14 Kasım 2017, Salı 11:18:28

Pegasus'ta hedef Ukrayna

Pegasus Hava Taşımacılığı Satış ve Network Planlama Direktörü Emre Pekesen, Ukrayna'da bir bağlı ortaklık kurmayı değerlendirmekte olduklarnını ve Airbus A321 neo siparişini artırabileceklerini söyledi.
  • Bırakın bu masalları,ilerliyormuş,gelişiyormuş. Bu yüzdenmi iki haftadır borsada milletin anasını ağlattınız,her gün dip yaptı bu batasuca pegasus.
  • Kim ne derse desin bence Türkiye’de en iyi yönetilen şirket . Kırgızistan’da işler yolunda Pakistan ha keza şimdi sıra Ukrayna’da...
  • Ukraynada şehirlerarası yollarda umumi wc bulamazsınız.Benzinliklerde sadece 1 tane klozet olur,K.Sunal filmindeki gibi kuyruk olur,beklersiniz.Yada çoğunluğun yaptığı gibi araziye dağılır bir ağaç dibinde çömelirsiniz.....Muhterem Ukrayna yetkilileri bu konuya acil çözüm üretmeliler...Bir tuvalet inşa demeyecek kadar hancısını yolcusunu düşünmeyen geri kalmış ülke.
  • Ukrayna tutar malum istanbulda hayat pahalı yaşam eğlence pahalı insanlar oraya gitmeyi daha makul görüyor
  • ukrayna base acsın pegasus yemin ederim giderim.
  • Pasaport yok vize yok. Maliyet oldukça az. Ukrayna vatandaşlar için güzel bir alternatif.
  • tabi çekicidir tabiiiiiii =))) çağaaalll seniii

Pegasus Hava Taşımacılığı Satış ve Network Planlama Direktörü Emre Pekesen, Ukrayna'da bir bağlı ortaklık kurmayı değerlendirmekte olduklarını ve Airbus A321 neo siparişini artırabileceklerini söyledi.

Forbes'un haberine göre Pegasus yönetimi, çoğunluk hisseleri Ukraynalı yatırımcılara ait olacak ve Ukrayna lisansı altında uçacak olası bir ortaklık için Ukrayna Altyapı Bakanlığı ile görüştü.

Pekesen ise yaptığı açıklamada, "Pegasus her zaman yakın, komşu ülkeleri takip ediyor ve fırsatları bekliyor. Ukrayna gerçekten yetersiz hizmet alan bir ülke. Sadece tek bir havayolu şirketi çok aktif. Ukrayna büyük bir ülke ve yüksek bir nüfusu var. GSYH'ların büyüdüğü bir bölgenin ortasında. Bu nedenlerle çekici bir ülke. Biz şu anda sadece izliyoruz. Bu, bizim kesinlikle, mutlaka yeni bir merkez açacağımız anlamına gelmiyor" diye konuştu.

Ukrayna'nın Pegasus yönetiminin bir kısa listede değerlendirmekte olduğu birkaç ülkeden biri olduğu da belirtti. (foreks)

Pegasus'ta hedef Ukrayna

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Aybey ~ 6 yıl önce
Bırakın bu masalları,ilerliyormuş,gelişiyormuş. Bu yüzdenmi iki haftadır borsada milletin anasını ağlattınız,her gün dip yaptı bu batasuca pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Girişimci ~ 6 yıl önce
Kim ne derse desin bence Türkiye’de en iyi yönetilen şirket . Kırgızistan’da işler yolunda Pakistan ha keza şimdi sıra Ukrayna’da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baltacı Mehmet ~ 6 yıl önce
Ukraynada şehirlerarası yollarda umumi wc bulamazsınız.Benzinliklerde sadece 1 tane klozet olur,K.Sunal filmindeki gibi kuyruk olur,beklersiniz.Yada çoğunluğun yaptığı gibi araziye dağılır bir ağaç dibinde çömelirsiniz.....Muhterem Ukrayna yetkilileri bu konuya acil çözüm üretmeliler...Bir tuvalet inşa demeyecek kadar hancısını yolcusunu düşünmeyen geri kalmış ülke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri ~ 6 yıl önce
İstanbul dışına hiç çıktın mı sen?
Baltacı memet ~ 6 yıl önce
Yuru git be amma attın. Madem oyle git ilgili yere yaz tabi yazacak kadar Ukraynacan varsa.. Ama nerdee...
guney ~ 6 yıl önce
Aynen katılıyorum, Dnipro dan Odessa ya otobüs ile gitme gafletinde bulundum. İstanbul-Ankara arası kadar yolu, klimasız otobüste 12 saatte gittik. Üstelik yollar harap durumda ve mola, dinlenme tesisi vs kavramı da yok. 10 dk kadar bir yerde durdu otobüs ve aynen dediğiniz gibi tuvalet de yok. Sadece bir tane lokanta gibi bir yerin içinde tuvalet var, haliyle önünde kuyrukta beklemek durumundasınız. Üstelik biz beklerken otobüs gidiyordu az kalsın. Ukrayna potansiyeli yüksek bir ülke, fakat altyapı olarak çok eksikliği var. Türkiye bu noktada önemli bir rol üstlenebilir.
Baltacı Mehmet ~ 6 yıl önce
Güney kardeşim senin başına gelenler aynen benim başıma geldi kelimesi kelimesine.Ben eksik yazdım karayollarının durumu felaket.Otobüste mide ve bağırsaklar dışarı çıkacakmış gibi otobüs zıplatıyor.
ss ~ 6 yıl önce
Ukrayna tutar malum istanbulda hayat pahalı yaşam eğlence pahalı insanlar oraya gitmeyi daha makul görüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 6 yıl önce
ukrayna base acsın pegasus yemin ederim giderim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kusbeyin ~ 6 yıl önce
kiev ve lviv her anlamiyla cennet,kizlar guzel ve kaprissiz alkol de ucuz daha ne olsun...
Optimus ~ 6 yıl önce
Pasaport yok vize yok. Maliyet oldukça az. Ukrayna vatandaşlar için güzel bir alternatif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şşt emre ~ 6 yıl önce
tabi çekicidir tabiiiiiii =))) çağaaalll seniii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000