11 Ekim 2016, Salı 18:53:32

Pegasus'tan 'wet-lease' açıklaması

Pegasus Havayolları filosundaki uçakların kiralanmasıyla ilgili açıklama yaptı.
  • Yagindan suyundan faydalananlar da farkındalar PSG nin faydalarını.... Hadi itiraf edin KISKANIYORSUNUZ...;)
  • Pegasus'a da Ankara'yı hub yapabilmesi için izin verilmeli. THY ya da Anadolujet'in bizleri yurtdışına direkt uçuracağı yok, pegasus bari denesin şansını...
  • Biz de yedik , bal gibi batan gemi malları gibi bir ucuz banner ile geldiğiniz noktanın ne kadar olası olduğunu gösterdiniz.
  • ben o ucaklari ucurmazsan bir gun.......
  • Rekabet şart,doğru çerçeve'de.
  • oyle yada boyle bize mecbursun yani:)we are turkısh airlines we are globally yours..
  • Yıl boyu ucuşların %90 nini THY ile yapmamı sağlayan Pegasus u seviyorum. Onun rekabeti olmasa idi Thy den bilet almak icin banka hesabimi sabit boru ile Thy ye baglamam gerekirdi. İyiki varsın pegasus.

Pegasus Havayolları geçtiğimiz günlerde dış basına verdiği ilan ile uçaklarını kiraladığı duyurmuştu.

Bugün Pegasus'tan yapılan açıklamada filonun tamamının değil, en fazla 3 adet uçağın wet-lease olarak kiralanmasını hedeflendiği belirtildi.

İşte Pegasus'un açıklaması;
Pegasus Hava Yolları olarak basında yer alan ve tüm filomuzun kiraya verileceğine ilişkin yanlış haberlerle ilgili olarak kamuoyunu ve yatırımcılarımızı doğru bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamayı bilginize sunarız.

Pegasus, 77 uçaktan oluşan filosundaki maksimum 3 uçağını (B737-800 ve A320) uzun dönemli wet-lease olarak kiralamayı hedeflemektedir. Haberlere konu olan ilanımızda yer verdiğimiz filo sayımız tamamen filomuzun tanıtımı için ilana eklenmiştir, filomuzun tamamının wet-lease kiralanmasına uygun olması ile ilgisi bulunmamaktadır.

Pegasus, bugün filosunda bulunan 77 uçağıyla yurt içinde 33 ve yurt dışında 69 olmak üzere 40 ülkede toplam 102 noktaya tarifeli uçuşlarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Pegasus'tan 'wet-lease' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

PGS nin ~ 7 yıl önce
Yagindan suyundan faydalananlar da farkındalar PSG nin faydalarını.... Hadi itiraf edin KISKANIYORSUNUZ...;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara HUB ~ 7 yıl önce
Pegasus'a da Ankara'yı hub yapabilmesi için izin verilmeli. THY ya da Anadolujet'in bizleri yurtdışına direkt uçuracağı yok, pegasus bari denesin şansını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB COOR. ~ 7 yıl önce
Önümüzdeki aylarda Ankara base olacak diye söylentiler var
Jumbo 319 ~ 7 yıl önce
Biz de yedik , bal gibi batan gemi malları gibi bir ucuz banner ile geldiğiniz noktanın ne kadar olası olduğunu gösterdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Boğa ~ 7 yıl önce
Yahu,*Jumbo 319* Ne garip şeyler yazmışsınız öyle,imla olarak da anlayamadık,adamlar 3-5 uçağı kiraya vermek istiyor,bu kadar basit..
Jumbo 319 ~ 7 yıl önce
Haberin içeriği , daha önce hazırlanan ve 74 adet A/C için wet lease yapılabileceği olduğuna dair bir afişin hazırlanmış ve yayılmış olması sebebi ile " pgs uçaklarını sunuyor" gibi yorumlandı ki doğru. Şimdi hepsi değil canım 3-4 tane diye sıvama işlemi yapmışlar.
PGS ~ 7 yıl önce
ben o ucaklari ucurmazsan bir gun.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bro ~ 7 yıl önce
Burak senmisin kanka
PGS ~ 7 yıl önce
Hayır değilim.
Dost ~ 7 yıl önce
Rekabet şart,doğru çerçeve'de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gururumuz thy ~ 7 yıl önce
oyle yada boyle bize mecbursun yani:)we are turkısh airlines we are globally yours..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmayı seven vatandaş ~ 7 yıl önce
Yıl boyu ucuşların %90 nini THY ile yapmamı sağlayan Pegasus u seviyorum. Onun rekabeti olmasa idi Thy den bilet almak icin banka hesabimi sabit boru ile Thy ye baglamam gerekirdi. İyiki varsın pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 7 yıl önce
Harika bir yorum tebriklerr
Seni uzaktan sevmek ~ 7 yıl önce
"Sevmelerin en guzeli" diyorsun...
guzel ~ 7 yıl önce
ama sonucta THY ile uctun Pegasus ile degil cok akillisin aklin yolu bir
helal olsun. ~ 7 yıl önce
İşin özünü anlayan bir kişisiniz. Sizi gerçekten kutluyorum. Türk olan tüm havayolları bizim milli ve maddi değerlerimizdir. Ne kadar çok sağlam olursa ve desteklersek milletimizin seyahat özgürlüğü ve alternatifi artar, bütçesi rahatlar.
Anlam ~ 7 yıl önce
Buradan , pegasus sadece bir piyon anlamı çıkıyor. Yoksa sizin tenezzül dahi etmeyeceğiniz bir şirket. Katılıyorum. Ancak şu da var ki pegasus olmasaydı bu misyonu başka biri üstlenirdi. Ha şu da var. Pegasus stratejisi ( uçak içi su dahi olmakla SATIŞ ) bizim kültürünüze ne denli uyumlu tartışılır. Zira pegasusu tercih edenler hep şunu söyler. 5 lira fazla alsaydı da bi çay veya su verseydi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000