13 Aralık 2018, Perşembe 00:12:40

Pegasus'un Ankara uçağı Konya'ya indi

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Ankara seferini yapan yolcu uçağı Konya'ya mecburi iniş yaptı.
  • 50 liraya başka havayolundan bilet bulduk da almadık mı. rötarlı mötarlı götürsün de sağ salim nasıl götürürse götürsün. 35tl ver geniş koltukta otur ikram da al. tk ile aynı oluyor o zaman. hatta acil çıkışta oturduğun için pegasus daha iyi olmuş oluyor. bir de tkda vip bekleme transfer bekleme derdin olmuyor. kalite için mi biniyorsun uçağa gitmek istediğin yere varmak için mi.
  • eger ucusunuz birbucuk saatin uzerinde ise kesinlikle tercih etmemeniz gereken bir havayolu. Onceden bir kere binmistim yine koltuk aralari dardi ama bu sefer koltuklar mi degismis tam anlamadim, ucak kapasitesi yine ayni ama cok daha rahatsiz edici. Arkaya yatmiyor, sirt tarafinin derinligi mak 2cm, insanin ciddi anlamda sagligini bozabilir. Yani TK ile kiyaslarken sadece olay su ve yemek degil, bildigin ikisi tamamen farkli bir deneyime donusmus durumda, bir daha asla...

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Ankara seferini yapan yolcu uçağı Konya'ya mecburi iniş yaptı. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan PC2682 sefer sayısı ile Ankara Esenboğa Havalimanı'na gitmek için saat 21.15'de havalanan Pegasus Havayolları uçağı Ankara üzerinde bir süre tur attı. 

Olumsuz hava koşulları nedeniyle iniş yapamayan Pegasus'un TC-CPR kuyruk tescilli Boeing B737 tipi uçağı Konya'ya mecburi iniş yaptı. Bir süre sonra uçak Ankara'ya tekrar hareket etti. 

Pegasus uçağı az önce Esenboğa Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

Pegasus'un Ankara uçağı Konya'ya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

fakiriz biz ~ 5 yıl önce
50 liraya başka havayolundan bilet bulduk da almadık mı. rötarlı mötarlı götürsün de sağ salim nasıl götürürse götürsün. 35tl ver geniş koltukta otur ikram da al. tk ile aynı oluyor o zaman. hatta acil çıkışta oturduğun için pegasus daha iyi olmuş oluyor. bir de tkda vip bekleme transfer bekleme derdin olmuyor. kalite için mi biniyorsun uçağa gitmek istediğin yere varmak için mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kotu ucus deneyimi ~ 5 yıl önce
eger ucusunuz birbucuk saatin uzerinde ise kesinlikle tercih etmemeniz gereken bir havayolu. Onceden bir kere binmistim yine koltuk aralari dardi ama bu sefer koltuklar mi degismis tam anlamadim, ucak kapasitesi yine ayni ama cok daha rahatsiz edici. Arkaya yatmiyor, sirt tarafinin derinligi mak 2cm, insanin ciddi anlamda sagligini bozabilir. Yani TK ile kiyaslarken sadece olay su ve yemek degil, bildigin ikisi tamamen farkli bir deneyime donusmus durumda, bir daha asla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baha ~ 5 yıl önce
Boyum 1.85m. ama sizin kadar rahatsız olmuyorum. Binmeyin, sizi zorla mı bindiriyorlar.
Qwe ~ 5 yıl önce
Ahahaaa sen pegasusa kurban ol
Az Ötede Kumda Oyna ~ 5 yıl önce
6 Saatlik Yolu 40 Dakika 12 Saatlik Yolu 1 Saatte Gidiyorsunuz Hemde En Uygun Fiyata. Paran Olsa Zaten Binmezsin Gittiğin Yol En Fazla 1 Saatlik Yol Ve Halen Haline Şükretmiyorsun. Git Ve Az Ötede Kumda Oyna. Şimdi Çekilebilirsin.
Erol ~ 5 yıl önce
Begenmeyen binmesin niye kasiyosunki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000