22 Haziran 2011, Çarşamba 14:09:15

PEGASUS'TAN BAŞARILI ACENTELERE ÖDÜL...

Yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen Pegasus Hava Yolları, bu büyümede önemli rol oynayan Marmara Bölgesi acenteleri ile 15 Haziran günü İSG Airport Otel’de biraraya geldi...
  • Bu ne yaman çelişki.. Acentelerini yok sayan bir Havayolu hangi akla sığınırak böyle bir organizasyon yapıyor bilemiyorum.O organizasyona giden acentelerede yazıklar olsun.Sanırım gidenler de tuzu kuru olanlardır.İnanmıyorsanız pegasusun müşterilerine en son gönderdiği kampanyayı okuyabilirsiniz.Her kesi web sitesinden bilet almaya davet ediyor.Ortada acente lafının esamesi okunmuyor.Bu ne yaman çelişki...
  • foto da ısg pegasus la el sıkışıyor, acentalar nerde?
  • ben şahsen acenta olarak katılmazdım
  • PGS ve ISG birbirini ISGnin fiyat arttirmindan dolayi mahkemeye vermemismiydi gecenlerde? Simdide odulmu veriyorlar birbirlerine?
Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, İSG Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İstanbul Avrupa yakası, İstanbul Anadolu yakası, Bursa, Yalova, İzmit ve Sakarya’dan acentelerin katılımları ile düzenlenen gecede en çok satışı gerçekleştiren acentelere de ödülleri takdim edildi.
 
Gecede bir konuşma yapan  Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, “Türkiye’de havacılığı değiştiren havayolu şirketi olarak tüm aile fertlerimiz ve iş ortaklarımızla hızla büyüyor. Uçuş ağımız yurt içinde ve yurt dışında 20 ülkede toplam 46 noktaya ulaştı. Bu başarıda büyük emeği olan siz değerli iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.” dedi.
 
Toplantı İSG Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın’ın sunumunun ardından her bölgenin satış  birinci, ikinci ve üçüncülerine ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

PEGASUS'TAN BAŞARILI ACENTELERE ÖDÜL...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ne yaman çelişki.. Acentelerini yok sayan bir Havayolu hangi akla sığınırak böyle bir organizasyon yapıyor bilemiyorum.O organizasyona giden acentelerede yazıklar olsun.Sanırım gidenler de tuzu kuru olanlardır.İnanmıyorsanız pegasusun müşterilerine en son gönderdiği kampanyayı okuyabilirsiniz.Her kesi web sitesinden bilet almaya davet ediyor.Ortada acente lafının esamesi okunmuyor.Bu ne yaman çelişki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
foto da ısg pegasus la el sıkışıyor, acentalar nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben şahsen acenta olarak katılmazdım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PGS ve ISG birbirini ISGnin fiyat arttirmindan dolayi mahkemeye vermemismiydi gecenlerde? Simdide odulmu veriyorlar birbirlerine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000