16 Ocak 2018, Salı 14:23:13

Pegasus'tan yeni açıklama

Pegasus Havayolları, Trabzon'da yaşanan kazanın ardından yeni bir açıklama yaptı.
  • Sen ucretli kabin memurlari al digerlerini isten cikar eee ahi kalmaz.
  • pılot kac promıl alkolluydu bırak şimdi cart curt saptırmayı. yolcular önce ucak yavaşladı normal sonra tekrar hızlandı dıyor. bunu bir araştırın bakalım.
  • Detayli resmi rapor yayinlansa da biz de okuyup ders cikarsak. Ama nerdeeeee. Ucak teknik arizadan dolayi pist disina cikmistir gibi ustu kapali bir ifade ile gecistirirler olayi.
  • Demedik mi pilot hatası diye sen git A/T dis basacağım diye TO/GA ya bas al sana sonucu işte ne diyorlar bide kendi kendine sağ motor gaz açtı hızlandı bilmem ne hatta tekniğe atmayı bile denediler ama ne oldu çıktı fdr da kavunluğunuz dimi ama yok bundan sonra kavunların hatalarını düzeltmek görmezden gelmek idare etmek çamur atmanın cezasını çekeceksiniz artık anında raporlayacağım bütün kaptan bozuntularını yetti artık
  • Yolculara ne kadar tazminat vereceginiz belli oldu mu?
  • misafir degil musteri. yardimci olmak degil gorevini yapti. Yani Pegasus herseyden once kurumsal dilini degistirmeli.Parayla satilan biletden misafir olmaz yolcu.Kabin ekibi arkadasin asil gorevi ucagin tahliyesini saglamak.Kisiler yardimci oldu terimini kullanabilir ama sirket olarak siz bu hitabi kullanamazsiniz.

Pegasus Havayolları, Trabzon'da yaşanan kazanın ardından yeni bir açıklama yaptı. 

Pegasus açıklaması:

13 Ocak 2018 tarihinde PC8622 uçuş numaralı TC-CPF tescilli uçağımızın Trabzon Havalimanı inişini takiben yaşadığımız üzücü olayın sebeplerini ortaya çıkarmak üzere; T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu tarafından gerekli incelemeler başlatılmıştır.

Şirketimiz an itibarıyla çalışmalarını, uçağımızın bulunduğu pozisyondan kaldırılması ve olay esnasında uçakta bulunan misafirlerimizle yakın iletişimin korunarak kendilerine gerekli tüm desteğin sağlanması yönünde yoğunlaştırmıştır.

Pegasus Hava Yolları olarak, tüm misafirlerimize uçağımızın başarıyla tahliye edilmesi sırasında uçuş ekibimize gösterdikleri yardımcı ve soğukkanlı yaklaşımlarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus'tan yeni açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Edgdf ~ 6 yıl önce
Sen ucretli kabin memurlari al digerlerini isten cikar eee ahi kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 6 yıl önce
pılot kac promıl alkolluydu bırak şimdi cart curt saptırmayı. yolcular önce ucak yavaşladı normal sonra tekrar hızlandı dıyor. bunu bir araştırın bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok ayip ~ 6 yıl önce
Gunaha girme
Resmi rapor. ~ 6 yıl önce
Detayli resmi rapor yayinlansa da biz de okuyup ders cikarsak. Ama nerdeeeee. Ucak teknik arizadan dolayi pist disina cikmistir gibi ustu kapali bir ifade ile gecistirirler olayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne demiştik !!! ~ 6 yıl önce
Demedik mi pilot hatası diye sen git A/T dis basacağım diye TO/GA ya bas al sana sonucu işte ne diyorlar bide kendi kendine sağ motor gaz açtı hızlandı bilmem ne hatta tekniğe atmayı bile denediler ama ne oldu çıktı fdr da kavunluğunuz dimi ama yok bundan sonra kavunların hatalarını düzeltmek görmezden gelmek idare etmek çamur atmanın cezasını çekeceksiniz artık anında raporlayacağım bütün kaptan bozuntularını yetti artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yola gidene yolcu... ~ 6 yıl önce
Eve gelene misafir denir. Ve misafir baş tacıdır, para harcatılmaz.
Tazminat ~ 6 yıl önce
Yolculara ne kadar tazminat vereceginiz belli oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Kardes ne kadar ac gozlusun ya sanane ne odeyecekse odeyecek
Ams ~ 6 yıl önce
misafir degil musteri. yardimci olmak degil gorevini yapti. Yani Pegasus herseyden once kurumsal dilini degistirmeli.Parayla satilan biletden misafir olmaz yolcu.Kabin ekibi arkadasin asil gorevi ucagin tahliyesini saglamak.Kisiler yardimci oldu terimini kullanabilir ama sirket olarak siz bu hitabi kullanamazsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 6 yıl önce
Nasıl da yakalamışsın en can alıcı konuyu. Bu yorumdan sonra kazanın sebebi bile anlamını yitirdi. Tebrik ederim seni AMS. Türk havacılığı ve Pegasus, bu tespitten sonra asla eskisi gibi olmayacak.
Nasıl yani? ~ 6 yıl önce
Otele paranla gidince odanın sahibi mi oluyorsun?İşte bu mantıkla check in de aldığı koltuğu kendininmiş gibi yapıp üstüne küfredenlerle aynı zihniyeti taşıyorsun. Hassas olalım biraz. Bu ekmek, su değil ki sahip olasın. Hepimiz misafiriz.
Kesinlikle doğru ~ 6 yıl önce
Şu misafir işini bırakmaları lazım, misafirden para almak bizim kültürümüzde yok. Kabin ekibi de görevini yapar, yardımcı olmaz.
.... ~ 6 yıl önce
Siz ne yiyip ne iciyosunuz merak ediyorum bu kafalar piril piril. Sana müsteri mi dense hosuna gider misafir mi??? Lutfen arkadaslae cahilliginde bir sınırı var
Yanlışlık ~ 6 yıl önce
Bir kez daha okuyun. Açıklamada yardımcı olduğu söylenen yolcular.
Pegasusa misafir olduk, bizden para istedi! ~ 6 yıl önce
Hiç örf adet bilmiyorlar?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000