17 Haziran 2015, Çarşamba 14:12:16

Pegasus'tan iptal açıklaması

Pegasus Havayolları, dünkü hava şartları ve yağıştan dolayı iptal edilen seferlerine ilişkin bir açıklama yayınladı.
  • 1 gün öncesinde yaşanılabilecekler sana söylenmiş. Senin keyfine görede o pist bakımı çalışmaları da durmaz pegasus efendi! Sen güvenliği en az önemsiyorsun diye başkalarından da aynısını yapmasını bekleyemezsin!! Hadi yıpış tıpış ekibin üstünden kazandıgın hakdız parayı insanların otellerine öde! Akılsız başın cezasını ayaklar çeker..
  • Kusura bakmasın kimse ama Pegasus ya da diğer havayolları seferlerini ona göre koymalı. pist çalışması pat diye başlamadı herkesin haberi vardı. adamlar aylar önce söyledi. ama sen saat 23:55 e sefer koyarsan ve zaten kendin gecikme yaparsan meydan ne yapsın. tedbirini ona göre alacaksın.
  • havacılıktan anlayan anlamayan herkes bir otorite olmuş yazıyor.anlamayıp ahkam kesenlere...dhmi pisti kapatıyorken bir uçak nasıl o meydana iniş yapabilir veya kalkışına izin verilmezken kendi kafasına göre pilot nasıl uçuş kararı alabilir.bunda pegasusun veya bir başka hvyolunun suçu yok suçu olanlar burada yaz mevsiminde pisti tamire alıp sabiha gökçen gibi yogun bir meydanın pistini kapatıp uçaklrı çeşitli meydanlara iniş yaptırmaları.yolcuyu perişan etmeleri,bundan haberi olmayan yolcuda haklı olarak havayolunu suçluyor.
  • dhmi genel müdürü nerelerde ne düşünüyor bu sıkıntılar konusunda acaba.ama doğru o game changer olacak başka ülkelere açılacaktı demi pardon
  • Bence çok az kaldı. Ali Sabancı "Pegasus bu saatten sonra daha fazla değer kazanmaz" deyip şirketi satacak bence. O zaman seyredin siz filmi.
  • AZ KALDI YAKINDA TEMELLI GIDER ASLANLAR GIBI BORA JET VE ATLAS GELIYOR ARTIK GELEN YOLCU PEGASUSU TERCIH ETMIYOR CUNKU KUSTAHLIKLARI AYYUKA CIKTI
  • Bırakın bu " misafir ayaklarını" Ne misafiri ? Çok mu şirin oluyor?
  • Beter olsun Pegasus. O kadar yolcunun ahını aldı ve umursamadı. İlahi adalet devreye girdi.
  • Ekibin yok ucmaya heas'a atiyorsun topu... Kendi yetersizligini gostermemek icin... Uc bes yedek ekibin olsa bunlar da yasanmaz. Para hirsi burumus gozunuzu, hizmet zerre umrunuzda degil. Ne calisaniniza ne de musterinize sayginiz var... Kapitalizimin en uc noktasi PEGASUS...
  • Sabiha Gökçen İçin hazırlanan master planda 2015 te 2. pistin tamamlanması var. 3. Havaalanını yapma derdiyle bu master planı 5 yıldır rafta tutanlar (DHMI 3 yıldır ihaleyi tamamlayıp temel atamadı) bir zahmet elini taşın altına koysun. 3. Havaalanı 2017 de bitmez bitmesi de imkansız... "Sabihacılar"

Pegasus Havayolları, dünkü hava şartları ve yağıştan dolayı iptal edilen seferlerine ilişkin bir açıklama yayınladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, iptaller nedeniyle HEAŞ'tan bir gün için pist çalışmaların durdurulmasının istendiği ancak kurumdan olumlu yanıt alınamadığı belirtildi.

İşte Pegasus'un açıklaması:

16 Haziran 2015 Salı günü İstanbul’da yaşanan yağıştan dolayı seferlerimizde aksaklıklar ve iptaller meydana gelmiştir.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin, bu yağışlardan dolayı İstanbul hava sahasındaki trafiği yavaşlatması, uzun gecikmelere sebebiyet vermiş ve 14 uçuşumuz iptal edilmiştir. 

Aynı zamanda, 4 Mayıs 2015’ten bu yana İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pist bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalardan dolayı, Sabiha Gökçen pisti dün gece de bakım için kapanmıştır. Bu kapalılık nedeniyle, 12 uçuşumuz inişini gerçekleştirememiş ve 5 uçuşumuzun karşı meydanlarda bekletilmesi zorunluluğu doğmuştur.

Dünkü yağış nedeniyle, misafirlerimizin mağdur edilmemesi amacıyla sadece düne mahsus olmak kaydıyla,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmesi’ne (HEAŞ) kapalılık süresi ile ilgili esneklik yapılması veya bugüne özel olarak çalışmanın durdurulması talebinde bulunulmuş, ancak tüm ısrarlarımıza rağmen olumlu cevap alınamamıştır.

Bu sebeple Şirketimiz uçuşlarında 3.675 misafirimizin mağduriyeti söz konusu olmuştur.

Bundan sonra da benzer aksaklıkların yaşanmaması adına ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli girişimleri ısrarla sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Pegasus'tan iptal açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
1 gün öncesinde yaşanılabilecekler sana söylenmiş. Senin keyfine görede o pist bakımı çalışmaları da durmaz pegasus efendi! Sen güvenliği en az önemsiyorsun diye başkalarından da aynısını yapmasını bekleyemezsin!! Hadi yıpış tıpış ekibin üstünden kazandıgın hakdız parayı insanların otellerine öde! Akılsız başın cezasını ayaklar çeker..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23:55de ucma ~ 9 yıl önce
Kusura bakmasın kimse ama Pegasus ya da diğer havayolları seferlerini ona göre koymalı. pist çalışması pat diye başlamadı herkesin haberi vardı. adamlar aylar önce söyledi. ama sen saat 23:55 e sefer koyarsan ve zaten kendin gecikme yaparsan meydan ne yapsın. tedbirini ona göre alacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
havacılıktan anlayan anlamayan herkes bir otorite olmuş yazıyor.anlamayıp ahkam kesenlere...dhmi pisti kapatıyorken bir uçak nasıl o meydana iniş yapabilir veya kalkışına izin verilmezken kendi kafasına göre pilot nasıl uçuş kararı alabilir.bunda pegasusun veya bir başka hvyolunun suçu yok suçu olanlar burada yaz mevsiminde pisti tamire alıp sabiha gökçen gibi yogun bir meydanın pistini kapatıp uçaklrı çeşitli meydanlara iniş yaptırmaları.yolcuyu perişan etmeleri,bundan haberi olmayan yolcuda haklı olarak havayolunu suçluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber? ~ 9 yıl önce
Bundan Pegasusun haberi yok mu? Sende millete çamur atıp otorite ağzıyla konuşuyorsun. Pist bakımını notamla açıklanmış, biliniyor. Sen pisti inceleyen ekipten misin de gerek yok bakıma diyorsun. Muzonun trolü yapma... Biliyoru kimlersiniz.
dhmi ~ 9 yıl önce
dhmi genel müdürü nerelerde ne düşünüyor bu sıkıntılar konusunda acaba.ama doğru o game changer olacak başka ülkelere açılacaktı demi pardon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satış ~ 9 yıl önce
Bence çok az kaldı. Ali Sabancı "Pegasus bu saatten sonra daha fazla değer kazanmaz" deyip şirketi satacak bence. O zaman seyredin siz filmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus çalışanı ~ 9 yıl önce
Sevgili Satış, binlerce kişi ekmeğini kazanıyor bu şirketten, filmi seyrederken çok mu mutlu olursun, yazık senin gibi insanlara.
ACENTA ~ 9 yıl önce
AZ KALDI YAKINDA TEMELLI GIDER ASLANLAR GIBI BORA JET VE ATLAS GELIYOR ARTIK GELEN YOLCU PEGASUSU TERCIH ETMIYOR CUNKU KUSTAHLIKLARI AYYUKA CIKTI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezillikler Diz Boyu ~ 9 yıl önce
Gitsinler hiçbir yolcu bir başka havayolundan bu kadar çok çekmemiştir herhalde,rezilliklerin her biri bin parça
havacı ~ 9 yıl önce
burası 78 milyonluk bir ülke herkes canının istediği uçağa biner.ama malesef bizim insanımız uçak biletini alınca uçağı satın aldığını sanıyor her şeyin hesabını soracağını sanıyor.:):):)
Ne misafiri ~ 9 yıl önce
Bırakın bu " misafir ayaklarını" Ne misafiri ? Çok mu şirin oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erman ~ 9 yıl önce
Beter olsun Pegasus. O kadar yolcunun ahını aldı ve umursamadı. İlahi adalet devreye girdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan... ~ 9 yıl önce
Ekibin yok ucmaya heas'a atiyorsun topu... Kendi yetersizligini gostermemek icin... Uc bes yedek ekibin olsa bunlar da yasanmaz. Para hirsi burumus gozunuzu, hizmet zerre umrunuzda degil. Ne calisaniniza ne de musterinize sayginiz var... Kapitalizimin en uc noktasi PEGASUS...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Master Plan ~ 9 yıl önce
Sabiha Gökçen İçin hazırlanan master planda 2015 te 2. pistin tamamlanması var. 3. Havaalanını yapma derdiyle bu master planı 5 yıldır rafta tutanlar (DHMI 3 yıldır ihaleyi tamamlayıp temel atamadı) bir zahmet elini taşın altına koysun. 3. Havaalanı 2017 de bitmez bitmesi de imkansız... "Sabihacılar"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahkeme kararı ~ 9 yıl önce
2. pist yapılması için verilen ihale hakkında usulsüzlük olduğu gerekçesiyle mahkemenin kararı senelerdir beklendiği için devam edememişti. şimdi çözüldü bilginize..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000