18 Mart 2013, Pazartesi 09:40:15

PEGASUS'TAN HALKA ARZ ATAĞI!

Pegasus Havayolları resmen başvurusunu yaptı...
  • Birşirket en degerli zamanında el degiştirir. Pegasus'da bu yolda ilerlemeye devam ediyor. Yakın zamanda degil ancak sabancı orta-uzun vadede şirketi satacagı aşikar. Belki joint venture olabilir.
  • inanip alanlar rezil olacak, ucak siparisleri filan goz boyama iste buyuk uckagit var aldanip da almayin, ama bir faydasi olacak borsaya acilinca olmayan kar rakamlarini gorecegiz beygirin
  • Bu uçak sipariş ve alım haberleri ( kesin yada değil farketmez!) halka arz öncesinde hisselerin değerlenmesini sağlıyormu? Sağlıyor.. Satıştan sonra ele geçecek gelir eski hisse ederlerini geçebilirmi? Elbette.. Olay bitmiştir.. Anladınız gerisini ;)
  • Bazıları yarım saatte taksi yapıp, havada minimum clean speedle uçmaya çalışırken ve giderek hantallaşırken, Pegasus dinamik yapısıyla zamanla liderliği ele alacaktır.
  • Bu işin sonu her zaman bellidir. Halka güzel bir done verilir. (Çok sayıda uçak siparişi gibi...) Halk buna inanır ve ortada bir şey olmamasına rağmen ufak ufak hisseler alır. Zamanla minik minik karlar gözükür. Ardından şirket sermaye artırımına gider. Tanesini 10 liradan aldığınız hisseler bir anda erir ve 6 lira olur. Bu iş böyledir.
  • Önü açık bir şirket. Rakibimiz olmasına rağmen yatırım yapmayı düşünebilirim adam gibi bir fiyatla arz olursa. Şu an THY nin piyasa değeri 4.8 milyar dolar, 2 milyar doları geçmemesi lazım piyasa değeri. 2 milyar doları geçerse balonun patlamasını bekleyip girerim.
  • Basvuru yapti ise Mutlaka Hesaplar bitmistir Entirikalar Hazirdir.Nasil olur Sirketin Hisseleri sonradan Ucuz'a geri alinir Halkin PARA'si ic edilir Düsünülüp Tasinilmistir !!! izmir Hava Yollari ve El Attigi bütün isler ortada , Nasil kendi Menfati dogrultusunda Gelistigi Görüldügü Asikar.Hafizalar Unutmuyor Silinmiyor.ADIN CIKTIMI 9'a inmez 8'e derler Misali Yaptigin is ve isler SENiN REFERANSINDIR.irmeyin bu is'e,CiN Ali HALKA ARZ der SATAR BABALAR gibi ardindan Sirketi SATAR cekilir kenara Görürsünüz,Hadi Hayirli Traslar

Sabiha Gökçen merkezli Pegasus Havayolları halka arz için resmi başvurusunu yaptı.

Pegasus Hava Yolları ve mevcut ortaklardan Esas Holding A.Ş. Şirket hisselerinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem görmesi amacıyla resmi halka arz başvurusunu gerçekleştirdi.

Pegasus, geçtiğimiz günlerde 100 uçaklık sipariş vererek Türk Saivil Havacılığı'nın o güne kadarki en büyük siparişini gerçekleştirmişti.

PEGASUS'TAN HALKA ARZ ATAĞI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kapitalizim ~ 11 yıl önce
Birşirket en degerli zamanında el degiştirir. Pegasus'da bu yolda ilerlemeye devam ediyor. Yakın zamanda degil ancak sabancı orta-uzun vadede şirketi satacagı aşikar. Belki joint venture olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uckagit ~ 11 yıl önce
inanip alanlar rezil olacak, ucak siparisleri filan goz boyama iste buyuk uckagit var aldanip da almayin, ama bir faydasi olacak borsaya acilinca olmayan kar rakamlarini gorecegiz beygirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Piyasa ~ 11 yıl önce
Bu uçak sipariş ve alım haberleri ( kesin yada değil farketmez!) halka arz öncesinde hisselerin değerlenmesini sağlıyormu? Sağlıyor.. Satıştan sonra ele geçecek gelir eski hisse ederlerini geçebilirmi? Elbette.. Olay bitmiştir.. Anladınız gerisini ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekabet ~ 11 yıl önce
Bazıları yarım saatte taksi yapıp, havada minimum clean speedle uçmaya çalışırken ve giderek hantallaşırken, Pegasus dinamik yapısıyla zamanla liderliği ele alacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insafsızlar ~ 11 yıl önce
Yaa sormayın, TK nın arkasında kalınca helikopterde uçuyorum gibi oluyor.
FALCONELLI ~ 11 yıl önce
Bu işin sonu her zaman bellidir. Halka güzel bir done verilir. (Çok sayıda uçak siparişi gibi...) Halk buna inanır ve ortada bir şey olmamasına rağmen ufak ufak hisseler alır. Zamanla minik minik karlar gözükür. Ardından şirket sermaye artırımına gider. Tanesini 10 liradan aldığınız hisseler bir anda erir ve 6 lira olur. Bu iş böyledir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PilotK ~ 11 yıl önce
Herkes borsa uzmanı kesilmiş yaw, saçma sapan firmalara yatırım yaparsan daha doğrusu kumar oynarsan tabi eline verirler, sabancı bir kaç milyon dolar vurgun için itibarını lekelemez.
PilotK ~ 11 yıl önce
Önü açık bir şirket. Rakibimiz olmasına rağmen yatırım yapmayı düşünebilirim adam gibi bir fiyatla arz olursa. Şu an THY nin piyasa değeri 4.8 milyar dolar, 2 milyar doları geçmemesi lazım piyasa değeri. 2 milyar doları geçerse balonun patlamasını bekleyip girerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolay gelsin Cin Ali ~ 11 yıl önce
Basvuru yapti ise Mutlaka Hesaplar bitmistir Entirikalar Hazirdir.Nasil olur Sirketin Hisseleri sonradan Ucuz'a geri alinir Halkin PARA'si ic edilir Düsünülüp Tasinilmistir !!! izmir Hava Yollari ve El Attigi bütün isler ortada , Nasil kendi Menfati dogrultusunda Gelistigi Görüldügü Asikar.Hafizalar Unutmuyor Silinmiyor.ADIN CIKTIMI 9'a inmez 8'e derler Misali Yaptigin is ve isler SENiN REFERANSINDIR.irmeyin bu is'e,CiN Ali HALKA ARZ der SATAR BABALAR gibi ardindan Sirketi SATAR cekilir kenara Görürsünüz,Hadi Hayirli Traslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000