31 Temmuz 2016, Pazar 14:26:13

Pegasus'un daveti korkuttu!

Pegasus Havayolları'nda 120 kabin memurunun işten atılmasından sonra yarın bir grup kabin memuru daha genel müdürlüğe davet edildi.
  • 10 kişiden fazla,eylülü bekleyin görün!
  • 3krş para alacağız diye şu anlaştığınız ve sırf artistlik olsun diye almak zorunda kaldığınız, saçma sapan kurs bitimi mecburi(!) alım durumundan VAZGEÇİN...Sırf para uğruna şu şirketi basitleştiren bir uygulamadır...Allah aşkına bırakın şu saçma sapan işi...
  • 2 tane yonetıci şirkette hatalı fiyattan jet yakıtı hedge etti ver şirket petrol dusmesıne ragmen yakıta yuzde 40 fazla para odedi. şirketin hedge zararı 200 mıilyon tl lerde. bu zararı verenler sımdı ıscı cıkartıp sıyrılmaya calısıyor halbukı bu zararı yapanlar yönetim koltugunda halen puro ıcıyorlar.
  • SAW dada yöneticiler çalışanları haftaya 80 kişi çıkarılcak diye tehtid ediyormuş...Şirket politikaları yüzünden çalışanlar yolculardan tekme tokat dayak yerken kioskların arkasına saklanan müdürlerin olduğu 1 yerde şaşırmamak gerekir:)
  • Arkadaşlar, son bir hafta içinde PEGASUS'tan atılan toplam kaç kişi oldu. Bilgisi olan var mı?
  • Arkadaslar sirketin buyune planlarinin yapildigi yillarda terorun artmasi hava limanlarinda ve bircok yerde bombalarin patlamasi rus ucaginin dusurulmesi gibi bircok seyden ucaklar yerde kaldi ve ucuslar iptal edildi.yeni baslayan arkadaslarimiz ayda 50 saat ortalamayla ucuyorlardi sizde yonetici olsaydiniz eminim sizde yollarinizi bu insanlarla ayirirdiniz. Bu yapilan dogru birsey demiyorum onlarda diyemez eminim Allah sonumuzu hayir etsin umarim bizede bu piyango vurmaz cok uzucu bir olay. Insanlar bu ise girdiklerinde ozellikle ist disindam gelenler buyuk borclara girdiler kredi aldilar. Cikmayi hedeflerken dibe vurmak cok zor bir durum. Hal boyle oluncada ingilizce yetersizligi boy kilo orani rapor ihtar gibi durumlar bahane edildi tabiki bunlari abartanlar atilmaliydi ama sayi bu kadar fazla olunca ve tanidigimiz insanlarla konusinca bunun bahame olarak kullanildigida belli oluyor.
  • Ali bey padişahımıza yaranmak için fetocuları kovuyor teker teker!!! İstersen kovma Ali!!!!!' Bana kalırsa padişahımız senide yakında içeri alır!!! Güzel bir sorgu!!!! Ve sende soluğu Yunan Ada'larında alırsın!!!
  • Yapılan yanlış yatırımlar şirketi zora soktu.maliyet yüksek ve kaçınılmaz sona ramak kaldı.bekelntiler duvara tosladı.ya başa döner ya boşa döner.
  • Pilotların nerdeyse tamamı fetöcü asker kökenli pilotlar. Siviller de cemaatin ailelerinden. Acil el atılması lazım.
  • Eeee ne oldu neden cagirmislar ?

Pegasus Havayolları'nda ekonomik küçülme kapsamında geçtiğimiz gün 120 kabin memurunun işine son verilmişti.

Geçen hafta kahvaltı davetiyle İstanbul Anadolu yakasındaki beş yıldızlı Crown Plaza otele davet edilerek iş akitlerinin fesh edildiği bilgisi verilen 120 kabin memurundan sonra bir grup daha yarın için genel müdürlüğe davet edildi.

Davet edilenlerin haftalık rutin uçuş programları çıkmayan isimlerden oluştuğu belirtilirken sözkonusu çalışanların neden genel müdürlüğe davet edildikleri konusunda bilgi edinilemedi.

©AirportHaber

Pegasus'un daveti korkuttu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (114)

Yer İşletme ~ 8 yıl önce
10 kişiden fazla,eylülü bekleyin görün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabinmi ~ 8 yıl önce
kabindenmi bu 10 kişi kokpittenmi yoksa yer işletmedenmi?
Osman ~ 8 yıl önce
3krş para alacağız diye şu anlaştığınız ve sırf artistlik olsun diye almak zorunda kaldığınız, saçma sapan kurs bitimi mecburi(!) alım durumundan VAZGEÇİN...Sırf para uğruna şu şirketi basitleştiren bir uygulamadır...Allah aşkına bırakın şu saçma sapan işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huseyin ~ 8 yıl önce
2 tane yonetıci şirkette hatalı fiyattan jet yakıtı hedge etti ver şirket petrol dusmesıne ragmen yakıta yuzde 40 fazla para odedi. şirketin hedge zararı 200 mıilyon tl lerde. bu zararı verenler sımdı ıscı cıkartıp sıyrılmaya calısıyor halbukı bu zararı yapanlar yönetim koltugunda halen puro ıcıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizli tanık:) ~ 8 yıl önce
SAW dada yöneticiler çalışanları haftaya 80 kişi çıkarılcak diye tehtid ediyormuş...Şirket politikaları yüzünden çalışanlar yolculardan tekme tokat dayak yerken kioskların arkasına saklanan müdürlerin olduğu 1 yerde şaşırmamak gerekir:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinden ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar, son bir hafta içinde PEGASUS'tan atılan toplam kaç kişi oldu. Bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
firat ~ 8 yıl önce
Arkadaslar sirketin buyune planlarinin yapildigi yillarda terorun artmasi hava limanlarinda ve bircok yerde bombalarin patlamasi rus ucaginin dusurulmesi gibi bircok seyden ucaklar yerde kaldi ve ucuslar iptal edildi.yeni baslayan arkadaslarimiz ayda 50 saat ortalamayla ucuyorlardi sizde yonetici olsaydiniz eminim sizde yollarinizi bu insanlarla ayirirdiniz. Bu yapilan dogru birsey demiyorum onlarda diyemez eminim Allah sonumuzu hayir etsin umarim bizede bu piyango vurmaz cok uzucu bir olay. Insanlar bu ise girdiklerinde ozellikle ist disindam gelenler buyuk borclara girdiler kredi aldilar. Cikmayi hedeflerken dibe vurmak cok zor bir durum. Hal boyle oluncada ingilizce yetersizligi boy kilo orani rapor ihtar gibi durumlar bahane edildi tabiki bunlari abartanlar atilmaliydi ama sayi bu kadar fazla olunca ve tanidigimiz insanlarla konusinca bunun bahame olarak kullanildigida belli oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Padişaha yaranmak için ~ 8 yıl önce
Ali bey padişahımıza yaranmak için fetocuları kovuyor teker teker!!! İstersen kovma Ali!!!!!' Bana kalırsa padişahımız senide yakında içeri alır!!! Güzel bir sorgu!!!! Ve sende soluğu Yunan Ada'larında alırsın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamaya çalışmayalım ~ 8 yıl önce
Yapılan yanlış yatırımlar şirketi zora soktu.maliyet yüksek ve kaçınılmaz sona ramak kaldı.bekelntiler duvara tosladı.ya başa döner ya boşa döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetöcü asker kökenli pilotlar ~ 8 yıl önce
Pilotların nerdeyse tamamı fetöcü asker kökenli pilotlar. Siviller de cemaatin ailelerinden. Acil el atılması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılmaz kaya ~ 8 yıl önce
Asıl sana el atılması lazım, iftira atarak ne amaçlıyorsun. Pegasus hava yolları her zaman en büyük bayrak taşıyan özel sektörde bir numaralı hava yolu şirketidir. Başka kapıya
Yılmaz kaya ~ 8 yıl önce
Elinizdeki delilleri yetkili mercilere vererek vatandaşlık görevini yerine getirmenizi rica ederim. Aksi takdirde iftiralarınızdan dolayı hem bu dünyada hem de ahirette belanızı bulmanızı temenni ederim, saygılar.
Merak etme ~ 8 yıl önce
O da yapıldı. Ayrıca Ali Babacan'ın açıklamalarını görmedin galiba. Sıra fetö haininin finansal ve ticari destekleyicilerinde. Tabi official taşıyıcısı gibi çalışan havayolunda. Sana da saygılar.
unutma ~ 8 yıl önce
bela söven sahibine aittir.
Kokpitten ~ 8 yıl önce
Valla ben kokpitenim bir tane fetöcü görmedim hatta bütün kaptanlarımız lanet okuyor ve sinkaflı küfür ediyor yoksa sen fetöcümüsün anladım yeni strateji fetöcü olmayanları fetücü diye itham etmek ama az kaldı laik ve atatürkçülerin kıymeti anlaşılıyor allah topunuzun belasını versin pis vatan haini fetöcüler kardilanızın beduası nasılda tuttu hepiniz sürüm sürüm sürüniyorsunuz pis köpekler
Fetocu diyene cevap ~ 8 yıl önce
Kimse bilmiyor bisen biliyorsun bu gercegi bravo alkisliyorum... havaciliktan bir gram anlamayan insanlarin bu siteye neden girdigini biri bana aciklasin..insanlari kotuleyerek bedava bilet verirler belki diye araniyorsaniz burda yok cunku uyarayim.
ateşiniz yükseldi ~ 8 yıl önce
ne oldu ya hemen savunmaya geçtiniz. Bi ateş bi celallenmeler falan. Yönetimde nane limon çayınız hazırlandı. Ateşinizi almak için beş yıldızlı otele davet edileceksiniz fetönün kuşları. Naş naş.
Evet fetöcüler ~ 8 yıl önce
Fetöcü patronun hizmetinde doğaldır ki fetöcü çalışır. Fetöcü olmasalar, fetöcü cin patronları onları şirketinde 1 gün dahi tutmaz. Ama tabi şimdi dans ve kıvırma zamanı olduğu için böyle konuşuyorlar
Dursun ~ 8 yıl önce
Soyut kavramlarla Karalama yapıyorsun. Pegasus gibi devasa şirketler yararlı ve verimli personelini neden çıkartsın. Bir şirketin büyümesinin anahtarı verimli ve yararlı personeli elde tutmaktan geçtiğini unutmayınız. Ayrıca FETÖ- METÖ hikaye geç bunları, bunlar özel sektör kavramları değildir.
hikaye mi değil mi ~ 8 yıl önce
Sen ört bas edilebileceğini düşüne dur yakında görürsün fetö metö hikaye mi değil mi. Uganda dan gelen ananasları da fetö ile beraber cin yemedi. Fetönün adamlarını ve paralarını da cinin uçakları taşımadı. Reis ve Yıldırım hepsini biliyorlar ama hemen vak vakları ürkütmek istemiyorlar. Yeriniz bank asyanın yanında ayrıldı.
Magish ~ 8 yıl önce
Eeee ne oldu neden cagirmislar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000