11 Şubat 2015, Çarşamba 12:16:49

PEGASUS'TAN 'ATLAYIP GİTSEM' PLATFORMU

Pegasus Hava Yolları, “atlayıp gitsem” diyenlere seyahat planlama süreçlerini kolaylaştıran Uçur Beni Pegasus, Şehir Rehberi, Etkinlik Takvimi ve Blog olmak üzere 4 farklı bölümü www.flypgs.com‘da Atlayıp Gitsem Platformu’nda bir araya getiriyor.
  • Konuya bak Yorumlara bak :) Ya bari konuyla ilgili bir yorum yapın. Her haberde olduğu gibi biri, konuyla ilgili olmayan bir şeyler yazıyor. Diğerleri de balıklama atlıyor. Haberle ilgili bir fikriniz yoksa yazmayın. Gereksiz bir şekilde doldurmayın burayı..........
  • Androidci sen herhalde tk danda blok yemiş bir zavallısın , ne YAZIKKİ orada ucubeye döneceksin
  • Abi solak mısınız siz. Sayıyla veriyorlar sizi sanirim. Youtube'da her videonun altına bu minvalde, çapsız yorum yazanın kim olduğunu merak ediyodum ben de. Eyvallah. Kafanıza saçayım.
  • Benim bildigim hali hazirda bir "kampanyalari" mevcut:) ekiplerinin yuzde doksanin THY basvurusu var, ilki olmazsa ikide bilemedin ucte "atlayip gidiyolar" :))
  • Tam PGS ye göre ; kendi ekipleri içinde "atlayıp gitsem"yapsalar iyi olur THY ye kapağı atsam kampayasıyla birlikte ne güzel olur

Pegasus Hava Yolları, “atlayıp gitsem” diyenlere seyahat planlama süreçlerini kolaylaştıran Uçur Beni Pegasus, Şehir Rehberi, Etkinlik Takvimi ve Blog olmak üzere 4 farklı bölümü www.flypgs.com‘da Atlayıp Gitsem Platformu’nda bir araya getiriyor.

Pegasus Hava Yolları, misafirleri için seyahati hayal edildiği ilk andan gerçekleştirildiği ana kadar bambaşka bir deneyim şeklinde yaşamayı sağlayan çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Pegasus, geleneksel seyahat alışkanlıklarının ötesine geçerek, hayatı yakalamak isteyen misafirlerine ilham verecek içerik ve uygulamalarını www.flypgs.com altında Atlayıp Gitsem Platformu’nda bir araya getiriyor. www.flypgs.com/atlayipgitsem adresi üzerinden ulaşılan yeni platform ile misafirler, hayallerindeki seyahati kolayca planlamaları için pek çok bilgiye kolayca ulaşma imkanı bulacak.

Misafirler platform kapsamında; Pegasus’un seyahat planlayıcısı ‘Uçur Beni Pegasus’ ile bütçelerine, seyahat edebilecekleri tarih aralığına ve seyahat tercihlerine göre arama yaparak, uygun şehir alternatiflerini görebilir; Şehir Rehberi ile 50’den fazla şehir ile ilgili konaklama, ulaşım, gezilecek yerler, restoran önerileri gibi ihtiyaç duyulan bilgilere kolayca ulaşabilir. Time Out iş ortaklığında yeni lanse edilen Etkinlik Takvimi sayesinde 70’ten fazla etkinlik içerisinde şehre, tarihe ve türe göre arama yapıp gidecekleri şehirdeki konser, festival, sergi gibi en popüler aktiviteleri detayları ile takip ederken; yayına alınan yeni Pegasus Blog ile de seyahat planlarını yaparken ilham alabilecekleri gezi notlarını, sıra dışı gezi rotalarını ve seyahat tüyolarını inceleyebilirler. Pegasus Hava Yolları, yeni platformu ile seyahat planlama aşamasını, kolaylaştırarak misafirlerine ilham ve imkan vermeye devam ediyor.

PEGASUS'TAN 'ATLAYIP GİTSEM' PLATFORMU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Konuya bak Yorumlara bak :) Ya bari konuyla ilgili bir yorum yapın. Her haberde olduğu gibi biri, konuyla ilgili olmayan bir şeyler yazıyor. Diğerleri de balıklama atlıyor. Haberle ilgili bir fikriniz yoksa yazmayın. Gereksiz bir şekilde doldurmayın burayı..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gıdı ~ 9 yıl önce
Androidci sen herhalde tk danda blok yemiş bir zavallısın , ne YAZIKKİ orada ucubeye döneceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Abi solak mısınız siz. Sayıyla veriyorlar sizi sanirim. Youtube'da her videonun altına bu minvalde, çapsız yorum yazanın kim olduğunu merak ediyodum ben de. Eyvallah. Kafanıza saçayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super fikir ~ 9 yıl önce
Benim bildigim hali hazirda bir "kampanyalari" mevcut:) ekiplerinin yuzde doksanin THY basvurusu var, ilki olmazsa ikide bilemedin ucte "atlayip gidiyolar" :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
As ~ 9 yıl önce
Tam PGS ye göre ; kendi ekipleri içinde "atlayıp gitsem"yapsalar iyi olur THY ye kapağı atsam kampayasıyla birlikte ne güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000