12 Kasım 2014, Çarşamba 11:50:34

PEGASUS'TAN YURT DIŞI KAMPANYASI

Pegasus Havayolları, misafirlerine cazip bilet fiyatları sunan özel kampanyalarına devam ediyor. Biletlerini 11-16 Kasım tarihleri arasında www.flypgs.com üzerinden alan Pegasus misafirleri, 1 Aralık 2014-31 Mart 2015 tarihleri arasında seçili yurt dışı uçuş noktalarına 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçacak.
  • Ya bir zamanlar bir sarki vardi.nakarati YALAN .yalan.yalan diye giderdi sonunda yalan ile biterdi.neden se de hemen hafizada Bu belirdi!
  • Pegasus iyisin güzelsinde Neden Brüksel zaventemden ayrıldın onu anlamadım. Elimizde kaldı bir Köln onuda kaldırırsan gözümden düştün.!
  • Onurair salladı bırılerını sanırım . Onur Bızemı rakıp olacak dıyıp atıp tutan bır Alamanya mudurlerı vardı boyamalı kafayla daha cok ah alırsın sen
  • Numara, bakdim. Gidis-dönüs biyere gitdinmi, fiyat ortalama 100€ olacagina, 155€ buluyor.
  • Simdi bu habermi? Reklammi! pek anlayamadimda. Yurt disindada böyle reklamlar yapiyorlar, gercekle alakasi yok. Ciplak bilet fiati 50 € ise, taxlar, check-in masraflari vs üstüne geldimi OW 90 € buluyor.
  • Ayarsiz istikrarsiz tutarsiz gunu birlik pazar esnafi taktigi ile is yaparsan sonun bu olur dusuk fiyat uygulamasi yaptin kendi kendini vurdun.ucaklar Bu donem BOS gorunuyor NE yapacaksin dahada dusurmeye devam.sonun husran olacak gibi.su rezervasyon ucreti ucreti adi altinda Alinan Para da olmasa yani misafir kekleme parasi olmasa kulliyen zararsiniz
  • bagajları da getirecek mi bizimle beraber yoksa aylarca kayıp bagaj peşinde koşup thy kullanmadığımız için pişman mı olacağız yine?
  • Onur Air sen nelere kadirsin

Pegasus Hava Yolları, misafirlerine cazip bilet fiyatları sunan özel kampanyalarına devam ediyor. Biletlerini 11-16 Kasım tarihleri arasında www.flypgs.com üzerinden alan Pegasus misafirleri, 1 Aralık 2014-31 Mart 2015 tarihleri arasında seçili yurt dışı uçuş noktalarına 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçacak.

Yurtdışında 35 ülkede 56 uçuş noktasına sahip olan Pegasus Hava Yolları, yeni dış hat kampanyası ile yeni ülkelere seyahat etmek isteyen misafirlerini uçmanın en kolay yoluyla buluşturuyor. Ayrıca misafirler, biletlerini aldıktan sonra Pegasus’un www.flypgs.com üzerinden sunduğu vize başvuru hizmetinden faydalanabilir.
 

PEGASUS'TAN YURT DIŞI KAMPANYASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

yalan ... ~ 9 yıl önce
Ya bir zamanlar bir sarki vardi.nakarati YALAN .yalan.yalan diye giderdi sonunda yalan ile biterdi.neden se de hemen hafizada Bu belirdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus iyisin güzelsinde Neden Brüksel zaventemden ayrıldın onu anlamadım. Elimizde kaldı bir Köln onuda kaldırırsan gözümden düştün.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kipuyu ~ 9 yıl önce
Onurair salladı bırılerını sanırım . Onur Bızemı rakıp olacak dıyıp atıp tutan bır Alamanya mudurlerı vardı boyamalı kafayla daha cok ah alırsın sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Numara, bakdim. Gidis-dönüs biyere gitdinmi, fiyat ortalama 100€ olacagina, 155€ buluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turizmci ~ 9 yıl önce
Simdi bu habermi? Reklammi! pek anlayamadimda. Yurt disindada böyle reklamlar yapiyorlar, gercekle alakasi yok. Ciplak bilet fiati 50 € ise, taxlar, check-in masraflari vs üstüne geldimi OW 90 € buluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucaklar bos ~ 9 yıl önce
Ayarsiz istikrarsiz tutarsiz gunu birlik pazar esnafi taktigi ile is yaparsan sonun bu olur dusuk fiyat uygulamasi yaptin kendi kendini vurdun.ucaklar Bu donem BOS gorunuyor NE yapacaksin dahada dusurmeye devam.sonun husran olacak gibi.su rezervasyon ucreti ucreti adi altinda Alinan Para da olmasa yani misafir kekleme parasi olmasa kulliyen zararsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyiymiş ~ 9 yıl önce
bagajları da getirecek mi bizimle beraber yoksa aylarca kayıp bagaj peşinde koşup thy kullanmadığımız için pişman mı olacağız yine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 9 yıl önce
Onur Air sen nelere kadirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000