11 Kasım 2015, Çarşamba 09:44:01

Pegasus'tan dev anlaşma

Pegasus Havayolları, CFMI şirketi ile motor destek ve bakımı için 450 milyon dolarlık anlaşma imzaladı
  • Demek ki tr de sömürecek insan gücü ve şirket bulamadıysa demek...
  • Madem paranız türkiyede kalsın diyorsunuz..neden sun Express luftanhansa ortaklığında bahsetmiyorsunuz..adamlar cayır cayır bizim ichatlarda ucuyo...
  • tokat uçuşları ne zaman başlıyor
  • Hatırlayın kapütülasyonları buda onun gibi uçak alıcam motor bakımını sana vericem sarmal bu böyle gelmiş böyle gider milliyetçilik ayaklar altında oysaki tec ile pekiala anlaşılırdı 450milyon dolar az para değil işte amerikan mandası böyle olunuyor herşey dışa bağımlıyken bari parça sipariş edelim biz yapalım yok olmaz illa amerika yapsın böyle gitmezz.
  • TEC cfm bakımı yapamaz. Yetkinliği yok. Pegasus'un işi uçmaktır, motor bakımı yapmak değil. Karlı işse buyur sen yap. Hükümet stratejik yatırım olarak görüyorsa biraz az cami yapar, gider motor tesisi kurar veya kurana destek olur. Aslında göz boyamak için ortaya atılan yerli araba uçak safsatasından daha önemli olduğu da kesindir.
  • Hoca efendiyle pegasus yonrtiminin isbirligi otedenberi bikinir .dolaisi ole hoca efendi turkish teknigi istemeyebilir.onun icin yabanciya motor bakimini yaptirir.
  • Bakim tesisi kur diyen arkadas; Bunu Pegasus'tan önce ortamı hazırlamayan sivil havacılık genel md'lüğüne söyleyeceksin.. Antalya'ya hangar açamayan ülkesin sen. Kendi ülkesindeki özel şirketlere köstek olmak için elinden geleni yapan bir SHGM ile uğraşacağına Pegasus gider maliyeti uygun olan yerle anlaşır. Pegasus halka açık tamamen özel bir sirkettir, Devlete sırtını yaslamış şirketler gibi rahatça yatırım yapamaz.
  • TEC var zaten kurulu orası ile anlaşılsa . Ülkemiz için büyük kayıp . Pegasus da kar için vatan millet düşüme yok. 450 milyon dolar yurt dışına kaçtı.
  • Hayırdır airport haber pegasus a verip veriştirirken (haklı olarak mağdurların sesi olarak) birden yön mi değişti?bir sürü pohpohlayan haber hhh
  • Arkadas bakima o kadar para harcayacaginiza TEC gibi bir bakim onarim tesisi kursan. Paranda işçiliğine bu memlekette kalsa. Olmaz mi yani. Ne diye saciyosunuz milyon dolarlari disariya. Yaziktir gunahtir.

Türkiye’nin lider ucuz maliyetli havayolu Pegasus Hava Yolları, Dubai Air Show'da motor üreticisi CFM International ile 90 rutin bakım ziyaretini kapsayan 8 yıllık bir motor bakımı ve yedek parça tedariği anlaşması imzaladı. Sözleşme Pegasus’un filosunda yer alan 56 adet Boeing 737-800 uçağının motorlarının 8 yıllık bakım anlaşmasının yanı sıra CFM’den 4 tane yedek motor satın alımını da kapsıyor. Yaklaşık değeri 500 milyon dolar olan anlaşma, Dubai Air Show’daki CFM International standında, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat ve CFM International’ın CEO’su Paul Ebanga tarafından imzalandı.

Pegasus, charter bir uçak firması olarak kurulduğu 1990 yılından beri CFM ile birlikte çalışıyor. CFM56 motorları ile güçlendirilen 56 adet boeing 737 ve 9 adet Airbus uçaklık filosu ile Pegasus, Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da toplam 103 noktaya tarifeli seferler düzenliyor.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, anlaşma ile ilgili olarak “25 yıllık tecrübemizle, CFM’in müşterilerilerine yüksek kalite ile hizmet verdiğini biliyoruz. İmzaladığımız bu anlaşma ile CFM56 motorlarımızı, bakımları sonrasında da üreticinin sağladığı yüksek standartlarla kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

CFM International’ın CEO’su Paul Ebanga ise “Pegasus ile ilişkimizde yeni bir döneme başlıyoruz. Pegasus’un devam eden büyümesini ve karlılığını CFM’in orijinal bakımıyla destekleyebileceğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.





Pegasus'tan dev anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Demek ki tr de sömürecek insan gücü ve şirket bulamadıysa demek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 8 yıl önce
Madem paranız türkiyede kalsın diyorsunuz..neden sun Express luftanhansa ortaklığında bahsetmiyorsunuz..adamlar cayır cayır bizim ichatlarda ucuyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat ~ 8 yıl önce
tokat uçuşları ne zaman başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlaşma böyle ~ 8 yıl önce
Hatırlayın kapütülasyonları buda onun gibi uçak alıcam motor bakımını sana vericem sarmal bu böyle gelmiş böyle gider milliyetçilik ayaklar altında oysaki tec ile pekiala anlaşılırdı 450milyon dolar az para değil işte amerikan mandası böyle olunuyor herşey dışa bağımlıyken bari parça sipariş edelim biz yapalım yok olmaz illa amerika yapsın böyle gitmezz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEC ~ 8 yıl önce
TEC cfm bakımı yapamaz. Yetkinliği yok. Pegasus'un işi uçmaktır, motor bakımı yapmak değil. Karlı işse buyur sen yap. Hükümet stratejik yatırım olarak görüyorsa biraz az cami yapar, gider motor tesisi kurar veya kurana destek olur. Aslında göz boyamak için ortaya atılan yerli araba uçak safsatasından daha önemli olduğu da kesindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 8 yıl önce
Hoca efendiyle pegasus yonrtiminin isbirligi otedenberi bikinir .dolaisi ole hoca efendi turkish teknigi istemeyebilir.onun icin yabanciya motor bakimini yaptirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezun arkadasa ~ 8 yıl önce
Bakim tesisi kur diyen arkadas; Bunu Pegasus'tan önce ortamı hazırlamayan sivil havacılık genel md'lüğüne söyleyeceksin.. Antalya'ya hangar açamayan ülkesin sen. Kendi ülkesindeki özel şirketlere köstek olmak için elinden geleni yapan bir SHGM ile uğraşacağına Pegasus gider maliyeti uygun olan yerle anlaşır. Pegasus halka açık tamamen özel bir sirkettir, Devlete sırtını yaslamış şirketler gibi rahatça yatırım yapamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEC ~ 8 yıl önce
TEC var zaten kurulu orası ile anlaşılsa . Ülkemiz için büyük kayıp . Pegasus da kar için vatan millet düşüme yok. 450 milyon dolar yurt dışına kaçtı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırdır ~ 8 yıl önce
Hayırdır airport haber pegasus a verip veriştirirken (haklı olarak mağdurların sesi olarak) birden yön mi değişti?bir sürü pohpohlayan haber hhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poh Poh ~ 8 yıl önce
Nerede Poh Poh?.. Olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterirsen bu poh poh dur. Ama var olan bir durumu sunmak neden pohpoh olsun?.
Mezun ~ 8 yıl önce
Arkadas bakima o kadar para harcayacaginiza TEC gibi bir bakim onarim tesisi kursan. Paranda işçiliğine bu memlekette kalsa. Olmaz mi yani. Ne diye saciyosunuz milyon dolarlari disariya. Yaziktir gunahtir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hımm ~ 8 yıl önce
çok bilen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000