05 Kasım 2015, Perşembe 11:20:27

Pegasus'tan indirim kampanyası

Pegasus Hava Yolları, Kasım ayı “Uç Uç Günleri” ile misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunmaya devam ediyor.
  • 23 ocak izmir trabzon uçuşu için böyle bir indirim yok sadece İstanbul için mi acaba
  • Tebrikler Pegasus
  • Ben ali beyi severim firmasıda güzel ama etrafındaki yalakalar neyse FLYPGS com.a başarılar diliyorum...
  • Para bitti Mirasi kediye yuklediler simdide indirimli bilet ayagina gelecek te ucarsin diyerek milletin parasi toparlaniyor. Malum yil bitiyor yoneticilere milyon lar nasil verilecek . Ali aga etrafindaki Gen Md Ve altindaki yagcilarin gazina gelme cin falan degilsin etrafin seytan doldurmussun brother Ve hashasi kayniyor sirketin. Baba dan kalan mirasi carcur etme

Pegasus Hava Yolları, Kasım ayı “Uç Uç Günleri” ile misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunmaya devam ediyor. Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 5-6 Kasım tarihlerinde www.flypgs.com‘dan, mobile.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan alan Pegasus Plus üyeleri, 1 Aralık 2015-31 Ocak 2016 tarihleri arasında  yurt içi ve yurt dışı hatlarda % 30 indirimli uçma fırsatı elde ediyor.

Kasım ayı “Uç Uç Günleri”  indiriminden Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de www.flypgs.com/plus/ adresinden programa ücretsiz üye olarak faydalanabilir.

Misafirler, Pegasus’un 33 yurt içi, 70 yurt dışı, 40 ülke, 103 noktaya ulaşan uçuş noktalarıyla ilgili detaylı sefer bilgilerine ve kampanya kurallarına www.flypgs.com’dan ulaşabilir. Ayrıca misafirler, www.flypgs.com’da bulunan Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Etkinlik Takvimi aracılığıyla gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilir.

Pegasus Plus nedir?

Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır.

Pegasus Plus’a üye olmak çok kolay

Pegasus Plus’a üye olmak isteyen misafirler, Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad, TC Kimlik numaralarını göndererek ücretsiz üye olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilir.

Pegasus'tan indirim kampanyası

Yorumlar

Metin ~ 8 yıl önce
23 ocak izmir trabzon uçuşu için böyle bir indirim yok sadece İstanbul için mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Tebrikler Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Ben ali beyi severim firmasıda güzel ama etrafındaki yalakalar neyse FLYPGS com.a başarılar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PegaMort ~ 8 yıl önce
Para bitti Mirasi kediye yuklediler simdide indirimli bilet ayagina gelecek te ucarsin diyerek milletin parasi toparlaniyor. Malum yil bitiyor yoneticilere milyon lar nasil verilecek . Ali aga etrafindaki Gen Md Ve altindaki yagcilarin gazina gelme cin falan degilsin etrafin seytan doldurmussun brother Ve hashasi kayniyor sirketin. Baba dan kalan mirasi carcur etme

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000