14 Temmuz 2019, Pazar 13:05:48

Pegasus'ta bir dönem değişti!

Pegasus Havayolları'nda filoya dahil edilen yeni Airbus A320neo ile birlikte Airbus sayısı Boeing'i geçti.
  • Şirketimi seviyorum Allah zeval vermesin. Amin
  • Yolcu olarak diyim airbus 320 ler daha konforluy pegasustaki
  • Ne kadar eski yolcu uçakları ile uçtukları ortada. En son yolcu uçağı olarak kullanıcısı sonra kargo uçağı.
  • Bu uçağın Türkiye'de ilk kullanıcısı SKY AIRLINES. TC-SKS.
  • akıllı şirket pegasus filosunda sırf boeing olmasına rağmen airbusın boeinge olan üstünlüğünü görünce airbus alımı yapması iyi bir hamle oldu avrupaya yakın low cost şirketleri kesinlikle airbus kullanmalı zaten boeing gereksiz heyecan ve zarar aynı şeyi tk yapmalı
  • Pegasus gerçekten çok isabetli kararlar alarak faydalı işler yapıyor. Pegasus un sektöre girdiği zamanları ve ilk 737 lerini hatırlıyorum. Aslında o uçakları uçurmak kolay değildi fakat çok iyi bir hamle yaptılar, çok iyi teknik bir ekip kurdular. Evet o uçaklar ucuz ve biraz eskimişti fakat Pegasus bize güvensiz uçak yoktur, bakımsız uçak vardır sözünü ispatladı. Kar etmeye başlayınca işi iyice öğrendi fakat bildiği operasyona devam edebilmek için 737 lere devam etti. Bu harekette çok mantıklı, teknik ve uçucu ekip 737 uçaklarında ehil olmuş, neden riske girsin. En sonunda bombayı patlattı ama nasıl, 320 uçakları sistemsel olarak her zaman 737 lerden üstündü. 737 uzun vade de kar ettirir fakat, kısa vadede genç filolarda 320 daha başarılıdır. Airbus'tan aldığı güzel teklifle iyi bir anlaşma yaptı aynı zamanda 100 uçaklık sipariş ciddi reklam kaynağı oldu. Havacılıkta ne söylerseniz söyleyin gerçek reklam çok değerlidir. Filosuna 5 uçak 320 sipariş veren havayoluna bu tipte uçacak pilot bulmak, bakım yapacak teknisyen bulmak zordur. Yarın filodan çıkarır bizi kapının önüne koyar kafası personelde vardır. Aynı zamanda 100 uçaklık sipariş özellikle dış hat yolcusu bazında prestijin artmasına neden oldu. Memleketin bu şirketine sevgi ve saygı ile bakıyorum. Akıl ve fikir ile yapılan işlerin başarısız olma ihtimali yoktur. Başarılarının devamını dilerim.
  • Izmır mardin ucuzlarınız niye kaldırıldı aktarma çok zor heryere varda neden mardin uçuşu yok lütfen gereken yapılsın
  • Bize de sky dan gelmişti,çok çektirdi çok:(
  • 737 aerodinamik bir faciadır.. Darısı diğer 737 uçuran şirketlerin başına
  • Hayirli olsun...

Pegasus Havayolları'nda filoya dahil edilen yeni Airbus A320neo ile birlikte Airbus sayısı Boeing'i geçti.

Türkiye'nin en büyük özel havayolu Pegasus filosuna TC-NCG kuyruk tescilli Airbus A320neo uçağı dahil edildi.

Turkish Air News'te yer alan bilgilere göre; TC-IZD kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının da kargo uçağına dönüştürülerek filodan ayrılmasıyla birlikte Pegasus'ta Airbus sayısı Boeing'i geçti.

Pegasus'ta bir dönem değişti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Aviator33 ~ 5 yıl önce
Şirketimi seviyorum Allah zeval vermesin. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 5 yıl önce
Yolcu olarak diyim airbus 320 ler daha konforluy pegasustaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ~ 5 yıl önce
Ne kadar eski yolcu uçakları ile uçtukları ortada. En son yolcu uçağı olarak kullanıcısı sonra kargo uçağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 5 yıl önce
Eski mi. Senin galiba beynin yok.
Yeni ~ 5 yıl önce
Yaniliyorsunuz, Pgs’un Airbus filosu net ulkedeki en yenisi.
line ~ 5 yıl önce
bir uçagın kargo uçagına dönüştürülmesi eski oldugunun göstergesi degil...
Fleet Average ~ 5 yıl önce
IZD henüz 18 yaşında bile değil, diğer bazı havayollarinin yaş ortalaması bu şekilde. Pegasus'un bu yaşlarda 3-4 tane uçağı var geri kalan tüm uçaklar 10 yaşından küçük. Türkiye'deki en genç filoya sahip. Bilginiz olmadan yorum yapmanız hoş değil.
SKYZEDE ~ 5 yıl önce
Bu uçağın Türkiye'de ilk kullanıcısı SKY AIRLINES. TC-SKS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekn ~ 5 yıl önce
akıllı şirket pegasus filosunda sırf boeing olmasına rağmen airbusın boeinge olan üstünlüğünü görünce airbus alımı yapması iyi bir hamle oldu avrupaya yakın low cost şirketleri kesinlikle airbus kullanmalı zaten boeing gereksiz heyecan ve zarar aynı şeyi tk yapmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok güzel hareketler ~ 5 yıl önce
Pegasus gerçekten çok isabetli kararlar alarak faydalı işler yapıyor. Pegasus un sektöre girdiği zamanları ve ilk 737 lerini hatırlıyorum. Aslında o uçakları uçurmak kolay değildi fakat çok iyi bir hamle yaptılar, çok iyi teknik bir ekip kurdular. Evet o uçaklar ucuz ve biraz eskimişti fakat Pegasus bize güvensiz uçak yoktur, bakımsız uçak vardır sözünü ispatladı. Kar etmeye başlayınca işi iyice öğrendi fakat bildiği operasyona devam edebilmek için 737 lere devam etti. Bu harekette çok mantıklı, teknik ve uçucu ekip 737 uçaklarında ehil olmuş, neden riske girsin. En sonunda bombayı patlattı ama nasıl, 320 uçakları sistemsel olarak her zaman 737 lerden üstündü. 737 uzun vade de kar ettirir fakat, kısa vadede genç filolarda 320 daha başarılıdır. Airbus'tan aldığı güzel teklifle iyi bir anlaşma yaptı aynı zamanda 100 uçaklık sipariş ciddi reklam kaynağı oldu. Havacılıkta ne söylerseniz söyleyin gerçek reklam çok değerlidir. Filosuna 5 uçak 320 sipariş veren havayoluna bu tipte uçacak pilot bulmak, bakım yapacak teknisyen bulmak zordur. Yarın filodan çıkarır bizi kapının önüne koyar kafası personelde vardır. Aynı zamanda 100 uçaklık sipariş özellikle dış hat yolcusu bazında prestijin artmasına neden oldu. Memleketin bu şirketine sevgi ve saygı ile bakıyorum. Akıl ve fikir ile yapılan işlerin başarısız olma ihtimali yoktur. Başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
line ~ 5 yıl önce
320 ailesinde de başarıya devam. başarı 2017 de airbus tarafından operasyonel mükemmellik ödülü ile taçlandırıldı. ortak akılla, bilimle, gurula çalışmaya devam :)
Nihal ~ 5 yıl önce
Izmır mardin ucuzlarınız niye kaldırıldı aktarma çok zor heryere varda neden mardin uçuşu yok lütfen gereken yapılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 5 yıl önce
Fazla müşteri olmadığı için
Izd ~ 5 yıl önce
Bize de sky dan gelmişti,çok çektirdi çok:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAROM ~ 5 yıl önce
737 aerodinamik bir faciadır.. Darısı diğer 737 uçuran şirketlerin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 5 yıl önce
Hayirli olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000