28 Mayıs 2021, Cuma 11:51:28

Pegasus'un Kiev-Gazipaşa seferleri başladı

Pegasus Hava Yolları Kiev-Alanya seferlerine başladı. Seferler haftada 4 kez icra edilecek.
  • Şirket böyle yönetilir değil mi ? Çalışana mobbing yaparak, kıdemli çalışanla yeni giren junior arasında makas farkını kısaltarak, hergün binlerce prosedür değiştirip insanların açığını arıyarak yönetilir değil mi ?
  • Yolun açık olsun Pegasus..
  • Adaletli adil korkusuz bir şekilde çalışmak alın teri ile kazanmak için SENDİKALI OL (nakliyatis)
  • Bu yoklukta iyi pazarlama. Ama TAV yönetim sistemleri konusuna dikkat etmeli ve bu konuda profesyonel birini bulup işe almalıdır. Yoksa olmayan kurallar ve prensipler yarın başına iş açabilir
  • Artık bıçak kemiğe dayandı biz cabin olarak adlandırılan 4 bine çalıştırılan personel olarak herkese ÇAĞRIMIZDIR biz sendikaya geçen kabindeki görevliler olarak HAK gelecektir sendikaya engel olan İÇİN suç duyurusunda bulunacağım SUSMA İŞÇİ KARDEŞİM sende sendikalı ol ! KAZANACAĞIZ
  • freebird de orada
  • Yerinde olsam şirketi ve merkezi TC dışına taşırım yoksa bu ülkede batacaksınız, yazık olacak onca emeğe ve zamana...
  • Hayirli olsun
  • Müthiş yüzyılın olayı reuters canlı haber yaptı dolar ve euroda yüksek düşüş avrupa birliği türkiyeye bize katil dedi. Türkiye büyümekte gelişmekte soğan patates bedavaya indi.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı, bu sabah Kiev’den gelen Pegasus Havayolları uçağını su takıyla karşıladı. Airbus 320 ile düzenlenen uçuşla 168 yolcu Gazipaşa-Alanya’ya geldi.

Pegasus, sezon boyunca haftada dört gün Gazipaşa ve Kiev arasında karşılıklı uçuş düzenleyecek.

TAV Gazipaşa Genel Müdürü Ekrem Akgül “Bugün Pegasus Havayolları’nın Kiev’den gerçekleştirdiği ilk uçuşu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Pandemiye karşı tüm önlemlerimizi tam olarak alarak yolcularımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz” dedi.

2021’de havayollarının planlamalarına göre bugün itibariyle Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na 12 havayolunun 10 ülkedeki 15 destinasyona uçuş düzenlemesi bekleniyor.







Pegasus'un Kiev-Gazipaşa seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

KM ~ 3 yıl önce
Şirket böyle yönetilir değil mi ? Çalışana mobbing yaparak, kıdemli çalışanla yeni giren junior arasında makas farkını kısaltarak, hergün binlerce prosedür değiştirip insanların açığını arıyarak yönetilir değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyceli ~ 3 yıl önce
Yolun açık olsun Pegasus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katal imamhatipli olmazsa ~ 3 yıl önce
İşte şirket böyle yönetilir. Ne akepeli var nede kartal imam hatipli
Sendikacı dayi ~ 3 yıl önce
Adaletli adil korkusuz bir şekilde çalışmak alın teri ile kazanmak için SENDİKALI OL (nakliyatis)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 3 yıl önce
Bu yoklukta iyi pazarlama. Ama TAV yönetim sistemleri konusuna dikkat etmeli ve bu konuda profesyonel birini bulup işe almalıdır. Yoksa olmayan kurallar ve prensipler yarın başına iş açabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika istiyoruz ~ 3 yıl önce
Artık bıçak kemiğe dayandı biz cabin olarak adlandırılan 4 bine çalıştırılan personel olarak herkese ÇAĞRIMIZDIR biz sendikaya geçen kabindeki görevliler olarak HAK gelecektir sendikaya engel olan İÇİN suç duyurusunda bulunacağım SUSMA İŞÇİ KARDEŞİM sende sendikalı ol ! KAZANACAĞIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aga ~ 3 yıl önce
freebird de orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 3 yıl önce
Yerinde olsam şirketi ve merkezi TC dışına taşırım yoksa bu ülkede batacaksınız, yazık olacak onca emeğe ve zamana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Dünya ülkesi t.c vatandaşı ~ 3 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karamzin ~ 3 yıl önce
Müthiş yüzyılın olayı reuters canlı haber yaptı dolar ve euroda yüksek düşüş avrupa birliği türkiyeye bize katil dedi. Türkiye büyümekte gelişmekte soğan patates bedavaya indi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000