27 Şubat 2017, Pazartesi 18:45:44

Pegasus'tan 'Akmis Seyahat' açıklaması

Bugün yazılı basında yer alan Pegasus'a ait olduğu iddia edilen Akmis firmasının izinsiz yolcu taşıdığı belirtilmişti. Konu ile ilgili Pegasus kanadından açıklama yapıldı.
  • 7-8 senedir havaalanında resmî olarak hizmet veren akmis seyahattir.belgesi izni hiçbirşeyi olmayan hergün başka bir isimle karşımıza çıkan İstanbul konfor denilen firma en sonunda işini doğru yapan siyasi baskılara boyun eğmeyen kamu çalışanları tarafından yaka paça havaalanından kovulmuştur.halen insanları biz akmisiz diyerek zorla kendi arabalarına bindiriyorlar. Lütfen duyarlı olalım bildiğiniz yol en iyi yoldur. Saygılar.
  • Çamur at, yapışmasada izi kalır. Hangi akla hizmetle haksız rekabet edildiğini iddia ederler? Hakikaten pes yani. Çamurlukta sınır tanımayanlar diyelim biz onlara. %51' i özelleştirilmiş olmasına rağmen, THY' yi hala Milli Havayolu zanneden ve yukarıdakilerin tepkisinden korkan Devlet kurumu çalışanları, her türlü kayırmacılığı yapmakta sınır ve perva tanımasınlar, haksız rekabetin en daniska piyonları olsun, bu haksız rekabet sayılmasın, Pegasus bir ticari anlaşma ile kendi yolcularını taşısın, buna THY haksız rekabet desin. PGS, Rötar yapan uçağının yolcularını 5 yıldızlı otelde konaklatacağım derse bunu da haksız rekabet sayar bunlar. Kedi gibiler, hem mart ayı tepkisi veriyor, hem de bağırıyorlar. Alın arkanıza arpacılarınızı, bu ülke halkına hizmet edenlerle, iktidara hizmet edenler ayan meyan ortada.
  • Bakın emir günaydın adında birisi Sabiha gökçen havaalanındaki kanunları hiçe sayarak yıllardır burada eşkiyalık yapıyordu onun uygunsuz çalışmaları sonlandırınca herkesi karalamaktadır haberler gerçeği yansıtmamaktadır
  • İçinde AK hecesi kelimesi olan her şeyden kaçmak en garantisidir. Yoksa dolandırılırsın.
  • Size karşılaştığıö bir olayı anlatacam. Yaklaşık 3 hafta önce istanbul konfor personeli havaalanı çıkış yapısının oradan çıkan yolcuları kapmak için kapıya yöneliyor. Burada bir kadının elinden bavullarını alıyolar ardından bir diğeri kadının koluna giriyor ve taciz ediyor. Polis kameradan izliyormuş geldiler ve personellerini topladılar. Düşünün birde aktarma alanı dedikleri yere götürüyorlar ve ıssız acayip yerler buralar. Ben izliyorum diye polis bana fırça atmıştı. Bence siz siz olun yine de korsan taşıyanlara binmeyin. Akmis en azından yasal taşıyıcı firma. Allah muhafaza tenhada terbiyesizlik yapar korsanlr.
  • beyler bu aşırı yolcu tarifesinin nedeni kesin olarak akmis pegasus a her ay yüksek miktarda yocu taşıma komisyonu ödemektedir..başka türlüsü yok...
  • bursa tarafına başka bir servis olmadığı için o bölgeye gitmek zorunda kalan tüm uçak yolcuları akmis ile seyahat etmek zorundadırlar. sawa aynı anda pegasusla birlikte peş peşe bir sürü uçak inmektedir.dolayısıyla akmis in aracına yolcu bindiği zaman başka bir havayolunun yolcusu da olma ihtimali yüksek ...şöför araca binen yolcu ya hangi uçak diye soru soramaz o halde başka seçenek kalmıyor..asıl mesele türkiyede tüm havalimanlarda iller arası da olsa ikibuçuk saatlik mesafede 40 tl ye ücret taşıyan firma varmı bence yok...bunun sorgulanması lazım..
  • Bu Akmis var ya Çalışanın Maaşını vermiyor orda burda bağıış yapıyor
  • Bugünlerde pgs efa yı denetliyor ,neyini denetliyor anlayamadık , hurda olmuş uçuş ekibinin araçlarını çürümüş kırık dökük berbat kirli araçları ,,maaşlarını tam alamayan mesaileri ödenmeyen Şoförler kabadayı ,tesbihli ,pala bıyıklı , ,zarafetten yoksun ,bu iş denetlemeyle olmaz Efa pgs nin isteklerini karşılamıyor anlaşmaları fes etmek lazım kökten temizlik.
  • Karalama çalışmaları hızla devam ediyor yolcu olanların yorumlarından anlayabiliyoruz sağ salim evime gidebiliyorsam hangi firma olduğu bir yolcuyu ilgilendirmemeli bence beni ilgilendirmediği gibi. Bahsi geçen firmada bir sıkıntı yaşamadım ve memnunum

Bugün yazılı basında yer alan Pegasus'a ait olduğu iddia edilen Akmis firmasının izinsiz yolcu taşıdığı belirtilmişti. Konu ile ilgili Pegasus kanadından açıklama yapıldı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada Akmis Seyahat'in ne Pegasus ne de Esas Holding ile bir bağı olmadığı, yalnızca Pegasus yolcularının taşınması için işbirliği yapıldığı belirtildi.

İşte Pegasus'un açıklaması;

Bugün sitenizde alıntı olarak yer alan ve Pegasus’un Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uyguladığı servis hizmetinin diğer hava yolları şirketlerini zarara uğrattığı yönündeki haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Akmis Seyahat, ne Pegasus’un ne de ana hissedarımız Esas Holding’in bir iştiraki ve/veya doğrudan kendisine ait bir işletme değildir. Halka açık bir kurum olan Pegasus’un tüm yatırım ve iştirakleri web sitesinde açık şekilde belirtilmektedir. Bahsi geçen servis hizmeti Pegasus Hava Yolları ile Akmis Seyahat arasında imzalanmış bir işbirliği protokolü çerçevesinde verilmektedir.

İlgili işbirliği kapsamında yalnızca Pegasus’un misafirleri taşınmaktadır. Diğer havayolu şirketleri ve yolcularıyla ticari bir bağlantısı bulunmayan servis hizmeti, Karayolları Trafik Kanunu ve Yönetmelikleri ile Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü genelgeleri çerçevesinde verilmekte ve yine ilgili kurumlar tarafından rutin olarak denetlenmektedir. Son 2 yıldır değiştirilmeden uygulanan fiyatlar da yine bu kurumların resmi onaylarına müteakip belirlenmiştir.

Bu minvalde, sadece ve sadece Pegasus’la uçan misafirlerimize kolaylık sağlamak amacıyla verilen hizmetin, diğer havayollarını zarara uğratması söz konusu olamaz.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bu düzeltmenin yapılmasını rica ederiz.
Pegasus Hava Yolları

Pegasus'tan 'Akmis Seyahat' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Adalet yerini buldu ~ 7 yıl önce
7-8 senedir havaalanında resmî olarak hizmet veren akmis seyahattir.belgesi izni hiçbirşeyi olmayan hergün başka bir isimle karşımıza çıkan İstanbul konfor denilen firma en sonunda işini doğru yapan siyasi baskılara boyun eğmeyen kamu çalışanları tarafından yaka paça havaalanından kovulmuştur.halen insanları biz akmisiz diyerek zorla kendi arabalarına bindiriyorlar. Lütfen duyarlı olalım bildiğiniz yol en iyi yoldur. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çamur ~ 7 yıl önce
Çamur at, yapışmasada izi kalır. Hangi akla hizmetle haksız rekabet edildiğini iddia ederler? Hakikaten pes yani. Çamurlukta sınır tanımayanlar diyelim biz onlara. %51' i özelleştirilmiş olmasına rağmen, THY' yi hala Milli Havayolu zanneden ve yukarıdakilerin tepkisinden korkan Devlet kurumu çalışanları, her türlü kayırmacılığı yapmakta sınır ve perva tanımasınlar, haksız rekabetin en daniska piyonları olsun, bu haksız rekabet sayılmasın, Pegasus bir ticari anlaşma ile kendi yolcularını taşısın, buna THY haksız rekabet desin. PGS, Rötar yapan uçağının yolcularını 5 yıldızlı otelde konaklatacağım derse bunu da haksız rekabet sayar bunlar. Kedi gibiler, hem mart ayı tepkisi veriyor, hem de bağırıyorlar. Alın arkanıza arpacılarınızı, bu ülke halkına hizmet edenlerle, iktidara hizmet edenler ayan meyan ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw çalışanı ~ 7 yıl önce
Bakın emir günaydın adında birisi Sabiha gökçen havaalanındaki kanunları hiçe sayarak yıllardır burada eşkiyalık yapıyordu onun uygunsuz çalışmaları sonlandırınca herkesi karalamaktadır haberler gerçeği yansıtmamaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAÇ KAÇ ~ 7 yıl önce
İçinde AK hecesi kelimesi olan her şeyden kaçmak en garantisidir. Yoksa dolandırılırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul konfor taciz ediyor! ~ 7 yıl önce
Size karşılaştığıö bir olayı anlatacam. Yaklaşık 3 hafta önce istanbul konfor personeli havaalanı çıkış yapısının oradan çıkan yolcuları kapmak için kapıya yöneliyor. Burada bir kadının elinden bavullarını alıyolar ardından bir diğeri kadının koluna giriyor ve taciz ediyor. Polis kameradan izliyormuş geldiler ve personellerini topladılar. Düşünün birde aktarma alanı dedikleri yere götürüyorlar ve ıssız acayip yerler buralar. Ben izliyorum diye polis bana fırça atmıştı. Bence siz siz olun yine de korsan taşıyanlara binmeyin. Akmis en azından yasal taşıyıcı firma. Allah muhafaza tenhada terbiyesizlik yapar korsanlr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral.. ~ 7 yıl önce
beyler bu aşırı yolcu tarifesinin nedeni kesin olarak akmis pegasus a her ay yüksek miktarda yocu taşıma komisyonu ödemektedir..başka türlüsü yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
bursa tarafına başka bir servis olmadığı için o bölgeye gitmek zorunda kalan tüm uçak yolcuları akmis ile seyahat etmek zorundadırlar. sawa aynı anda pegasusla birlikte peş peşe bir sürü uçak inmektedir.dolayısıyla akmis in aracına yolcu bindiği zaman başka bir havayolunun yolcusu da olma ihtimali yüksek ...şöför araca binen yolcu ya hangi uçak diye soru soramaz o halde başka seçenek kalmıyor..asıl mesele türkiyede tüm havalimanlarda iller arası da olsa ikibuçuk saatlik mesafede 40 tl ye ücret taşıyan firma varmı bence yok...bunun sorgulanması lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış fiyat ~ 7 yıl önce
Fiyat 40₺ değil 30₺ dir bilginize
Yolcu ~ 7 yıl önce
Bu Akmis var ya Çalışanın Maaşını vermiyor orda burda bağıış yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelik ~ 7 yıl önce
Bugünlerde pgs efa yı denetliyor ,neyini denetliyor anlayamadık , hurda olmuş uçuş ekibinin araçlarını çürümüş kırık dökük berbat kirli araçları ,,maaşlarını tam alamayan mesaileri ödenmeyen Şoförler kabadayı ,tesbihli ,pala bıyıklı , ,zarafetten yoksun ,bu iş denetlemeyle olmaz Efa pgs nin isteklerini karşılamıyor anlaşmaları fes etmek lazım kökten temizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Karalama çalışmaları hızla devam ediyor yolcu olanların yorumlarından anlayabiliyoruz sağ salim evime gidebiliyorsam hangi firma olduğu bir yolcuyu ilgilendirmemeli bence beni ilgilendirmediği gibi. Bahsi geçen firmada bir sıkıntı yaşamadım ve memnunum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000