03 Mart 2020, Salı 23:50:34

Pegasus'tan 1,3 milyar TL'lik kâr

Pegasus Havayolları 2019 yılına ait net rakamları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptı.
  • imam hatiplinin daha ne yazdığını okuyamıyoruz, düzgün cümle kuramıyorlar ama şirket yönetmeye çalışıyorlar.
  • Nasıl olur her yıl en az 1 uçak pert ediyorlar birde milyar$ karmı?olacak şey değil.
  • Pegasus firması yüzünden yaşanan 3 can kaybı üzerine daha gözyaşları kurumamışken firmanın yaptığı karı açıklaması hoş değil. O kazada yolcuların hepsine para verilmeli.
  • THY'da bizim PGS'de bizim, her ikisi de bu ulkenin guzide sirketleri, karalamayi birakip sahip cikalim, gavurluk yapmayin...
  • Her zenginligin altinda,bir pislik yatar.
  • Pgs de kabini bile kabin.memurlulari yapiyorlar.Adamlarda hersey para.Tabiki kar yapacak
  • PEGASUS (İKİNCİ DİL KABİN MEMURU) İLANINA BAŞVURU YAPIP DÖNÜŞ ALAN VAR MI? UZUN ZAMANDIR AÇILAN İLAN GÖRÜNTÜLENMEMİŞ. İSTANBUL BASE BAŞVURULARI NE ZAMAN GÖRÜNTÜLENECEK? PEGASUS HAVAYOLLARI EMEKÇİ ÇALIŞANLARINI BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.
  • Kârının tamamını 3 aileye verse yine telafi edemez ama tabi pgs yine yakınlarına zırnık koklatmamak için uğraşacak. Sigortadan alın vb milleti uğraştıracak. Sabancı purosunu tütttürsün. Naneli çayını içsin
  • Pgs simdiden ajet rekabetinin kaygilarini cekmeye basladi.Elleri ayaklari karisti birsürü kazada cabasi.Ajet insallah rekabeti kaliteyi getirecek.....
  • Bütün bir sene kabin kokpit ver yansın şekilde uçtuk. Yer hizmetleri arkadaşlar 99 ayrı sorunla mücadele edip zamanında kapı kapattılar. Ekip tahsisten tut uçak içi temizlik çalışanlarına kadar kısaca A dan z ye büyük bir özveri ile çalıştık. 1 birim yerine 3 birim kar ettirdik şirketimizi. Biz bir aileyiz öyleyiz böyleyiz dediler verdiler gazı herkes canla başla çalıştı. Nisan 3 dağıtım zamanı eğer olurda komik bir rakam görürsem o gün hesabımda şahsen abi basarım temmuzda ağustosta raporumu uzatırım bende ayağımı kumsala karşı. Bu kadar net.

Pegasus Havayolları 2019 yılına ait net rakamları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptı.

Akşam saatlerinde KAP'a yapılan açıklamada şirket tarafından 2019 4. çeyrek sonuçları yatırımcılarla paylaşıldı. 

Şirketten yapılan açıklamada 1.3 milyar TL kar elde edildiği belirtildi. 

Pegasus'tan 1,3 milyar TL'lik kâr

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

adam haklı ~ 4 yıl önce
imam hatiplinin daha ne yazdığını okuyamıyoruz, düzgün cümle kuramıyorlar ama şirket yönetmeye çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasiii ~ 4 yıl önce
Nasıl olur her yıl en az 1 uçak pert ediyorlar birde milyar$ karmı?olacak şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dert mi oldu? ~ 4 yıl önce
sana mı dert oldu ? sanane
Ömer ~ 4 yıl önce
Ucak paraası sigortadan alıyorlar dır
Havacı ~ 4 yıl önce
Milyar dolar değil milyar lira. Yani 200 milyon dolar demek
Sigorta ~ 4 yıl önce
O uçakların sigortasından gelen paracıklar geliri takviye etmiştir belki.
Hata ~ 4 yıl önce
Pegasus firması yüzünden yaşanan 3 can kaybı üzerine daha gözyaşları kurumamışken firmanın yaptığı karı açıklaması hoş değil. O kazada yolcuların hepsine para verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kap ~ 4 yıl önce
hata senin bu yorumu yapman olmuş dostum. borsaya açık şirket bilançosunu açıklayacak tabi.
... ~ 4 yıl önce
Bi sus... dünyaya zerre katkın yok üstüne olanı da yok etme derdindesin. Her kazada şirket kapatsaydın hala yaya seyahat ediyordun.
Oğuz ~ 4 yıl önce
Canını yitirenler üzerinden prim yapma.
Cengo ~ 4 yıl önce
THY'da bizim PGS'de bizim, her ikisi de bu ulkenin guzide sirketleri, karalamayi birakip sahip cikalim, gavurluk yapmayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 4 yıl önce
yakında öğrenirsin kimin olduğunu
Haranli ~ 4 yıl önce
Her zenginligin altinda,bir pislik yatar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paragoz pgs ~ 4 yıl önce
Pgs de kabini bile kabin.memurlulari yapiyorlar.Adamlarda hersey para.Tabiki kar yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Adayı ~ 4 yıl önce
PEGASUS (İKİNCİ DİL KABİN MEMURU) İLANINA BAŞVURU YAPIP DÖNÜŞ ALAN VAR MI? UZUN ZAMANDIR AÇILAN İLAN GÖRÜNTÜLENMEMİŞ. İSTANBUL BASE BAŞVURULARI NE ZAMAN GÖRÜNTÜLENECEK? PEGASUS HAVAYOLLARI EMEKÇİ ÇALIŞANLARINI BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 can ne peki? ~ 4 yıl önce
Kârının tamamını 3 aileye verse yine telafi edemez ama tabi pgs yine yakınlarına zırnık koklatmamak için uğraşacak. Sigortadan alın vb milleti uğraştıracak. Sabancı purosunu tütttürsün. Naneli çayını içsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Johnson ~ 4 yıl önce
Sen Turk hava yollarinin tarihinde kazalarinda kac kisinin oldugunu biliyor musun da dunyada tek kaza yapan sirket Pegasusmus gibi yorum yazmissin bre cahil???
Mehmet ~ 4 yıl önce
Kăr için her yol mübah. Bence Pegasus'un anlayışı bu. Buna rağmen insanımız Pegasus la minibüse biner gibi uçağa binmeye başkadı. Bu da bir gelişmedir.
2. pist ~ 4 yıl önce
kanka sen 2. pist neden hala yapılmıyor onu sorgula hele. hadi iyi atışlar
Cahil cahil ~ 4 yıl önce
Saçma sapan yorum yapmışsın, arkadaşın söylediğine ekleme yapayım, THY bu güne dek yaptığı kaza katliamlarıyla neredeyse 1000'e yakın can aldı aramızdan can! THY tabut havayollarıdır. Hatta yapılan katliam vari kazaların bir kısmı da muammadır! Üstüne üstlük THY tabut hava yolları geçmiş zamanlarda yaptığı katliam kazalar için insanlara ya tazminat ÖDEMEMİŞ ya da 3 kuruş itin önüne atar gibi mağdurların eline komik paralar tutuşturup göndermiştir! 1999 yılında Hayatını kaybetmiş kızı olan bir komşum var benim, nasıl THY kendileriyle dalga geçmiş gelsin anlatsın sana. 71 yolcu öldü. Boş boş konuşmayın. Devlet garantörlüğünde her zaman kollandı bu katil THY!
Foss ~ 4 yıl önce
Pgs simdiden ajet rekabetinin kaygilarini cekmeye basladi.Elleri ayaklari karisti birsürü kazada cabasi.Ajet insallah rekabeti kaliteyi getirecek.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs K/A ~ 4 yıl önce
Bak arkadaşım, Anadolu Jet kabin ekibi Sunex in ekibi kokpitte aynı şekilde. Saat başı aldıkları ücret kabin memuru için 11 euro. Bu rakamlar ve maliyetler sonucunda rakabet edemez. Biz saatte 11 euro almıyoruz. Ayrıca AnadoluJet gereksiz bir yan kuruluş olmakla beraber THY nin başında beladır. Biraz aklı selim olan bu girişiminde sonuçsuz kalacağını görür. Pegasus bu yıl 90 uçak sayısına ulaşacak. Yanlışlıkla 2. pist biterse 5 sene içinde THY nin içinden geçeriz. Net.
pgs ~ 4 yıl önce
thy geldi gitti tekrar geldi tekrar gitti. yine bekleriz... rekabet halka yarar, pegasus çalışanları olarak rekabet iyidir diyoruz.
Pgs K/A ~ 4 yıl önce
Bütün bir sene kabin kokpit ver yansın şekilde uçtuk. Yer hizmetleri arkadaşlar 99 ayrı sorunla mücadele edip zamanında kapı kapattılar. Ekip tahsisten tut uçak içi temizlik çalışanlarına kadar kısaca A dan z ye büyük bir özveri ile çalıştık. 1 birim yerine 3 birim kar ettirdik şirketimizi. Biz bir aileyiz öyleyiz böyleyiz dediler verdiler gazı herkes canla başla çalıştı. Nisan 3 dağıtım zamanı eğer olurda komik bir rakam görürsem o gün hesabımda şahsen abi basarım temmuzda ağustosta raporumu uzatırım bende ayağımı kumsala karşı. Bu kadar net.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havani ~ 4 yıl önce
Alirsin
Ahhh bu klavye delıkanlıları ahhh ~ 4 yıl önce
Pegasusun umrundaydı PEHHH KABINIMIN AMIRI KAHVALTIYA DIYE SENIDE BIR SABAH CAGIRIR GORURSUN KUMSALI !!!!
Pgs apron ~ 4 yıl önce
Adamın dibisin içimizden geçenleri tek tek soylemissin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000