20 Ocak 2010, Çarşamba 11:10:13

Pegasus'tan tatil kampanyası

Pegasus Havayolları sömestre özel bir kampanya düzenliyor...
  • son gün bakarsan arkadaşım tabi daha pahalı olur. pegasusun seferleri diğerlerine benzemez çok nadir uçak boş havalanır. türkiye de 39,99tl yle en ucuz ucak bileti pegesusundur ve her zaman satışlar bu fiyatla açılır bilmiyorsanda buna lowcost denir .(tutarlı konuşalım lütfen)
  • arkadaşlar yinede diğer havayollarının fiyatlarınada bakmakta fayda var.O dönemde fiyatları iki katına çıkarıp sonra ikiye bölüyor olabilirler(tekstil firmaları gibi) ben daha ucuza bilet buldum mesela:)
  • BIRAZ ONCE ALDIM 140 TL LIK BILETE 73 TL PARA ODEDIM TESEKKURLER PEGAUSUS :)

Pegasus’un tüm iç hat seferlerinde geçerli kampanyası ile 20-25 Ocak 2010 tarihlerinde adını ve soyadını aralarında boşluk bırakarak 7737’ye mesaj atan ilk 5.000 kişi 25 Ocak - 5 Şubat arası tüm yurt içi uçuşlarda %50 indirimli uçma fırsatını yakalıyor.
 
Uçmanın kolay yolu Pegasus, sömestr tatiline özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında belirtilen tarihlerde tüm GSM operatörlerinden  7737’ye mesaj gönderen ilk 5 bin kişi kendilerine sms olarak gönderilecek şifre ile 25 Ocak–5 Şubat tarihleri arasında yapacakları seyahatlerde yüzde 50 indirimden yararlanıyor.

Pegasus’un sömestr kampanyası ile Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van şimdi tüm Pegasus misafirlerini ağırlıyor.

Şifre kullanımları, Pegasus Çağrı Merkezi 444 0 737, web sitesi flypgs.com’dan veya acentalardan gerçekleştirilebiliyor.

*Tek kullanımlık  şifreler yalnız bir yolcu için geçerlidir.
*Ücretlendirme operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj veya 2 kontördür

Pegasus'tan tatil kampanyası

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
son gün bakarsan arkadaşım tabi daha pahalı olur. pegasusun seferleri diğerlerine benzemez çok nadir uçak boş havalanır. türkiye de 39,99tl yle en ucuz ucak bileti pegesusundur ve her zaman satışlar bu fiyatla açılır bilmiyorsanda buna lowcost denir .(tutarlı konuşalım lütfen)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar yinede diğer havayollarının fiyatlarınada bakmakta fayda var.O dönemde fiyatları iki katına çıkarıp sonra ikiye bölüyor olabilirler(tekstil firmaları gibi) ben daha ucuza bilet buldum mesela:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BIRAZ ONCE ALDIM 140 TL LIK BILETE 73 TL PARA ODEDIM TESEKKURLER PEGAUSUS :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000