03 Ocak 2019, Perşembe 11:40:10

Pegasus'tan pilot yetiştirme programı

Pegasus Hava Yolları, pilot olma hayaliyle büyümüş gençlere “Pegasus Pilot Yetiştirme Programı" ile hayallerini gerçekleştirme imkânı sunuyor.
  • Onur air değerlendirilmeli daha mantıklı hemde kimseyi mağdur etmiyor....
  • Burda pilot atismalari en keyifle okudugum yorumlar.Kabin&kokpit atismalarindan daha eglenceli.Ozellikle de 737 cilerin Airbus'cilari eziklemesine cok guluyorum .
  • Bence sadece boğaziçi mezunlarını alsınlar, kokpitte zeki adam olmalı burası hata kaldırmaz.
  • Sen bedavaya calış o zaman cok yeteneklisin belli..)))
  • Neden mühendis olmayanları pilot yapıyorlar anlamıyorum. Kardeşim mühendis olmayanlar analitik düşünemez.
  • Ağlamayı bilecek , her durumdan vazife çıkarabilecek, zam da zam diye her olatformda ağlayabilecek yetenekler....
  • Arkadaşların söylediği malesef doğru 30 yetkili kaptan biri senden gıcık kapsın ağzınla kuş tutsan atılırsın her eğitim döneminde 3 4 kişi atılıyor sebep? Ben söyliyelim bu işi yapamadığından değil en önemlisi tanıdık veya kaptanların hakaretlerine dayanamamış kişiler.Tabi atılan kişilerden para alabiliyor mu hayır çünkü zaten dünya kadar borcu var adamların mahkemeye verse senelerce uğraşır yine alamaz. Martta uçaklat gelmeye başlayınca ne olacak merak ediyoruz.Çünkü istifa edip thy ye gececek çok adam var sırada.PGS de kurumsallık yok.THY de geniş gövde imkanın var maaşın belli PGS de hasta ol maaşın düşer gibi gibi.4000 saati olan FO yu it gibi azarladı kaptan oda istifa etmişti.THY de böyle şeyler olmaz.PGS ye kaptan olmak için gelinir sonra tekrar kacılır senelerdir böyle dönüyor devran.
  • Bu firmanın iş ilanına guvenip asla bir iş yapılmaz. Işi bittiği zaman ilk yaptığı şey personeli işten çıkarmak ve ya vermeyi taahhüt ettiği ikramiyeyi vermemek. Babasının parası çok olan varsa buyursun denesin. Önüne gelene tip eğitimi satıp sonra o kadar borçla ortada bırakmada bayağı profesyoneldir kendileri. Bahane olarak da başarısızlık gösterilir. Kardeşim ciddiysen düzgün ve kaliteli adam seç ki tip egitiminde sorun yaşamasın.
  • Arkadaşlar bulaşmayın tuzak bu. Pegasus yetişmiş saati olan pilotları özellikle almıyor. Ye mülakatta veya simde eliyor sebep para tabiiki. Bu tip eğitimlerde alınıcak kişiler bellidir. Diğerlerinin paralarını alıp göndericekler. Bunlarda vicdan yok. Dikkat edin çok araştırın ve son olarak tanıdığınız yoksa bulaşmayın derim. Not şindi bazı satılmışlar sen yapamassın demşşkerdir. Yaklaşık 7 bin dolar maaşım var bilgi;))) beni alma pegesüs,)))
  • Bu tür yetiştirme programları pilot adayları içinde şirket içinde masraflı.O yüzden çok sınırlı tutmuş alımı.

Pegasus Hava Yolları, pilot olma hayaliyle büyümüş gençlere “Pegasus Pilot Yetiştirme Programı" ile hayallerini gerçekleştirme imkânı sunuyor.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, pilot olma hayaliyle büyümüş gençlere “Pegasus Pilot Yetiştirme Programı" ile hayallerini gerçekleştirme imkânı sunuyor. 2019 Ocak ayı itibariyle başlayan Pegasus Pilot Yetiştirme Programı ile ilgili bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen gençler, https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer/kokpit-basvurulari/pegasus-pilot-adayi adresini ziyaret ederek detaylı bilgi alabiliyor ve başvuru yapabiliyor.

2019 yılında bünyesine katacağı yeni çevre dostu uçaklarla filosunu genişletmeye devam edecek olan Pegasus, 2019 yılında filo büyümesi ve pazar ihtiyaçlarının artışına paralel olarak kokpit ekiplerini de büyütüyor. Kokpit ekiplerini kurarken cinsiyet ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm pilot ve pilot adaylarına kapılarını açan Pegasus, insan odaklı yaklaşımına uygun olarak yetenek kazandırma süreçlerinde ve pilotların göreve başladıkları dönemden itibaren memnuniyet ve değer yaratmak için oryantasyon süreçlerini yeniden yapılandırıyor.

Pegasus, kokpit kadrolarına part-time çalışma imkânı, Avrupa standartlarında ücret ve yan haklar, “Güvenlik ve Kalite" odaklı dizayn ettiği eğitimler ile sürekli gelişim imkanlarının yanı sıra, uygun deneyimi bulanan İkinci Pilot adaylara "Kaptanlığa Yükselme", farklı uçak tiplerinde deneyimli adaylara “TİP değiştirme” ve deneyimsiz adaylara iş garantili “TİP ve Line" eğitimi imkanları sunuyor.
 

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için:

https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer (T.C. vatandaşları için)

https://www.flypgs.com/en/careers/pegasus-careers (Yabancı uyruklu vatandaşlar için)

Pegasus'tan pilot yetiştirme programı

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Onur ~ 5 yıl önce
Onur air değerlendirilmeli daha mantıklı hemde kimseyi mağdur etmiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
itiraf ~ 5 yıl önce
Burda pilot atismalari en keyifle okudugum yorumlar.Kabin&kokpit atismalarindan daha eglenceli.Ozellikle de 737 cilerin Airbus'cilari eziklemesine cok guluyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyi pilot ~ 5 yıl önce
Bence sadece boğaziçi mezunlarını alsınlar, kokpitte zeki adam olmalı burası hata kaldırmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal pilot ~ 5 yıl önce
Emin ol boğaziçi okumamış sanal pilotlukla uğraşan insanlar onlardan daha iyi performanslar sergilerler bu iş okul işi değil kabiliyet gerektirir :)
Sence ~ 5 yıl önce
İTÜ mezunu olup Torpili olmayanı alırlarmı sanıyorsun...
Iron winged ~ 5 yıl önce
Yetenek, okuduğun üniversite üzerine mi belirli olmuş oluyor? Bak sen şu işe. O zaman sadece Boğaziçi’nden alınsın tüm pilotlar
Maaş ~ 5 yıl önce
Sen bedavaya calış o zaman cok yeteneklisin belli..)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 5 yıl önce
Bu yolda daha çok yürüyeceğin belli. Merak etme bu dünyada 7000 dolar alan pilot bir tek sen değilsin. Ama tavsiyem kendini hiçbir zaman kaf dağında görme kardeşim. Ayrıca benim ne kadar alacağıma dünkü çocuk bedavaya çalış diyerek karar verecek olsa 30 yıldır bu işi yapmazdım :)
... ~ 5 yıl önce
vay be yeteneğe bak, buradan adamın yetekli olup olmadığını anlayabiliyor. Boru mu 7000 dolar maaş alıyor tabi.
Bilg Muh ~ 5 yıl önce
Neden mühendis olmayanları pilot yapıyorlar anlamıyorum. Kardeşim mühendis olmayanlar analitik düşünemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jk ~ 5 yıl önce
Hadi ya...:))
Plt ~ 5 yıl önce
Analitik düşünüp ne yapmayı planlıyorsun?Madem bu kadar analitiksiniz mühendis kalın gençler!
muhendis ~ 5 yıl önce
muhendislik yada sayisal mezunu olmayan akademili arkadaslarin kafasi ciddi ciddi basmiyordu. iyi bir okulun muhendislik fakultesinden mezun kisi leb demeden leblebiyi anlarken, bir iktisat mezununa 10 defa konuyu anlatmama ragmen anlamiyordu. gerci hepsi bir sekilde mezun oldular, o ayri konu...
Mühendis ~ 5 yıl önce
Analiktiği geç,sadece düşünüyor oldaydın bu ülkede mühendis olunmayacağını biliyor olman lazımdı,işte fazla analitikte bozuyor belli bir yerden sonra
Diploma çeşidi ~ 5 yıl önce
Mühendislik yapamamış gelmiş pilot olmuş. Kendi mesleğinde iş bulamayıp, başvurduğu zaman da alakası olmadığı halde benim mezuniyetimden başka adam almasınlar da rekabet olmadan gireyim mantığıdır. En dandik üniversiteden mezun ol, git parayla oku mezun ol, sonra beni alsınlar diye ağla. Babanın paralarını harcamaya devam et sen, ya da adam gibi sağa sola ağlamadan işe başvur, haket.
Kapitan ~ 5 yıl önce
Ne muhendisler gorduk kumandalari tutamiyorlar daha, hangi bolumu bitirdiginin bir onemi yok kokpitte, ingilizcen ve psikomotor yeteneklerin iyi olsun, bir de algin acik olsun yeterli.
Cpt ~ 5 yıl önce
Zaten "analitik düşünenler" bu ülkede en çok iş bulamayan kişiler...
... ~ 5 yıl önce
Çok analitik düşündüğümüz için ülke bu haldedir belki,rahat ol Koçum
Oksijensizkalana ~ 5 yıl önce
Yaaawww heee hahahahah
Akademili ~ 5 yıl önce
Beyler devrelerim arasında mühendis olmayan herkes beceriksiz. Adam kafadan işlem yapamıyor gelmiş pilot olmuş. Ciddi ciddi bu meseleyi yetkililere taşımayı düşünüyorum. SHGM ATPL sınavlarına girişlerde mühendislik mezuniyeti şartı koysun. Bıktık mühendis olmayanları ekip odasında görmekten.
Ezik mühendis ~ 5 yıl önce
Madem mühendisin zekan fazla git uçak yap tasarım yap motor yap yazılım geliştir buralarda operatörlük yaparak heba olma sinir oluyorum böyle yüksek perdeden yorum yapanlara Yok über mühendisim yok boğaziçiliyim yaa heee heee
Engineer ~ 5 yıl önce
Ah ki ah.. Dokunduğunuz herşeyde mühendislik var ama gel gelelim burada yazılanlara.Pilotluk içinde pilotaj nasıl mf'den alıyorsa dışarıdan pilot olanlarda sayısal bölüm mezunları olmalı..
Bunlarda şart ~ 5 yıl önce
Ağlamayı bilecek , her durumdan vazife çıkarabilecek, zam da zam diye her olatformda ağlayabilecek yetenekler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 5 yıl önce
Arkadaşların söylediği malesef doğru 30 yetkili kaptan biri senden gıcık kapsın ağzınla kuş tutsan atılırsın her eğitim döneminde 3 4 kişi atılıyor sebep? Ben söyliyelim bu işi yapamadığından değil en önemlisi tanıdık veya kaptanların hakaretlerine dayanamamış kişiler.Tabi atılan kişilerden para alabiliyor mu hayır çünkü zaten dünya kadar borcu var adamların mahkemeye verse senelerce uğraşır yine alamaz. Martta uçaklat gelmeye başlayınca ne olacak merak ediyoruz.Çünkü istifa edip thy ye gececek çok adam var sırada.PGS de kurumsallık yok.THY de geniş gövde imkanın var maaşın belli PGS de hasta ol maaşın düşer gibi gibi.4000 saati olan FO yu it gibi azarladı kaptan oda istifa etmişti.THY de böyle şeyler olmaz.PGS ye kaptan olmak için gelinir sonra tekrar kacılır senelerdir böyle dönüyor devran.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenilmez ~ 5 yıl önce
Bu firmanın iş ilanına guvenip asla bir iş yapılmaz. Işi bittiği zaman ilk yaptığı şey personeli işten çıkarmak ve ya vermeyi taahhüt ettiği ikramiyeyi vermemek. Babasının parası çok olan varsa buyursun denesin. Önüne gelene tip eğitimi satıp sonra o kadar borçla ortada bırakmada bayağı profesyoneldir kendileri. Bahane olarak da başarısızlık gösterilir. Kardeşim ciddiysen düzgün ve kaliteli adam seç ki tip egitiminde sorun yaşamasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hilmi ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar bulaşmayın tuzak bu. Pegasus yetişmiş saati olan pilotları özellikle almıyor. Ye mülakatta veya simde eliyor sebep para tabiiki. Bu tip eğitimlerde alınıcak kişiler bellidir. Diğerlerinin paralarını alıp göndericekler. Bunlarda vicdan yok. Dikkat edin çok araştırın ve son olarak tanıdığınız yoksa bulaşmayın derim. Not şindi bazı satılmışlar sen yapamassın demşşkerdir. Yaklaşık 7 bin dolar maaşım var bilgi;))) beni alma pegesüs,)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ggshaa ~ 5 yıl önce
aynen canım aynen adamların tek derdi para olduğu için 750 saatlik f2 tecrübesini 300 saate düşürdüler
maas? ~ 5 yıl önce
7000 dolar maaş alman senin iyi bir pilot olduğunun göstergesi mi ki onu baz alıyorsun? Pilotluğa enteresan bir bakış açısı. 30 yıldır hiç böyle düşünmemiştim.
Maas yazana ~ 5 yıl önce
Onu yazan adam pilot degil muhendis bir defa, ucak muhendisi. Bir sirketin teknik muduru, birsey biliyor da soyluyor. Kulak verin pilot olmak isteyen arkadaslar.
7K$ maas mi?? ~ 5 yıl önce
O paralara calisip da kendine pilot mu diyosun, az otede oyna :D
He ~ 5 yıl önce
He varmı ben para için yapıyırum sen git bedava calış 7bin dolar ohhşşş;)))
Officer ~ 5 yıl önce
Bu tür yetiştirme programları pilot adayları içinde şirket içinde masraflı.O yüzden çok sınırlı tutmuş alımı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000