13 Temmuz 2020, Pazartesi 16:43:40

Pegasus'tan önemli Kıbrıs açıklaması

Pegasus Hava Yolları, Kıbrıs Bakanlar Kurulu kararına göre; Türkiye'den Kıbrıs'a gidecek yolcularda Negatif sonuçlu PCR testi isteneceğini açıkladı
  • dolarlari nereye gomecegiz
  • Bir PCR testi 1000 lira civarı sanırım, yanılmıyorsam
  • Kıbrısa sağlam gitsen zaten o havalimanında hastalanırsın. Aklı olan bu sene kktc ye gitmez. Güneyde 10 vaka görülmüş hepsi kuzeyden gelen Türklermiş. Hepsini geri gönderdiler ufacık yerde felaket yaşanacak
  • PCR testi pozitif ise şu anda taşıcı veya enfekte anlamına geliyor evet ama aynı zamanda daha önceden bu hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş anlamına da geliyor. Adam 3 ay önce geçirmiş ise ve şuanda iyileşmiş ise yine pozitif çıkacak. Naapicak damgalanacak mı virüs yenenler????
  • ne gerekvar ,KKTC 'ye ucuş yapılmasına . Tatil yapmak için bu kadar eziyete katlanmak neden? cokta önemli bir yer değil. aynı deniz Antalya'da var, Muğla'da var.
  • kıbrıs diye ölmedik ya gitmeyiz bu sene olur biter.

Pegasus Hava Yolları, Kıbrıs Bakanlar Kurulu kararına göre; Türkiye'den Kıbrıs'a gidecek yolcularda Negatif sonuçlu PCR testi isteneceğini açıkladı

Pegasus açıklaması:

Değerli Misafirlerimizin Dikkatine,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı gereğince; ülkeye giriş kuralları kapsamında B kategorisinde yer alan Türkiye’den çıkış yapan misafirlere çift kademeli PCR testi uygulanacaktır. Uygulamaya göre Türkiye’den çıkış yapan misafirlerin uçuştan önceki son 72-120 saat aralığında yapılmış negatif sonuçlu PCR testi olması zorunludur. Bu misafirlere Kıbrıs girişinde tekrar PCR testi yapılacak ve bu testin negatif çıkması halinde ise Kıbrıs’a girişlerine izin verilecek, aksi halde karantinaya alınacaklardır.

Türkiye’de yaptırdıkları PCR testi sonucu uçuştan önceki 0-72 saat aralığında olan misafirler uçuşa kabul edilebilecek ancak Kıbrıs varışında 3 gün süreli karantina uygulanacak ve masraflar misafire ait olacaktır. PCR testi olmayan misafirler uçuşa kabul edilmeyecektir.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus'tan önemli Kıbrıs açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

casino baska nerede ~ 4 yıl önce
dolarlari nereye gomecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maliyet ~ 4 yıl önce
Bir PCR testi 1000 lira civarı sanırım, yanılmıyorsam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suat ~ 4 yıl önce
PCR TESTİ TÜRKİYE,DE ÜCRETSİZ...
O kadar değil ~ 4 yıl önce
110 lira
Kktc ~ 4 yıl önce
Kıbrısa sağlam gitsen zaten o havalimanında hastalanırsın. Aklı olan bu sene kktc ye gitmez. Güneyde 10 vaka görülmüş hepsi kuzeyden gelen Türklermiş. Hepsini geri gönderdiler ufacık yerde felaket yaşanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamadım ben ~ 4 yıl önce
PCR testi pozitif ise şu anda taşıcı veya enfekte anlamına geliyor evet ama aynı zamanda daha önceden bu hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş anlamına da geliyor. Adam 3 ay önce geçirmiş ise ve şuanda iyileşmiş ise yine pozitif çıkacak. Naapicak damgalanacak mı virüs yenenler????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr ~ 4 yıl önce
Pcr hastalık iyileşince negatifleşiyor.Yani 3 ay değil 1 ay önce iyileşince bile negatif çıkar.Pozitif çıkabilecek ki çoğu kişide çıkmıyor Ig testi buda bağışıklığı gösteriyor.
fırat ~ 4 yıl önce
ne gerekvar ,KKTC 'ye ucuş yapılmasına . Tatil yapmak için bu kadar eziyete katlanmak neden? cokta önemli bir yer değil. aynı deniz Antalya'da var, Muğla'da var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elf ~ 4 yıl önce
kıbrıs diye ölmedik ya gitmeyiz bu sene olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000