07 Ocak 2016, Perşembe 10:22:05

Pegasus'tan indirim fırsatı

Pegasus Hava Yolları geleneksel olarak her ayın ilk Perşembe günü başlattığı “Uç Uç Günleri” ile Ocak ayında da Pegasus Plus üyesi misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.
  • Yine acentaları saf dışı bırakma fırsatı!!!
  • 2 kurusa bilet verecek diye calisanlarinin maasini kısan ali bey!! Karamehmetin kulakları çınlasın ne çok severdi personelini !!!
  • okuyamayana cezayı vuralım rahat edelim, siz de bunu isteyenlerdensiniz
  • Gene acentalari kapsamayan bir kampanya ! En sonunda acentalar sizi kenara itecek haberiniz yok
  • Surekli kampanya halindeler zaten, reklama luzum yok.
  • Pegasustan br bilet alan bir bilet bedava kampasından yanlışlıkla mobil adresinden değil de pegasus. com adresinden bilet alanlar madur edildiler, bu insanlar şifre gönderilmediği gibi biletleri de mecburen yanacak, hepsi de madur oldular bari bu biletlerin gelirlerini vergiler hariç sokak hayvanlarına bağışlayın

Pegasus Hava Yolları geleneksel olarak her ayın ilk Perşembe günü başlattığı “Uç Uç Günleri” ile Ocak ayında da Pegasus Plus üyesi misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunuyor. Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 7-8 Ocak tarihlerinde www.flypgs.com‘dan, mobile.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan alan Pegasus Plus üyeleri, 8 Şubat - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında tüm iç hatlarda % 30 indirimli uçma fırsatı elde ediyor. 

Ocak ayı “Uç Uç Günleri”  indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya mobil site ve Pegasus Mobil Uygulamaları üzerinden programa ücretsiz üye olarak faydalanabilir.
Misafirler, kampanya detaylarına ve Pegasus’un 33 yurt içi, 70 yurt dışı, 40 ülke, 103 noktaya ulaşan uçuş noktalarıyla ilgili bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Pegasus Plus nedir?

Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır.
 

Pegasus'tan indirim fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

AcentaNL ~ 8 yıl önce
Yine acentaları saf dışı bırakma fırsatı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metrobüs mü ucak mı ~ 8 yıl önce
2 kurusa bilet verecek diye calisanlarinin maasini kısan ali bey!! Karamehmetin kulakları çınlasın ne çok severdi personelini !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok komik ~ 8 yıl önce
okuyamayana cezayı vuralım rahat edelim, siz de bunu isteyenlerdensiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 8 yıl önce
Gene acentalari kapsamayan bir kampanya ! En sonunda acentalar sizi kenara itecek haberiniz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 8 yıl önce
Surekli kampanya halindeler zaten, reklama luzum yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadoludan ~ 8 yıl önce
Pegasustan br bilet alan bir bilet bedava kampasından yanlışlıkla mobil adresinden değil de pegasus. com adresinden bilet alanlar madur edildiler, bu insanlar şifre gönderilmediği gibi biletleri de mecburen yanacak, hepsi de madur oldular bari bu biletlerin gelirlerini vergiler hariç sokak hayvanlarına bağışlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GPS ~ 8 yıl önce
madurum ben madurum!
Komik ~ 8 yıl önce
Bana da reklam maili gelmişti. Mailde açık açık yazıyor mobil siteden ya da telefon uygulanmasından diye. Türkçe yazanı anlamayıp sonra uff pegasus puf pegasus.. Çok komik bir milletiz
Pgs ~ 8 yıl önce
Okuyarak alsaydın mağdur olmazdın bedava bileti duyunca balıklama atlamışşın kurallarda nerden ve nasıl alacağın yazıyor sen kendini mağdur etmişşin otur ağla şimdi :)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000