30 Ağustos 2018, Perşembe 11:02:44

Pegasus'tan 30 Ağustos jesti

Pegasus Havayolları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen uçakları Türk Bayraklarıyla karşıladı.
  • Cok guzel fakat birazda musterilerine teske saygı gosterseler de madur etmeseler kendi personel yetmezliginden pegasus icin herseyi paraya cevirmek daha onemli
  • helal sana pegasus.ben de pegasusla 30 ağustosta izmirden ankaraya uçtum.uçuş rahattı ama İÇİNDE 5 TANE MİNİK HARİBO OLAN PAKETİ 1TL'YE SATMAN PEK HOŞ DEĞİL...
  • Ekipman eksikliğinden zamanında uçağı bayrakla çağırdılar showa döktüler işi sonrada kimse bilmez gerçeği ama kolpaçino Sedat efendide formaliteden uçak çağırıyor...
  • Amerikan bayrağıyla karsilasalardi sevinecek insanlar olurdu artık eminim. Nekadar kanı bozuk vatan haini varmış meğerse.
  • Türk Bayrağı sizin uçak yönlendirme çubuğunuz olacak kadar değersiz mi? Yolcuya bayrak dağıtmak güzel bir jest ama Türk Bayrağı sallayarak uçak çağırmak kadar aptalca bir uygulama olamaz. Al eline salla şanlı bayrağımızı ne o öyle basit bir eşya gibi kullanıyorsunuz!!! Sözüm ona milletin gözüne girecek. 1 kg fazla bagaj ücretini alır, bagaj tazminatı ödemez,hasar karşılamaz, isim anonsu yapmadan uçak kapatır milleti mağdur eder, iş yaptığı herkese ceza adı altında ödemelerine kesik atar sonra salla bayrak ...Sallayacak bu millet size bir şey ama ne olur onu bilmiyorum!!
  • Şaka gibi Pegasus ::)))Biraz daha çalış belki seninde olur
  • Jest bunun neresinde? Bu memleketin yarısı Yunan yarışı Türk mü ? Sanki bayrağı sallayan Yunan’da jest yapıyor. Ruh Hastasımısınız siz ? Kendi memleketinde kendimden bir insan ve kendi bayrağımla yol gösteriyor, hepsi bu.
  • Çok güzel. Çok duygulandım. Teşekkürler
  • Pegausus 10 kasimda Atamizin rozetini dagitir, 30 Agustos da Bayragimizi dagitir ama iş icraate geldimi çalisanina az para verir calisanin maasindan keser kâr etme yollarini arar. Emek hirsizligi yapar. Yolcusunu dolandirir. Tgs ne yapar. Bilmiyorum tabi 10 kasimda 30 Agustos da ne gibi etkinlik yaptigini ama hic degilse çalisanin emegini karsiliksiz birakmiyor. Sendikal haklarini veriyor. Insanca yasama imkani sunuyor. Hadi bakalim siz bulun bu ikisi arasindaki farki. Biri guya Ataturkcu anlayisa sahip bir firma bir digeride bagnaz bir anlayisa sahip (sizin soyleminize gore filistin bayragi dagitan) firma. ÖYLE LAFLA ATATURKCU OLUNMAZ. TABI BUNLAR ATATURKCU ISE BEN BU ATATURKCULUGU KABUL ETMIYORUM ARKADASLAR.
  • O bayrak sallayan kız acaba dolma sarmayı, erişte kesmeyi, salça yapmayı biliyor mu? Sonra mutsuz evlilikler, tez ayrılıklar. Başımıza ne geliyorsa sizin şu batı özentinizden geliyor! Bir de saçı sarıya boyamış dikkat çekicem diye!

Pegasus Havayolları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen uçakları Türk Bayraklarıyla karşıladı.

Bu sabah Pegasus Havayolları'nın 30 Ağustos jesti görenlerden tam not aldı. Havalimanına inen uçakları park alanına yönlendiren yer personelinin elinde bu kez her zamankinden farklı olacak şekilde Türk Bayrağı yer aldı.

Öte yandan Pegasus personeli terminal içinde de yolcuları Türk Bayraklarıyla karşıladı.

İşte o anlar:


 









Pegasus'tan 30 Ağustos jesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Reni ~ 6 yıl önce
Cok guzel fakat birazda musterilerine teske saygı gosterseler de madur etmeseler kendi personel yetmezliginden pegasus icin herseyi paraya cevirmek daha onemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PC ~ 6 yıl önce
helal sana pegasus.ben de pegasusla 30 ağustosta izmirden ankaraya uçtum.uçuş rahattı ama İÇİNDE 5 TANE MİNİK HARİBO OLAN PAKETİ 1TL'YE SATMAN PEK HOŞ DEĞİL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 6 yıl önce
Ekipman eksikliğinden zamanında uçağı bayrakla çağırdılar showa döktüler işi sonrada kimse bilmez gerçeği ama kolpaçino Sedat efendide formaliteden uçak çağırıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha oradan ~ 6 yıl önce
Saçma bir yorum
Tech ~ 6 yıl önce
Amerikan bayrağıyla karsilasalardi sevinecek insanlar olurdu artık eminim. Nekadar kanı bozuk vatan haini varmış meğerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 6 yıl önce
Türk Bayrağı sizin uçak yönlendirme çubuğunuz olacak kadar değersiz mi? Yolcuya bayrak dağıtmak güzel bir jest ama Türk Bayrağı sallayarak uçak çağırmak kadar aptalca bir uygulama olamaz. Al eline salla şanlı bayrağımızı ne o öyle basit bir eşya gibi kullanıyorsunuz!!! Sözüm ona milletin gözüne girecek. 1 kg fazla bagaj ücretini alır, bagaj tazminatı ödemez,hasar karşılamaz, isim anonsu yapmadan uçak kapatır milleti mağdur eder, iş yaptığı herkese ceza adı altında ödemelerine kesik atar sonra salla bayrak ...Sallayacak bu millet size bir şey ama ne olur onu bilmiyorum!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calamity ~ 6 yıl önce
Anne sutu almayinca bunun gibi oluyor insan demekki...
Anne Sütü ~ 6 yıl önce
Anne sütü almamışların nereye toplandığı belli. Sende onların sözcülüğünü yaptığına göre sende mama ile beslenen tayfadansın!!
Havacı ~ 6 yıl önce
Şaka gibi Pegasus ::)))Biraz daha çalış belki seninde olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 6 yıl önce
Jest bunun neresinde? Bu memleketin yarısı Yunan yarışı Türk mü ? Sanki bayrağı sallayan Yunan’da jest yapıyor. Ruh Hastasımısınız siz ? Kendi memleketinde kendimden bir insan ve kendi bayrağımla yol gösteriyor, hepsi bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Biz türkler her yoruma saygı duyarız
Calamity ~ 6 yıl önce
Anne sutu eksikligi bu olsa gerek..
Cvp ~ 6 yıl önce
Izmirde yunan tohumlari var bu bilimenn bir gercek
ESB ~ 6 yıl önce
Çok güzel. Çok duygulandım. Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus -THY (TGS) farki ~ 6 yıl önce
Pegausus 10 kasimda Atamizin rozetini dagitir, 30 Agustos da Bayragimizi dagitir ama iş icraate geldimi çalisanina az para verir calisanin maasindan keser kâr etme yollarini arar. Emek hirsizligi yapar. Yolcusunu dolandirir. Tgs ne yapar. Bilmiyorum tabi 10 kasimda 30 Agustos da ne gibi etkinlik yaptigini ama hic degilse çalisanin emegini karsiliksiz birakmiyor. Sendikal haklarini veriyor. Insanca yasama imkani sunuyor. Hadi bakalim siz bulun bu ikisi arasindaki farki. Biri guya Ataturkcu anlayisa sahip bir firma bir digeride bagnaz bir anlayisa sahip (sizin soyleminize gore filistin bayragi dagitan) firma. ÖYLE LAFLA ATATURKCU OLUNMAZ. TABI BUNLAR ATATURKCU ISE BEN BU ATATURKCULUGU KABUL ETMIYORUM ARKADASLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 6 yıl önce
Yüreğine eline yorumuna sağlık ya!!!!! Helalll Pgs mi yalan dolan biz çalışanlar olarak ne olduklarını çok iyi bilirz
gariban ~ 6 yıl önce
sapla samanı karıştıran fukara zihniyetiniz için dua edeceğim. geçmiş olsun
Kevser ~ 6 yıl önce
O bayrak sallayan kız acaba dolma sarmayı, erişte kesmeyi, salça yapmayı biliyor mu? Sonra mutsuz evlilikler, tez ayrılıklar. Başımıza ne geliyorsa sizin şu batı özentinizden geliyor! Bir de saçı sarıya boyamış dikkat çekicem diye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadın ~ 6 yıl önce
Sana göre kadın dolma sarar, erişte keser ev işi yapar. Senin canın istediği zaman isteklerini tatmin eder. Senin zihniyetinde kadın köledir çünkü. Saçını boyatmış vs. Boyatır parasını senden mi alıyor? İşinize gelmiyor çünkü kadının sosyal birey olması. Hep sindirdiğiniz, hükmedebildiğiniz insanları arıyorsunuz. Kadının da bizim kadar hakkı vardır. Unutma ki seni doğuran da bir kadın. Peygamberimizin kadınlar hakkında sözlerinden bahsetmeye gerek yok. Atam ve şehitlerimiz senin gibi mahluklara da karşı kazandı bu savaşı. Sizin gibileri gördükçe erkek olduğumdan utanıyorum.
Kadınlar artık daha özgür ~ 6 yıl önce
Boşanma oranları neden artıyor biliyor musunuz? Ekonomik özgürlüğü olan, eğitimli kadın artık öküzlük yapan elin herifini çekmek zorunda kalmıyor. İyi de yapıyor. Özgür olmayan kadın da babasının evine dönemeyeceği için şiddeti, mutsuzluğu sineye çekiyor. Erişte yapamıyor diye boşanmak isteyen erkek zaten hiç evlenmesin.
Kap gel tencereni kapıştıralım ~ 6 yıl önce
Cat fight bayılırız :p opss olarak buradan sesleniyoruz. varsa güzel dolma saran sirket içi yada şirket dısı fark etmez. Hodri meydan diyoruz.
Kadin ~ 6 yıl önce
Kadinlara erkeklerle esit okuma egitim hakki var ama cogu patronlar CEO’lar erkek. Pilotlarin %1’i kadin. Demekki kadinlarda tembellik var. erkeklerin sucu degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000