05 Nisan 2011, Salı 08:22:28

PEGASUS'LA YÜZDE 50 UÇUŞ İMKANI

Pegasus Havayolları'ndan bugün bilet alacak olan şanslı yolcular yurtiçinde yüzde 50 indirimli uçma fırsatı yakalıyor...
  • % 50 indirim falan yok dün gece baktım yok bu gece baktım yok fiyatlar aynı
  • SÖYLEDİKLERİNİZ NİSPETEN DOĞRU AMA BİZ BUGUN İÇİN KONUŞUYORUZ SADECE EŞİTLİK İSTİYORUZ SONRAKİ SÜREÇ KENDİLİĞİNDEN GELİŞİR ZATEN .
  • bazı meslekler vardır zamana yenilirler video kaset kiralayıcılar mesela (benimde öyle bir mesleğim vardı. bilgisayar satıcısıydım) acentacılıkta zamana karşı savaşıyor. yerinizde olsam çok geç olmadan başka bir iş kurarım. çünkü internetinde yaygınlaşmasıyla yavaş yavaş acentacılık bitecek. yeni nesiller geldikçe durum dahada kötüye gidecek. artık kimse bilgisayarcıdan cihaz almaz oldu direk tekno-mağazalaran alıyor. binlerce bilgisayarcı kapattı yada başka bir işe yöneldi devam edenlerde zor durumdalar.
  • acentaları bu kadar hor gören tüm zihniyetlere bugun işten cıkardıgım personellerın ahı yetecek bır gün...

Gerçekleştirdiği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Pegasus Havayolları, 5 Nisan’a özel yüzde 50 indirim kampanyası ile misafirlerinin yüzünü güldürecek.
 
Sadece 5 Nisan’da (bugün) Pegasus'un resmi internet sitesinden satın alınacak yurt içi biletlerde geçerli olacak kampanya ile Pegasus Hava Yolları misafirleri, 15 Mayıs’a kadar yurtiçinde 19 noktaya yüzde 50 indirimli tarifeden uçabilecekler.

Pegasus misafirleri, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon  ve Van ile yurt içinde 19 noktaya en uygun fiyatlar ile uçabiliyor.

 

PEGASUS'LA YÜZDE 50 UÇUŞ İMKANI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
% 50 indirim falan yok dün gece baktım yok bu gece baktım yok fiyatlar aynı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SÖYLEDİKLERİNİZ NİSPETEN DOĞRU AMA BİZ BUGUN İÇİN KONUŞUYORUZ SADECE EŞİTLİK İSTİYORUZ SONRAKİ SÜREÇ KENDİLİĞİNDEN GELİŞİR ZATEN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazı meslekler vardır zamana yenilirler video kaset kiralayıcılar mesela (benimde öyle bir mesleğim vardı. bilgisayar satıcısıydım) acentacılıkta zamana karşı savaşıyor. yerinizde olsam çok geç olmadan başka bir iş kurarım. çünkü internetinde yaygınlaşmasıyla yavaş yavaş acentacılık bitecek. yeni nesiller geldikçe durum dahada kötüye gidecek. artık kimse bilgisayarcıdan cihaz almaz oldu direk tekno-mağazalaran alıyor. binlerce bilgisayarcı kapattı yada başka bir işe yöneldi devam edenlerde zor durumdalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acentaları bu kadar hor gören tüm zihniyetlere bugun işten cıkardıgım personellerın ahı yetecek bır gün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000