16 Ekim 2015, Cuma 15:20:01

Pegasus'tan kış saati açıklaması

Pegasus Havayolları kış saati uygulaması ile ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Sebep?

Pegasus Havayolları kış saati uygulaması ile ilgili bir açıklama yayınladı. 8 Kasım'a ertelenen kış saati uygulaması nedeniyle Türkiye çıkışlı seferlerin 1 saat geç gerçekleştirileceği, yurt dışı kalkışın ise aynı olacağı belirtildi.

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

04 Ekim 2015 tarihli ve 29492 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 2015/8111 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla, 25 Ekim 2015 Pazar günü yürürlüğe girmesi planlanan kış saati uygulamasının 08 Kasım 2015 tarihine ertelenmesi üzerine Pegasus’un bazı uçuşlarında saat değişiklikleri yaşanacaktır.

Pegasus’un 25 Ekim – 08 Kasım 2015 tarihleri arasındaki Türkiye kalkışlı tüm seferler, yaz tarifesinde yer alan Türkiye saatine göre 1 (bir) saat geç gerçekleşecektir. Dış hat seferlerinin yurt dışından kalkış saatlerinde ise herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Pegasus’un 25 Ekim – 08 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ilgili uçuşlarının saatleri, bilet satış sistemleri üzerinden güncellenmiştir. Bu tarihler arasında uçacak Pegasus misafirlerinin, sefer saatlerini uçuşları öncesinde flypgs.com’dan, Pegasus Çağrı Merkezi’ni (0850 250 67 02) veya işlemlerini gerçekleştirdikleri acenteleri arayarak kontrol etmelerini önemle rica ederiz.

Pegasus'tan kış saati açıklaması

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Sebep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep ~ 8 yıl önce
Çünkü seçim saatini değiştirmek daha kolay ve sorunsuz olacak iken hangi zihni sinirin aklına geldiyse saatlerin geri alınması ileri tarihe atıldı. Diğer ülkeler saatlerini geri almış olacağı için oradaki operasyon saatlerini değiştirmeye gerek yok. Ama biz zamanında almadığımız için o zamana kadar planlı saatleri değiştirmemiz gerekiyor. Ayrıca bu sadece havacılık sektörünü değil başka bir çok sektörü etkileyecek. En basitinden insanların akıllı telefonları, bilgisayarlarının saatleri otomatik olarak geri alınacak. Bir çok insanın kafası karışacak, bir yerlere geç kalacak. Boşuna dememişler "delinin biri kuyuya taş atar, 40 akıllı çıkaramaz" diye...
Mal mısın ~ 8 yıl önce
Acaba? Kış saati uygulamasına seçimler nedeniyle daha geç geçileceğini bilmiyor musun?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000