22 Haziran 2010, Salı 15:29:33

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Pegasus Havayolları, Kıbrıs Türk Havayolları (KTHY) ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
  • Atlasjet'e hayırlı olsun. Bugün uçuşlara da başlamış.
  • Cin Ali...Seni kötü tufaya getirdi..SH.Uzanamadığın ciğere mırnav derler.Bilesin.İZair i yuttuğun gibi yutamadın.KTHY yi.
  • zaten bu 2 yıl öncesine dayanıyor erdoğan ın adamı sanada az kaldı gülüm seçimden sonra kaçacak yer ara şimdi yaptınız artık çekme zamanı
  • Akbabalar havada ucarlarken yer inmisler ve ziyafet sofrasina coreklenmisler anasilan...Simdi sorun kim hangi parcayi kapacak konusunu kararlastirmada...Koskoca havayolunu bu hale getirenler utansin diyecegim ama bu tip insanlarda utanma olsa sirket bu hale gelmeden tedbir alirlardi herhalde...
  • KTHY Yİ TURKUAZ ALMIŞ DOGRUMU
  • KTHY Yİ KİM ALDI ANLAMDIM
  • YİNE ORTAYA ATILAN BİR İDDA İNSANLAR KİNLERİNİ KUSTU.. ŞİMDİ AÇIKLAMA GELDİ.. HAYDİ BAŞA ALIN.. YARIN TEKRAR BİR İDDA... HERKEZ KUSAR KİNİNİ.. SONRA YİNE BİR AÇIKLAMA GELİR... SONUÇ OLARAK HABERCİLİK İDDA ATMAK DEĞİL.. GERÇEK HABERİ İNSANLARA SUNMAKTIR.. DEMEKKİ ÖNCE ARAŞTIRMAK ONDAN SONRA YAYINLAMAK GEREKİR YEĞEN :)

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"11 Haziran tarihinden bu yana KKTC yönetimi ile KKTC’den yapılacak uçuşlar ile ilgili Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı,  Pegasus Genel Müdürü Sertaç Haybat ve Pegasus KKTC Temsilcisi Zeki Ziya seviyesinde muhtelif toplantılar yapıldı.

KKTC’den uçuşların düzenli ve çoğalarak yapılabilmesinin ada ekonomisi için vazgeçilmez olduğu bir gerçek. 

Bu uçuşların sağlanabilmesi için, KKTC yönetimine verimliliği, rekabet edebilmeyi, değer yaratmayı temel hedefler edinen  KKTC’ye ve hiçbir diğer yatırımcısına yük olmayacak yeni bir şirket ile yola devam edilmesini önerdik. Bu önerimiz prensipte kabul gördü, muhtelif ortaklık yüzdeleri konuşuldu ancak bu konuda da resmi bir karar söz konusu olmadı,  henüz herhangi bir yazılı angajmana girilmedi.
 
Bu bilgiler ışığında "...KTHY Pegasus'un oluyor..." yorumları yersizdir.

Pegasus'un KKTC devleti ile ortak şirket kurması söz konusu. Bu yeni ortak şirketin kurulabilmesi için çok önemli konular halen bilinmez durumdadır. Bilindiği gibi yeni şirketin kurulmasındaki en önemli konu insan kaynağının doğru yapılandırılmasıdır.  Bu yapılandırmada, çalışanlar mağdur edilmemeli ancak rekabet koşulları da göz ardı edilmemelidir."
 

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet'e hayırlı olsun. Bugün uçuşlara da başlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cin Ali...Seni kötü tufaya getirdi..SH.Uzanamadığın ciğere mırnav derler.Bilesin.İZair i yuttuğun gibi yutamadın.KTHY yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten bu 2 yıl öncesine dayanıyor erdoğan ın adamı sanada az kaldı gülüm seçimden sonra kaçacak yer ara şimdi yaptınız artık çekme zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Akbabalar havada ucarlarken yer inmisler ve ziyafet sofrasina coreklenmisler anasilan...Simdi sorun kim hangi parcayi kapacak konusunu kararlastirmada...Koskoca havayolunu bu hale getirenler utansin diyecegim ama bu tip insanlarda utanma olsa sirket bu hale gelmeden tedbir alirlardi herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY Yİ TURKUAZ ALMIŞ DOGRUMU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY Yİ KİM ALDI ANLAMDIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YİNE ORTAYA ATILAN BİR İDDA İNSANLAR KİNLERİNİ KUSTU.. ŞİMDİ AÇIKLAMA GELDİ.. HAYDİ BAŞA ALIN.. YARIN TEKRAR BİR İDDA... HERKEZ KUSAR KİNİNİ.. SONRA YİNE BİR AÇIKLAMA GELİR... SONUÇ OLARAK HABERCİLİK İDDA ATMAK DEĞİL.. GERÇEK HABERİ İNSANLARA SUNMAKTIR.. DEMEKKİ ÖNCE ARAŞTIRMAK ONDAN SONRA YAYINLAMAK GEREKİR YEĞEN :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000