13 Ekim 2016, Perşembe 17:36:45

Pegasus'ta kıyım sürüyor: 30 personel daha çıkarıldı

Pegasus Havayolları, son dönemde başlattığı işten çıkarma furyasına bir yenisi daha ekledi. Son gelen bilgilere göre; Pegasus 30 teknisyenin işine son verdi.
  • bu insanların ekmeğini elinden aldınız akşam olduğunda başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuyabilecekmisiniz sizler alışıksınız mışıl mışıl uyursunuz unutmayın güzel bir atasözü vardır KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
  • Yazık günah kardeşim bu kadar milletin emeğiyle oynuyorlar tem kuracaz dediler milletin düzenini bozdular şimdi çıkarıyorlar haram olsun verilen emek lere yarın bizi de çıkarabilirler ama umrumda değil haksızlığın karşısındayım
  • Bizde calisan yok aile bireyi var dediniz..bu nasil aileymis beee O nane midir limon mudur nedir kahretsin onu
  • Hep zarar ediyoz diyolar hemde her ay ucak aliyolar.
  • Ülkede kriz var algısı yaratmaya çalışıyorlar. Amaçları ülkemizin geçtiği bu zor günlerde işsizliği yükselterek yabancıların ekmeğine yağ sürmek. Boston Consulting adında yabancı bir danışmanlık firmasıyla işbirliği yapıyorlar. Vücutları burada ancak beyinleri dışarıda. Ekonominin geçtiği bu zor dönemlerde değil eleman çıkartmak, böyle büyük şirketlerin eleman almaları gerekiyor. Bu zor günlerde yaptıklarınızı bu millet unutmayacak Pegasus yöneticileri.
  • Bu kıyımlar neden
  • Deneyimleriyle bize rol model olacak teknisyen abilerimizi işten çıkarttınız ya sadece bir toplantı yaparak... Ne diyeyim ben size Sayın Nane.
  • FİKİRLERİNİZDEN VE DEĞER YARGILARINIZDAN FEDEKARLIK ETMEYİN.ETMEYİNKİ ÖNCE AİLENİZ VE YANINIZDA ÇALIŞANLAR,SONRA İŞ YAPTIKLARINIZ VE ÇEVRENİZ SİZE GÜVENSİN.TEKNİKTEN ATILAN BİR AİLE BİREYİNİZDEN SELAMLAR ALİ SABANCI BEY.SANIRIM SABANCILARIN EKMEĞİNİ YEMİŞ AMA DEDİĞİNİ ANLAYAMAMIŞ;MR.NANE BEY VE ALİ SABANCI BEY.SAYIN SAKIP BEYİ RAHMETLE ANIYORUM.SEVGİLERİMLE.
  • Teknisyenlerin işten çıkarılma sebebi nin 60 yaş sınırından dolayı olduğu söylenmektedir.Tamamıyla koca bir yalan.sadece 7 kişi yaş haddinden gönderilmiştir.diğer 23 kişinin en yaşlısı ben yaşım 58. Diğerleri 35 - 50 - 52 53 55 arasında..Eee nerede kaldı 60 yaş. Bunlardan ne Ali beyin.nede Mehmet beyin haberleri vardır.Sadece Teknik müdürler,oturup peygamber efendimizin sözünü ( HEDİYELEŞİN EY SEVGİLİ KULLARIM) yıllardır uygulayan ve............... Ayarlamayla usta olanlara dokunulmamıştır.İnşaallah onlarada başkaları dokunmaz. Pegasus çok şey kaybetti. Etkilerini 2017 nin başından itibaren görecek.
  • Herkese duyurulur.Sayın P.G.S.Yöneticilerinin dikkatine.PGS.Teknik kendi içinde hazırlığını tamamladı.Hepinizin gözü aydın olsun.Bence birdaha bu durumu gözardı etmeden birkere daha düşünün.Çok önemli bir karar alındı.Ayın 21'i bekleniyor.Sonrada herkese selam olsun.Sayın ALİ bey bari siz biraz daha ılımlısınız.Nane abiyle Amocu Abimize gereken Ültimatomu verin sonra bütün emeklere yazık olmasın.Şrketimiz tıkır tıkır işliyordu.Herkes PGS ye girmek için can atıyordu.Şimdi şirketin içide,insanlarıda,çalışanlarıda düştü yerlere.Bu durumu kim yarattıysa eski haline getirsin.Hepimize ve emeklere,şirkete yazık olmasın.

Pegasus Havayolları bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Airport Otel'e davet ettiği 66 kabin memurunun işine son vermişti.

AirportHaber'in edindiği son bilgilere göre; Pegasus Havayolları teknik biriminden de işten çıkarmalara başladı. 

Pegasus'un bugün iş akitlerini fest ettiği 66 kabin memurunun ardından teknik birimden de 30 personel çıkardığı öğrenildi.

Bugün yapılan fesihlerle birlikte Pegasus Havayolları yaklaşık rakamlarla, 68 yer hizmetleri çalışanı, 186 kabin memuru ve 30 teknisyeni işten çıkarmış oldu. 

İşten çıkarmaların önümüzdeki dönemde de çeşitli birimlerle devam edeceği belirtildi.

©AirportHaber

Pegasus'ta kıyım sürüyor: 30 personel daha çıkarıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (193)

bayram talıbaş ~ 7 yıl önce
bu insanların ekmeğini elinden aldınız akşam olduğunda başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuyabilecekmisiniz sizler alışıksınız mışıl mışıl uyursunuz unutmayın güzel bir atasözü vardır KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lisan şahin ~ 7 yıl önce
Yazık günah kardeşim bu kadar milletin emeğiyle oynuyorlar tem kuracaz dediler milletin düzenini bozdular şimdi çıkarıyorlar haram olsun verilen emek lere yarın bizi de çıkarabilirler ama umrumda değil haksızlığın karşısındayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senolgul ~ 7 yıl önce
Bizde calisan yok aile bireyi var dediniz..bu nasil aileymis beee O nane midir limon mudur nedir kahretsin onu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Snlgl ~ 7 yıl önce
Hep zarar ediyoz diyolar hemde her ay ucak aliyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz ~ 7 yıl önce
Ülkede kriz var algısı yaratmaya çalışıyorlar. Amaçları ülkemizin geçtiği bu zor günlerde işsizliği yükselterek yabancıların ekmeğine yağ sürmek. Boston Consulting adında yabancı bir danışmanlık firmasıyla işbirliği yapıyorlar. Vücutları burada ancak beyinleri dışarıda. Ekonominin geçtiği bu zor dönemlerde değil eleman çıkartmak, böyle büyük şirketlerin eleman almaları gerekiyor. Bu zor günlerde yaptıklarınızı bu millet unutmayacak Pegasus yöneticileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 7 yıl önce
Bu kıyımlar neden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir stajyer ~ 7 yıl önce
Deneyimleriyle bize rol model olacak teknisyen abilerimizi işten çıkarttınız ya sadece bir toplantı yaparak... Ne diyeyim ben size Sayın Nane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SN.ALİ SABANCI BEY ~ 7 yıl önce
FİKİRLERİNİZDEN VE DEĞER YARGILARINIZDAN FEDEKARLIK ETMEYİN.ETMEYİNKİ ÖNCE AİLENİZ VE YANINIZDA ÇALIŞANLAR,SONRA İŞ YAPTIKLARINIZ VE ÇEVRENİZ SİZE GÜVENSİN.TEKNİKTEN ATILAN BİR AİLE BİREYİNİZDEN SELAMLAR ALİ SABANCI BEY.SANIRIM SABANCILARIN EKMEĞİNİ YEMİŞ AMA DEDİĞİNİ ANLAYAMAMIŞ;MR.NANE BEY VE ALİ SABANCI BEY.SAYIN SAKIP BEYİ RAHMETLE ANIYORUM.SEVGİLERİMLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 7 yıl önce
Teknisyenlerin işten çıkarılma sebebi nin 60 yaş sınırından dolayı olduğu söylenmektedir.Tamamıyla koca bir yalan.sadece 7 kişi yaş haddinden gönderilmiştir.diğer 23 kişinin en yaşlısı ben yaşım 58. Diğerleri 35 - 50 - 52 53 55 arasında..Eee nerede kaldı 60 yaş. Bunlardan ne Ali beyin.nede Mehmet beyin haberleri vardır.Sadece Teknik müdürler,oturup peygamber efendimizin sözünü ( HEDİYELEŞİN EY SEVGİLİ KULLARIM) yıllardır uygulayan ve............... Ayarlamayla usta olanlara dokunulmamıştır.İnşaallah onlarada başkaları dokunmaz. Pegasus çok şey kaybetti. Etkilerini 2017 nin başından itibaren görecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NANELİ TİPİTİP ~ 8 yıl önce
Herkese duyurulur.Sayın P.G.S.Yöneticilerinin dikkatine.PGS.Teknik kendi içinde hazırlığını tamamladı.Hepinizin gözü aydın olsun.Bence birdaha bu durumu gözardı etmeden birkere daha düşünün.Çok önemli bir karar alındı.Ayın 21'i bekleniyor.Sonrada herkese selam olsun.Sayın ALİ bey bari siz biraz daha ılımlısınız.Nane abiyle Amocu Abimize gereken Ültimatomu verin sonra bütün emeklere yazık olmasın.Şrketimiz tıkır tıkır işliyordu.Herkes PGS ye girmek için can atıyordu.Şimdi şirketin içide,insanlarıda,çalışanlarıda düştü yerlere.Bu durumu kim yarattıysa eski haline getirsin.Hepimize ve emeklere,şirkete yazık olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaa ~ 8 yıl önce
Ayrı servisiniz var kar payı dağıtılır beğenmezsiniz vardiyayı beğenmezsiniz kendinize vardiya ayarlarsınız gecen sene sun exp kaçtınız bir havayla sun çıkarttı geri gelmek istediniz eski hali berbattı bu şirketin M hali çok güzel oldu farkında değilsiniz sanırım geç bile kaldılar
Yok cnm yaa ~ 8 yıl önce
Ya ne akpsi ne mhp si ne chp si ne birşey direk nokta atışı yapıyor cokda guzel oluyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000