10 Şubat 2015, Salı 12:03:46

PEGASUS'TAN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Pegasus Hava Yolları, unutulmayacak bir Sevgililer Günü hediyesi vermek isteyen tüm misafirlerine özel bir kampanya sunuyor.
  • Reklam yapiyorsunuz bari azicik adam gibi yapin su isi! Sozde "Sevgililer Gunu" kampanyasi, ucus tarihi Nisan'da basliyor. Az mantikli olun haberi yaparken...
  • THY fiyatları daha ucuza geldi PGS bu kafa ile devam etsin:)yıllarca pgs ile gittiğim yerede THY ile gitmeye basladım neden derseniz sadece fiyat...Bu rakamlara hala yolcu buluyor musunuz yurt dısı merak ediyorum.
  • Aynı reklamında dediği gibi 'Uçmuş bunlar' fiyatlar uçmuş zaten
  • Benim tanıdığım Pegasussa eğer hizmet bedelini arttırdıktan sonra indirim yapar.

Pegasus Hava Yolları, unutulmayacak bir Sevgililer Günü hediyesi vermek isteyen tüm misafirlerine özel bir kampanya sunuyor.

Sevdiklerine, 15 Nisan - 30 Haziran arasında gerçekleştirecekleri bir yurt dışı seyahati hediye etmek isteyen tüm misafirler, 9-15 Şubat tarihleri arasında en az 2 kişilik alacakları biletler için kişi başı yüzde 25 indirim fırsatından yararlanıyor.

Pegasus Hava Yolları, ‘Seyahat En Güzel Hediye’ diyerek misafirlerine 14 Şubat Sevgililer Günü için alışılmışın dışında ve romantik bir hediye önerisi sunuyor.

Düzenlediği kampanya kapsamında www.flypgs.com üzerinden 9-15 Şubat tarihleri arasında 2 ya da daha fazla kişi için bilet alarak sevdiklerine seyahat hediye etmek isteyen tüm misafirler, 15 Nisan- 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecekleri yurt dışı uçuşlarında kişi başı yüzde 25 indirim fırsatını yakalıyor.

Pegasus’un bu özel kampanyasından yararlanarak sevdiklerine farklı ülkelerde yepyeni anılar hediye etmek isteyen misafirler www.flypgs.com’u ziyaret edebilir; Roma’da Aşk Çeşmesi’ne para atarak, Paris’te lezzetli bir akşam yemeği yiyerek ya da Prag sokaklarında el ele gezerek unutulmaz anılar biriktirebilirler.
 

PEGASUS'TAN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Reklam yapiyorsunuz bari azicik adam gibi yapin su isi! Sozde "Sevgililer Gunu" kampanyasi, ucus tarihi Nisan'da basliyor. Az mantikli olun haberi yaparken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu rakamlaraa ~ 9 yıl önce
THY fiyatları daha ucuza geldi PGS bu kafa ile devam etsin:)yıllarca pgs ile gittiğim yerede THY ile gitmeye basladım neden derseniz sadece fiyat...Bu rakamlara hala yolcu buluyor musunuz yurt dısı merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçmuş bunlar ~ 9 yıl önce
Aynı reklamında dediği gibi 'Uçmuş bunlar' fiyatlar uçmuş zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serçe ~ 9 yıl önce
Benim tanıdığım Pegasussa eğer hizmet bedelini arttırdıktan sonra indirim yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000