09 Haziran 2021, Çarşamba 15:57:58

Pegasus'tan aşı kararı; Tüm çalışanlara aşı hakkı tanındı

Pegasus Hava Yolları'nda idari kadrolar dahil herkese aşı hakkı tanındığı öğrenildi.
  • Aşılama Pegasus'un kararı değil de sektöre aşı hakkı tanınmış olmasından olmasın :)
  • Tk daki gibi bos hava is gibi bir ayilar ordusunu getirmeyin sirketin basina...cunku birnise yaramiyor...pegasus da yoneticler insanlari dinler ve ona gore yaninda olurlar...kazandigimizda kazanir kaybettigimizde ekmegimizi bolusuruz...bundan nasiplenecek disaridan bir sendika asla bu sirkete fayda saglamaz...he kendi icimizden bir sendika cikiyorsa elbette!Sonra tkda ki gibi kamyoncular karar verir kime aidat odeyecegine...
  • Şu zamanda atılabilecek en akılcı adımlardan biri olmuş
  • pegasus havayolları sektörde çalışanına en çok değer veren firma olabilir, diğer firmalarında bir önce aşılamaya geçeceğini düşünüyorum, Turizm sektörü aşılamada öncelikli olmalıdır.Yer hizmetleri personelininde aşı olmaya hakkı vardır. Onlarda en çok temas eden grup arasında bulunuyor.
  • Umarim genel havacilik pilotlari da en kisa zamanda aşılarını olurlar
  • Kimin aşı olacağına Pegasus'mu karar veriyor?
  • Kabin ekibinin aylar öncesinden aşı olduğu yerde geç kalınmış bir karar olsada şirketimize teşekkür ediyoruz. Buradan tekrar hatırlatmakta fayda var sendikanin gelmesine çok az kaldı.Duruma göre bekleyen tüm personellere hatırlatmakta fayda var yapılacak toplu iş sözleşmesinden sizlerde faydalanın.UYE olun.. Bu şirketin yıldan yıla büyümesinde hepimizin emeği var.Bizler şirketimizi seviyoruz yalan yanlış insanlara algı yapmayın. Terminaldeki yöneticilere sesleniyorum insanların anayasal hakkı olan sendikaya üye olma hakkını engelleme işine girmeyin aksi halde hakkınızda suç duyurusunda bulunulacak. Kim ne derse desin asla kavgacı bir tutum sergilemeden, işimizi aksatmadan,misafir memnuniyetinden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz..Ama anayasal hakkımız olan sendikayida buraya getireceğiz

Pegasus Hava Yolları'nda  idari kadrolar dahil herkese aşı hakkı tanındığı öğrenildi.

Sabiha Gökçen mezkezli Pegasus Hava Yolları, çalışanlarını aşılama konusuna hız verdi. Uçuş ekiplerinde aşılama oranı yüzde 70'e ulaşan Pegasus Hava Yolları, diğer tüm çalışanları da en kısa sürede aşılama kararı aldı.

İdari kadrolar dahil olmak üzere aşı konusuna ağırlık veren şirketin kısa bir süre içerisinde tüm çalışanlarının aşılama konusunu bitirmeyi hedefliyor. Rahatsızlığı dolayısıyla aşı olamayanların da olmasıyla oranın daha da artacağı ifade ediliyor.

GENEL HAVACILIKTAN DA TALEP VAR

Bu arada genel havacılık sektöründeki yaklaşık 300 civarındaki pilot ve kabin memuru da kendilerine aşı hakkı tanınmasını istiyor.

Havayollarında görevli meslektaşları aşılanırken genel havacılık sektöründe görev yapan pilotlar ve kabin memurları kendilerine hak tanınmamasının üzüntüsünü yaşıyor ve yetkililerden bu konuda bir adım bekliyor.

©AirportHaber

Pegasus'tan aşı kararı; Tüm çalışanlara aşı hakkı tanındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İSİMSİZ ~ 3 yıl önce
Aşılama Pegasus'un kararı değil de sektöre aşı hakkı tanınmış olmasından olmasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin ~ 3 yıl önce
Şahsi Gözlemlerim hangi ülkede Aşı durumu arttıkça bir o kadar da varyant çıkıyor. Bu mutasyon hızıyla 6 ay arayla 20 doz oluruz :)
Sendikaci ~ 3 yıl önce
Tk daki gibi bos hava is gibi bir ayilar ordusunu getirmeyin sirketin basina...cunku birnise yaramiyor...pegasus da yoneticler insanlari dinler ve ona gore yaninda olurlar...kazandigimizda kazanir kaybettigimizde ekmegimizi bolusuruz...bundan nasiplenecek disaridan bir sendika asla bu sirkete fayda saglamaz...he kendi icimizden bir sendika cikiyorsa elbette!Sonra tkda ki gibi kamyoncular karar verir kime aidat odeyecegine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin ~ 3 yıl önce
Geliyor gelmekte olan gümbür gümbür
Aidatlar ~ 3 yıl önce
Bir net asgari ücretin yarım günlük paradır sendika aylık aidat tutarı
Helal olsun ~ 3 yıl önce
Şu zamanda atılabilecek en akılcı adımlardan biri olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 3 yıl önce
pegasus havayolları sektörde çalışanına en çok değer veren firma olabilir, diğer firmalarında bir önce aşılamaya geçeceğini düşünüyorum, Turizm sektörü aşılamada öncelikli olmalıdır.Yer hizmetleri personelininde aşı olmaya hakkı vardır. Onlarda en çok temas eden grup arasında bulunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genel ~ 3 yıl önce
Umarim genel havacilik pilotlari da en kisa zamanda aşılarını olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamadım. ~ 3 yıl önce
Kimin aşı olacağına Pegasus'mu karar veriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayın ~ 3 yıl önce
Tüm çalışanlarına diyor.Aşı temin etmiş yaptırıyor.Darısı diğer şirketlere
SawMH ~ 3 yıl önce
Kabin ekibinin aylar öncesinden aşı olduğu yerde geç kalınmış bir karar olsada şirketimize teşekkür ediyoruz. Buradan tekrar hatırlatmakta fayda var sendikanin gelmesine çok az kaldı.Duruma göre bekleyen tüm personellere hatırlatmakta fayda var yapılacak toplu iş sözleşmesinden sizlerde faydalanın.UYE olun.. Bu şirketin yıldan yıla büyümesinde hepimizin emeği var.Bizler şirketimizi seviyoruz yalan yanlış insanlara algı yapmayın. Terminaldeki yöneticilere sesleniyorum insanların anayasal hakkı olan sendikaya üye olma hakkını engelleme işine girmeyin aksi halde hakkınızda suç duyurusunda bulunulacak. Kim ne derse desin asla kavgacı bir tutum sergilemeden, işimizi aksatmadan,misafir memnuniyetinden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz..Ama anayasal hakkımız olan sendikayida buraya getireceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000