03 Eylül 2015, Perşembe 12:20:17

Pegasus'tan puan fırsatı

Pegasus Hava Yolları, Eylül ayı “Uç Uç Günleri” kapsamında misafirlerini avantajlı uçurmaya devam ediyor.
  • Benim için biten şirket Her uçuşum 2-3 hatta 4 saat rotarlı Yemin ederim bir daha asla PEGASUS'a binmem Sabancı yolun açık olsun Bu işi yüzüne gözüne bulaştırdın Havacılık bu değil Yazık
  • Uçakta sifonu çekmeyi bilmeyen yolcular için tuvaletide paralı yapsınlar...
  • Sana puanımız dohuzz diyecez kankada, 3 ü bile haketmiyosun. Bu kadar amatörlüğünle. Kurnaz oldugunu sanıp o milletin haklarını sömürmenle!
  • Sıralamada listedeyiz helal :))
  • Ne suymuş be arkadaş. Benim uçuşuma denk gelirseniz diyin ki ben airporta yazdım bi su bile vermiyorlar diye. Söz ben ikram edicem size. İlla 1000 ₺ mi uçmak istiyorsunuz anlamadım ki..
  • Pegasus'tan Amman seferi için açıklama bekliyoruz.! Güzel kampanyalarından yararlanmayı merakla bekliyoruz.
  • Puan uygulaması benzersiz vergi ödemiyorsun 79 tl bilet alıyorsun online checkin yapıp 9tl iade ayrıca puan doldurmana gerek yok 1 tl varsa ona da indirim var kullanmayı beklemıyorsun .Kusura bakmayın ama bu programı elestırıyorsanız siz fazla ucmuyorsunuz yada kazıklanmayı seviyorsunuz:) Su mu alırsın parasıyla ben istediğim menuyu secıp parasını oduyorum on numara yemek gelıyor yemek istemiyorsam niye baskasının yemegını ben oduyorum valizim yok ben niye adamın valiz maliyetini ödüyorum diyorsanız PEGASUS ile devam...
  • Suriyelilere biner artık
  • Bak yine enteresan fikirlerle çıktı karşımıza tipini sevdiğimiz havayolu
  • Gidiş dönüş Paris'e vergiler dahil 336 TL'ye bilet aldım. Allah razı olsun. 800 liraya one-way bilet satan havayolları var, ismi lazım değil.

Pegasus Hava Yolları, Eylül ayı “Uç Uç Günleri” kapsamında misafirlerini avantajlı uçurmaya devam ediyor. 1 Ekim 2015 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri seyahatleri için biletlerini 3 – 4 Eylül tarihlerinde satın alan Pegasus Plus üyesi misafirler, 10 kat UçuşPuan kazanabilecek.

İki gün boyunca satışa açık olan ve Pegasus Plus üyelerine bilet tutarlarının %20'si değerinde UçuşPuan kazanma fırsatı veren Eylül ayı “Uç Uç Günleri”, Pegasus’un 37 ülkede 92 noktaya ulaşan tüm uçuş ağında geçerli olacak. Pegasus Plus üyesi olmayan misafirler, programa ücretsiz olarak üye olup kampanyadan faydalanabilirler.

Misafirler, Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına www.flypgs.com/kampanyalarüzerinden ulaşabilir. Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Etkinlik Takvimi ve Şehir Rehberi aracılığıyla gitmek istedikleri şehirlerde gerçekleştirebilecekleri birbirinden keyifli aktiviteleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilir.

Pegasus Plus nedir?

Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır.

Pegasus Plus’a üye olmak çok kolay

Pegasus Plus’a üye olmak isteyen misafirler, Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad, TC Kimlik numaralarını göndererek ücretsiz üye olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilir.

Pegasus'tan puan fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Seref ~ 9 yıl önce
Benim için biten şirket Her uçuşum 2-3 hatta 4 saat rotarlı Yemin ederim bir daha asla PEGASUS'a binmem Sabancı yolun açık olsun Bu işi yüzüne gözüne bulaştırdın Havacılık bu değil Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PC750 ~ 9 yıl önce
Uçakta sifonu çekmeyi bilmeyen yolcular için tuvaletide paralı yapsınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sana puanımız dohuzz diyecez kankada, 3 ü bile haketmiyosun. Bu kadar amatörlüğünle. Kurnaz oldugunu sanıp o milletin haklarını sömürmenle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En kötü havayolları ~ 9 yıl önce
Sıralamada listedeyiz helal :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vayy arkadaşş ~ 9 yıl önce
Ne suymuş be arkadaş. Benim uçuşuma denk gelirseniz diyin ki ben airporta yazdım bi su bile vermiyorlar diye. Söz ben ikram edicem size. İlla 1000 ₺ mi uçmak istiyorsunuz anlamadım ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 9 yıl önce
Pegasus'tan Amman seferi için açıklama bekliyoruz.! Güzel kampanyalarından yararlanmayı merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benzersiz ~ 9 yıl önce
Puan uygulaması benzersiz vergi ödemiyorsun 79 tl bilet alıyorsun online checkin yapıp 9tl iade ayrıca puan doldurmana gerek yok 1 tl varsa ona da indirim var kullanmayı beklemıyorsun .Kusura bakmayın ama bu programı elestırıyorsanız siz fazla ucmuyorsunuz yada kazıklanmayı seviyorsunuz:) Su mu alırsın parasıyla ben istediğim menuyu secıp parasını oduyorum on numara yemek gelıyor yemek istemiyorsam niye baskasının yemegını ben oduyorum valizim yok ben niye adamın valiz maliyetini ödüyorum diyorsanız PEGASUS ile devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anıladık pegasus ~ 9 yıl önce
Suriyelilere biner artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanadı Kırık At ~ 9 yıl önce
Bak yine enteresan fikirlerle çıktı karşımıza tipini sevdiğimiz havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paris ~ 9 yıl önce
Gidiş dönüş Paris'e vergiler dahil 336 TL'ye bilet aldım. Allah razı olsun. 800 liraya one-way bilet satan havayolları var, ismi lazım değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000