07 Haziran 2011, Salı 17:15:25

PEGASUS'TAN BABALAR GÜNÜ FIRSATI

Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü için yaptığı özel indirimle, yolcularını diledikleri noktaya yüzde 30 daha ucuza uçuracağını açıkladı...
  • bu sitede yazılanlara ben her zaman bayrak taşıyıcımız lehine yazan ve hakkında yapılan eleştirilere karşı koymaya çalışan bir Türk vatandaşıyım , burada sözkonusu firma ne güzel bir uygulama yapmış , hayırlı olsun diyerek alkışlamayı bilmemiz gerekli diye düşünüyorum.
19 Haziran Babalar Günü'nde internet sitesinden bilet alacak Pegasus yolcuları, 1 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında bulunan 46 destinasyon noktasından birine yüzde 30 indirim ile uçabilecekler. Pegasus Havayollarından yapılan açıklamada şöyle denildi: 
 
"Pegasus'un 20 ülkede 46 noktaya ulaşan destinasyonlarından seçilebilecek bir noktaya yüzde 30 indirimle seyahat etmek isteyen Pegasus misafirleri; internet sitesinden seçtikleri uçuş noktaları ile rezervasyonlarını oluşturduktan sonra 'Babalar Günü' butonunu tıklayarak rezervasyonu onayladıklarında, babalarına bu eşsiz hediyeyi sunma imkanına kavuşmuş olacaklar. " 
 
BALAYI MÜJDESİ
 
Pegasus Havayolları yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek, hayatlarının en önemli dönemi olan balaylarını unutulmaz kılmak isteyen yeni evli çiftler için de internet adresi üzerinden bilet alarak Beyrut, Marsilya, Paris, Roma ve Viyana gibi romantik şehirlere tek yön vergiler dahil 69, 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla seyahat etme imkanı sağladığını açıkladı.
PEGASUS'TAN BABALAR GÜNÜ FIRSATI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu sitede yazılanlara ben her zaman bayrak taşıyıcımız lehine yazan ve hakkında yapılan eleştirilere karşı koymaya çalışan bir Türk vatandaşıyım , burada sözkonusu firma ne güzel bir uygulama yapmış , hayırlı olsun diyerek alkışlamayı bilmemiz gerekli diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000