaki binada da bu bilinci aşılamaya yönelik çalışmalar hep var. Ben de ekoloji ve geridönüşüm konusunda bireysel olarak titiz olduğum için bu konuda eski şirketimin hakkını da savunurum. Ampul de akpnin patentini aldığı bir şey değil sonuçta, Edison yaşasa üzülürdü buna : ) Diyeceğim şu ki helal olsun eski şirketime, senle uçmaya devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Timsah ~ 10 yıl önce
Pazar günü de Ali Agamız Nazlı Ilıcak'ın konuğu Kanal D dePazar Gezmesi programında ama Nazlı Ilıcak'ın : (

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cocodrilito ~ 10 yıl önce
Yandı borsada pegasusu olanlar, önümüzdeki hafta arz fiyatına gelir mi acep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 10 yıl önce
Arkadaslar su kafalari basmayanlara aciklama yapmaya gerek yok ! Afis eski . Ama bunun uzerinden konussunlar ;) yazik size inanin aciyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nankörler, havacılığı rekabete açıp size ufuk gösteren bu hükümete teşekkür böyle mi ediyorsunuz? Turist taşıyan charter firmasıydın ey ali sabancı, şimdi belki de en hızlı büyüyen low cost oldun. Yazıklar olsun. 21-24 kasım 2014 charleroi biletimi iptal ediyorum. Utanmazlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucaklarını ucuracak hava meydanlarını hangı hukumet tarafından yapıldıgını sormak lazım alı beye....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEGASUSA HAYIR!!!! ~ 10 yıl önce
Pegasus sende bi parti kur bari oldu olacak... Sanane siyasetten... Sen işine baksana arkadaşım... PEGASUSA HAYIR!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ART NİYET ~ 10 yıl önce
Tayming berbat,manidar.Maşaya ihtiyaç yok.Müttefik kuvvetler taarruzda.31 mart vakası,vaka-i vakvakiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayat boş... ~ 10 yıl önce
Keşke bu afiş yeni hazırlanmış olsaydı ama açıklamalardan anlaşıldığı gibi bu 2011 yılın da hazırlanmış;Bence de FAZLA IŞIKLARI SÖNDÜRMENİN ZAMANI GELDİ DE GEÇTİ BİLE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000