12 Temmuz 2013, Cuma 08:29:41

PEGASUS'TA "MOBİL CÜZDAN" DÖNEMİ

Pegasus Havayolları, biletlerini flypgs.com’dan alan misafirleri için yeni alternatif ödeme sistemi “Turkcell Mobil Cüzdan” dönemini başlatıyor.
  • birazda cep telefonu uygulamasini duzeltse cok iyi olacak,ve pegasus plus uyelik girisi ayri bir sorun. uyelik ile online check in ayni anda yapilmiyor,uyeligi girerseniz bu bilet icin online check in yapillmaz diyor ,uyelikten cikinca web checkin e izin veriyor. sonuc olarak e pegasus kismi zayif fakat ben severek kullaniyorum.mesela yarin 14.de ailecek bcn saw ercan biletimiz var.
  • Pegasusun yeni sloganı ''Bilet alması kolay,uçması zor.''
  • 1 ay önce turkcell wallet ile pgs'den bilet almıştım, daha yeni mi haberlere manşet oldu?

Yolcularına internette güvenli ve kolay uçak bileti satın alma imkanı sunan Pegasus Hava Yolları, e-ticaret alanında sürdürdüğü uzun süreli yatırımlara bir yenisini ekliyor.

Pegasus’un en önemli satış kanallarından biri olan internet sitesi üzerinden bilet alan misafirlerine alternatif bir ödeme sistemi sunuluyor: “Turkcell Mobil Cüzdan”.

Bu uygulama ile Pegasus misafirleri, banka ve kredi kartı bilgilerini site üzerinde paylaşmadan sadece cep telefonu numaralarını kullanarak Pegasus'a ait internet sitesi üzerinden kolayca bilet satın alabilecek. Uygulamadan faydalanmak isteyen Turkcell Mobil Cüzdan kullanıcıları, Pegasus'un internet sayfasındaki ödeme bölümünden Turkcell Mobil Cüzdan seçeneğini tercih ederek ödeme işlemlerini tamamlayabilecek. Turkcell Mobil Cüzdan servisinden faydalanmak isteyen Pegasus yolcularının tek yapması gereken, Turkcell hatlı cep telefonlarından CUZDAN yazıp 7777’ye göndermek.

Turkcell Mobil Cüzdan uygulaması ile ilgili olarak, Pegasus Hava Yolları Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver, “Türkiye’de e-ticaret hacminin artmasıyla paralel, internet satışlarında en hızlı gelişen sektörlerden birisi de havacılık oldu. Uçak biletlerimizin internetten satın alınma oranı her geçen yıl daha fazla paya sahip oluyor. Bu nedenle misafirlerimize sunduğumuz alternatif ödeme sistemlerini yakından takip ediyor, dijital çözümlerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Misafirlerimize büyük kolaylık sağlayacağına inandığımız yeni ödeme sistemi Turkcell Mobil Cüzdan ile dijital alanda yaptığımız yenilikçi uygulamalara hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi. 

PEGASUS'TA "MOBİL CÜZDAN" DÖNEMİ

Yorumlar

ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
birazda cep telefonu uygulamasini duzeltse cok iyi olacak,ve pegasus plus uyelik girisi ayri bir sorun. uyelik ile online check in ayni anda yapilmiyor,uyeligi girerseniz bu bilet icin online check in yapillmaz diyor ,uyelikten cikinca web checkin e izin veriyor. sonuc olarak e pegasus kismi zayif fakat ben severek kullaniyorum.mesela yarin 14.de ailecek bcn saw ercan biletimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slogan ~ 11 yıl önce
Pegasusun yeni sloganı ''Bilet alması kolay,uçması zor.''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecikme ~ 11 yıl önce
1 ay önce turkcell wallet ile pgs'den bilet almıştım, daha yeni mi haberlere manşet oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000