01 Mart 2019, Cuma 11:22:18

Pegasus'tan teknolojik hamle

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, dünyada bir ilk olacak Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi’ni hayata geçirdi.
  • Pegasus teknoloji alaninda Turk Hava Yollarina acik ara toz yutturdu, bizim bayrak tasiyicimiz ivir zivirla mesgul olmaya devam ediyor, daha cok toz yuttururlar...
  • Teknolokik anlamda güzel gelişmeler. Ama henüz uçakta internet eğlence sistemi yok. Bagaj gelişleri çok geç. Pgs daha cok yol alması lazım. Bilet değişimi iptaş seferlerde yolcular sürünmekte
  • Niye hiç yorum yok tk şakşakcıları bugün nete pek girmemiş heralde
  • Pegasususun kullandığı tüm sistemleri ayakta alkışlıyorum . Abartısız hem thy hem pgt yi deneyimlemiş biri olarak diyorum thy vakit kaybetmeden pegasusun fcc sini kullanmalı . 20 program kullanmak yerine tek bir program ! İş gücü zaman emek kaybı yok .. tüm programlarla entegre bir program .
  • Ne varsa pegasusda var

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, dünyada bir ilk olacak Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi’ni hayata geçirdi.

2018 yılında girdiği dijital dönüşüm çerçevesinde tüm süreçlerini dijitalleştiren Pegasus, Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi’ni, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmesiyle yapılan ortak çalışmayla iç hatlarda 18 Şubat 2019 tarihi itibarıyla 208B uçuş kapısında test etmeye başladı.

Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi sayesinde check-in işlemini tamamlamış misafirlerine biniş kartları olmadan sadece yeni çipli kimlik kartlarıyla uçuşlarına gidebilecekleri hızlı ve kolay bir uçuşa kabul deneyimi sunmayı hedefleyen Pegasus, dünyada bir ilk olacak bu projeyi 2019 sonuna kadar Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek tüm yurt içi uçuşları için kullanılan uçuş kapılarında hayata geçirmeyi planlıyor.
 

Pegasus'tan teknolojik hamle

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yolcu ~ 5 yıl önce
Pegasus teknoloji alaninda Turk Hava Yollarina acik ara toz yutturdu, bizim bayrak tasiyicimiz ivir zivirla mesgul olmaya devam ediyor, daha cok toz yuttururlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Teknolokik anlamda güzel gelişmeler. Ama henüz uçakta internet eğlence sistemi yok. Bagaj gelişleri çok geç. Pgs daha cok yol alması lazım. Bilet değişimi iptaş seferlerde yolcular sürünmekte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 5 yıl önce
uçakta internet yok ama eğlence sistemi başladı tüm uçaklara entegrasyon başladı, bagaj gelişlerinin pgs ile alakası yok malesef. bilet değişimi ve iptal uygulama üzerinden çok basit şekilde yapılabiliyor eğer ücretlerden bahsediyorsanız tüm firmalar aynı.
Pgsramp ~ 5 yıl önce
Bagaj gelişleri geç mi? Apronda 4 tam dolu araba taşıma kuralı var. İlk bagajlar 4dakika ikinci bagajlar 12 dakika ile imkansızı başararak zirvedeyiz. Eleştirirken adil olun lütfen. Zor şartlarda çalışıyoruz ve saygıyı hakediyoruz.
Pgs yer hizmetleri ~ 5 yıl önce
Şu anda en hızlı bagaj indiren yer ekibi pegasus'ta Ama şut daki gecikmeden bir sorumlu değiliz Türk hava yollarının uçakları 20 veya 25 dakika sonra bagajlarını şuta götürüyor Ama siz değerli yolcularımız da istiyorsunuz ki, otobüsten iner gibi hemen altından bagajınızı alalım yolumuza gidelim Biz de maalesef elimizden geleni yapıyoruz acaba şikayetçi olan yolcularımız Bir gün gelip orada bagaj indirirse kaç dakikada teslim ederler
Yorum ~ 5 yıl önce
Niye hiç yorum yok tk şakşakcıları bugün nete pek girmemiş heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bsd ~ 5 yıl önce
Ne ka ezik olduğunuz buradan belli zati
Asd ~ 5 yıl önce
Pegasususun kullandığı tüm sistemleri ayakta alkışlıyorum . Abartısız hem thy hem pgt yi deneyimlemiş biri olarak diyorum thy vakit kaybetmeden pegasusun fcc sini kullanmalı . 20 program kullanmak yerine tek bir program ! İş gücü zaman emek kaybı yok .. tüm programlarla entegre bir program .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 5 yıl önce
Ne varsa pegasusda var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000