03 Temmuz 2021, Cumartesi 17:13:56

Pegasus'tan 'Düsseldorf' açıklaması

Pegasus Hava Yolları, Almanya'nın Düsseldorf Uluslararası Havalimanı’nda yaşanan aksaklık ile ilgili bir açıklama yaptı.
  • SAW istasyonda karışacak yakında merak etmeyin işten atılan kardeşlerimiz için direnişe geçiyoruz 1 saaat iş yavaşlatma başlatıyoruz cuma günü inşallah...HAZIR MIYIZ ŞENLİĞE !!
  • 12 kişi rapor almadı Dusseldorf havalimanında sadece 6 veya 4 kişi çalışmaktadır. Pegasus yine cimriliğini konuşturmuş.
  • Rapor mapor bahane bizzat kendim orda çalışıyorum ve PEGASUS ucuza handling anlaşması önceden AHS ile çalışırken hiç bir sıkıntı yoktu şuan Global diye şirketle çalışmaya başladılat ucuz diye kendileri kaşındı. Bide havaalanı halen kısa dönem çalışma programı ile hareket ediyor kısa dönem yüzünden çalışanlar evde hemen işçilerin üstüne yıkıyolar suçu.
  • geçmiş olsun. sendika baronlarının yönettiği avrupa'da personelsiz iş yapmanın risklerinden sadece biri.
  • Ne demek sirketimizin bilgisinde olmayan bir durum??
  • Yine pegasus yine sorun hic sasirmadim
  • 12 personel burada aynı gün rapor alsa hepsi atılırdı hamdolsun.

Pegasus Hava Yolları, Almanya'nın Düsseldorf Uluslararası Havalimanı’nda yaşanan aksaklık ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada handling şirketinden kaynaklı sorun dile getirilirken, yolcular için çözüm yollarının sağlanmaya çalışıldığı ifade edildi.

Pegasus açıklaması:

2 Temmuz 2021 Cuma günü Düsseldorf Uluslararası Havalimanı’nda hizmet aldığımız handling şirketinin, planlanan uçuşlarla ile ilgili 1 ay öncesinden bilgisi  ve onayı olmasına rağmen, uçuş günü sabahı 12 çalışanının rapor alarak göreve gelmemesi ile yaşanan personel yetersizliği nedeniyle, Düsseldorf'tan Türkiye'ye olan uçuşlarımızda elimizde olmayan iptal ve aksaklıklar meydana gelmiştir.

Bu aksaklık sebebiyle, bugün (3 Temmuz 2021) Düsseldorf'tan gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlarımızın rotası değiştirilmiştir. Seferlerimizde seyahat edecek misafirlerimizin mağduriyetleri giderilmek üzere, karayoluyla Almanya’da Düsseldorf’a en yakında bulunan Münster Osnabrück Havalimanı, Köln Bonn Havalimanı, Frankfurt Uluslararası Havalimanı ve Paderborn Lippstadt Havalimanı’na yönlendirilmiştir. Uçuşlar bu meydanlardan Türkiye’ye gerçekleştirilmektedir.

Farklı meydanlara yönlendirilen uçuşların yanısıra gerçekleştirilemeyen Düsseldorf-Türkiye uçuşlarımızın telafisi için 3 Temmuz 2021 Cumartesi, 4 Temmuz 2021 Pazar, 5 Temmuz 2021 Pazartesi ve 6 Temmuz 2021 Salı günleri ilgili rotada ilave seferler planlanmaktadır.

Elimizde olmayan ve bilgimiz haricinde gerçekleşen bu aksaklığın giderilmesi için yetkililer ile görüşmelerimiz devam etmekte olup misafirlerimizin mağduriyetini gidermek adına çalışmalarımız sürmektedir. Çalışmalarımızla eş zamanlı olarak misafirlerimizle birebir irtibata geçilerek telafi yönünde alacağımız aksiyonlar kendileriyle de paylaşılacaktır. Ayrıca misafirlerimiz yurt içinden 0850 250 67 02, yurt dışından ise 0090 850 250 67 77 numaralı çağrı merkezinden destek alabilecektir.

Pegasus'tan 'Düsseldorf' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

saw iş yavaşlatma ~ 3 yıl önce
SAW istasyonda karışacak yakında merak etmeyin işten atılan kardeşlerimiz için direnişe geçiyoruz 1 saaat iş yavaşlatma başlatıyoruz cuma günü inşallah...HAZIR MIYIZ ŞENLİĞE !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAN ~ 3 yıl önce
12 kişi rapor almadı Dusseldorf havalimanında sadece 6 veya 4 kişi çalışmaktadır. Pegasus yine cimriliğini konuşturmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adnan ~ 3 yıl önce
Ziyaaaaaaa
Düsseldorf havalanı çalışanı ~ 3 yıl önce
Rapor mapor bahane bizzat kendim orda çalışıyorum ve PEGASUS ucuza handling anlaşması önceden AHS ile çalışırken hiç bir sıkıntı yoktu şuan Global diye şirketle çalışmaya başladılat ucuz diye kendileri kaşındı. Bide havaalanı halen kısa dönem çalışma programı ile hareket ediyor kısa dönem yüzünden çalışanlar evde hemen işçilerin üstüne yıkıyolar suçu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 3 yıl önce
Herkes sawdaki gibi istikrarlı bir şekilde kar yagmur camur güneş yada açmı tokmu ıslak mı kurumu çalısıyor demeden yanyana 3 uçak yapan Serdengeçtilerden değil be...
Global sirketi ~ 3 yıl önce
3 kişiden oluşan şirket. Hiçbir kurumsal kimligi olmayan bir sirket..cok konuşan bir sahip. Amacı şirketini büyütüp satmak. Bu şirkee THY nin satış işlemleri de outsource edildi.
AHS ne alaka ~ 3 yıl önce
Hic kimze AHSde Pegasusda check in yapmak istemiyordu… ondan PC AHSden bikti… AHSde kim kaldi ki ??? Durumlar baska arkadaslar…
Ka ~ 3 yıl önce
Çok haklısın.
OPS ~ 3 yıl önce
Bro bizide cek oralara kurtar pegasustan
mike ~ 3 yıl önce
geçmiş olsun. sendika baronlarının yönettiği avrupa'da personelsiz iş yapmanın risklerinden sadece biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 3 yıl önce
Ne demek sirketimizin bilgisinde olmayan bir durum??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgsus ~ 3 yıl önce
Yine pegasus yine sorun hic sasirmadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fark ~ 3 yıl önce
12 personel burada aynı gün rapor alsa hepsi atılırdı hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000